Bolile karmice ale semnelor zodiacale

Karma descrie nu doar sarcinile cu care trebuie să se confrunte persona de-a lungul vieții, dar și multe alte aspecte ale vieții sale. Unele domenii necesită o atenție deosebită, de exemplu bolile karmice ale semnelor zodiacale, despre care vom vorbi mai jos.

Berbecul

Planeta acestui semn zodiacal este Marte. Aceasta corespunde părții superioare a capului. Asta înseamnă că problemele de sănătate sunt legate de această zonă.

Diverse inflamații, infecții ale organelor ORL, nevralgiile – toate astea reprezintă un pericol pentru Berbec.

Pur și simplu să îți ții capul la cald nu este de ajuns. Berbecii trebuie să folosească corect energia planetei sale. Marte este o planetă plină de energie, de aceea persoanele sub semnul zodiacal Berbec trebuie să se ocupe cu sportul, să ducă un stil de viață activ, să se afle mai des în natură.

Taurul
Taurul este un semn zodiacal destul de rezistent, care are o imunitate înnăscută aproximativ față de toate bolile. Dacă această persoană este fericită, atunci nici o boală serioasă nu o va amenința. Dacă însă persoana se află într-o stare psihologic negativă, atunci rezistența lui față de boli scade.

Punctul slab al Turului este gâtul. Prin urmare, Taurul se confruntă des cu dureri de gât, laringită și alte tulburări asociate acestui organ.

Mai rar decât durerile de gât, dar tot destul de des, Taurii se confruntă cu probleme cu greutatea, diabetul și probleme cu glanda tiroidă.

Gemenii

Planeta protectoare a acestui semn zodiacal este Mercur. Această planetă este asociată cu acea regiune a creierului care răspunde de gândire. Prin urmare, bolile cele mai frecvente la Gemeni sunt tulburările sistemului nervos, distonia vasculară și insomnia.

Alte puncte vulnerabile ale Gemenilor sunt vorbirea și vederea. De aceea, mulți reprezentanți suferă de miopie sau balbuție.

Când persoana sub semnul Gemeni este puternic stresată, ea își poate pierde vocea.

Racul
Racului îi aparține misterioasa și tainica Lună, care este responsabilă de starea organelor sistemului digestiv. Racul este predispus la boli ale stomacului și a esofagului. Dacă în viața acestui semn zodiacal totul este bine, bolile nu se vor manifesta, dacă însă Racul trece printr-o perioadă mai dificilă, atunci aceste boli nu se vor lăsa așteptate.

Related:  Afectiuni karmice – bagaje de care sa scapam

Într-o stare de nemulțumire, Racii suferă din cauza ulcerului, senzației de greață, gastritei și a intoxicațiilor frecvente.

Femeile Rac, care sunt nefericite în viață, au adesea probleme cu zonele ”feminine”, care sunt glandele mamare și organul genital.

Leul

Probabil Leul este cel mai creativ semn zodiacal. El este condus de Soare, care simbolizează vitalitatea, fluxurile de energie, iubirea și creația.

Bolile karmice ale Leilor sunt conectate cu inima. Când Leul este nemulțumit de viață, este frustrat, stresat ori deprimat, îi este afectată inima. Ca urmare, această persoană poate avea tahicardie sau alte boli cardiovasculare.

Fecioara
Semnul zodiacal Fecioara răspunde de sănătate. Planeta ce influențează această zodie este Mercur, care este legat de sistemul imunitar și emisfera stângă a creierului. Toate problemele de sănătate a Fecioarelor se încep cu intestinele, ca apoi să se răspândească și pe alte zone, cum ar fi sistemul nervos.

Persoana sub acest semn zodiacal muncește din greu, de aceea cele mai frecvente boli sunt epuizarea nervoasă, nevroza și oboseala cronică.

Balanța

Viața Balanței este influențată de Chiron, care este strâns legat de viața socială și relațiile dintre oameni. Pentru Balanțe este foarte important să își găsească partenerul perfect și să fie înconjurați de prieteni. Fără oamenii pe care îi iubesc, Balanțele suferă.

Când Balanța are o viață personală neferică, plină de dezamăgiri și eșecuri, sănătatea lor începe să se înrăutățească. În primul rând apar boli ale rinichilor, coloanei vertebrale și a sistemului nervos, apoi urmează sistemul endocrin, ca în final bolile să afecteze întregul organism.

Scorpionul
Scorpionul este cel mai neobișnuit semn zodiacal. Planeta lui este Pluto, care guvernează secretele, cunoștințele ezoterice, transformările profunde și moartea.

Scorpionii pot supraviețui în condiții dificile și catastrofe și pot trece cu ușurință peste orice obstacol.

Acestui semn zodiacal riscul și situațiile extreme, în sens literal, îi sunt benefice. Dacă Scorpionul nu elimină energia în surplus prin activități riscante, el începe să se îmbolnăvească. Astfel el începe să sufere din cauza bolilor sistemului urinar, endocrin și a tulburărilor de ordin psihic.

Related:  Horoscop zen

Săgetătorul

Planeta persoanelor născute sub semnul Săgetătorului este Jupiter. Acest corp ceresc este asociat cu norocul, dreptatea și fericirea, de aceea reprezentanții acestui semn sunt întotdeauna pregătiți să ducă o viață activă, să călătorească și să lucreze asupra dezvoltării personale.

În ciuda unei sănătăți bune înnăscute, Săgetătorii au probleme cu ficatul.

Când Săgetătorul trece prin perioade dificile în viață, el devine deprimat. Acest disconfort psihologic duce la boli hepatice, uneori, la probleme cu pelvisul și șoldurile. De asemenea, Săgetătorii sunt predispuși spre obezitate.

Capricornul

Persoana născută Capricorn încă din copilărie se îmbolnăvește frecvent. Acest lucru nu este întâmplător, pentru că planeta sa – Saturn – este considerată destul de ”rea” și până când Capricornul nu se va învăța să își gestioneze corect energia, el nu va scăpa de problemele de sănătate.

A fi născut sub influența planetei Saturn este o povară destul de grea, de aceea Capricornii și au cel mai des probleme cu coloana vertebrală și articulațiile.

Fracturile, artrita, artroza și osteocondroza – toate acestea sunt cele mai frecvente afecțiuni ale Capricornului.

Vărsătorul
Vărsătorul este un semn zodiacal foarte interesant. El este patronat de două planete: Uranus, care încarcă persoana cu prea multă energie, căreia uneori persoana nu îi poate face față și Mercur, care răspunde de sistemul nervos.

Cele mai frecvente boli ale Vărsătorului sunt: tulburările nervoase, insomnia, anxietatea și bolile somatice.

De asemenea, o suprasolicitare poate provoca dureri ale inimii, vezicii urinare, sistemului circulator, poate duce la crampe, accidente vasculare și atacuri de cord.

Peștii

Peștii sunt patronați de Neptun – planeta care este asociată cu gândirea abstractă. Anume ea este ”vinovată” de faptul că printre Pești sunt atât de mulți visători.

Principalele boli ale acestui semn zodiacal sunt legate de căutarea unor iluzii – alcoolismul și dependența de droguri.

Neptun de asemenea răspunde de sistemul limfatic, care este legat de sistemul imunitar. Când lumea Peștilor se prăbușește, sistemul lor limfatic se înfundă, ducând la apariția de eczeme, psoriazis și reacții alergice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.