Program de curatare energetica

program de curatareEliberez toata agresivitatea si autoagresivitatea.

Eliberez toata trufia, aroganta, sfidarea, furia, frustrarea si rutina.

Eliberez toata neiubirea, nelumina, nearmonia, neiertarea, necredinta, falsitatea, amanarea, egoismul.

Eliberez toate cauzele saraciei: frica, rusine, vinovatie si energii datorate si toate juramintele de saracie de la facere pana ACUM..

Eliberez toata agitatia, grijile, temerile, sperieturile, spaimele, graba, stresul, controlul, judecatile de sine si ale semenilor si alergiile.

Eliberez toata persecutia, perversitatea, prostitutia de orice fel, promiscuitatea, iluziile mintii, iluziile timpului care ucide.

Eliberez toate conflictele, luptele, cruzimea, tortura, abuzurile, protestele, violul, ura, certurile, teroarea, mania, supararile, tirania.

Eliberez toata coruptia, mita, batjocura, haosul, dispretul, vandalismul, minciunile, demagogia, barfele, abuzul, excesele.

Eliberez toate starile de inferioritate, de victima, de zadarnicie, de neliniste, de abandon, de ratare, starea ca nu sunt bun de nimic, ca nu fac fata vietii, de sluga, de neputinta, umilinta, inveninare si ranchiuna.

Eliberez toata dualitatea, traume, rani, regrete, manipulare, lasitate, tradare, timiditate, emotii, datorii, neimpliniri de orice fel, suferinta, durere tristete si compromisuri.

Eliberez toata hotia, lasitatea, lacomia, zgarcenia, credinte vechi, nemernicia, superstitii, prejudecati, incatusare, superficialitate, ingamfare, rautate, mofturi,lingusire, masti, prefacatorii, cainta, vicii din toate punctele de vedere, depresie si atacuri de panica.

Eliberez toate blestemele, facaturile, legaturile, magiile, vrajile, farmecele, agresiunile de orice fel, gandurile negre, injuraturile, toate energiile malefice si entitatile malefice, toti demonii, vulgaritatea.

Eliberez toata negativitatea din mine de la Facere pana acum si tot ce ma opreste sa fiu unime in lumina, sfera libera.

Eliberez starea de a fi ocupat si tot ce ma opreste sa-mi folosesc la maximum toate capacitatile si capabilitatile pe care le am in aceasta viata din toate punctele de vedere.

Eliberez toate cauzele care ma opresc sa-mi folosesc la maximum toate harurile si darurile divine harazite mie pentru aceasta viata!

Eliberez toate dezechilibrele din mine si in special cele dintre energiile masculine si feminine.

Eliberez toate cauzele care ma opresc sa fiu eu insumi, sa fiu autentic si sa-mi asum responsabilitatea totala pentru mine.

Eliberez toate programele de autodistrugere, de invadare, dirijare, bruiaj si control al creierului, de hipnoza, de incitare la autodistrugere si sinucidere, toate programele de depresie si atacuri de panica, psihoze si angoase, indiferent cum au fost produse sau induse de catre oricine si in orice scopuri.

Eliberez toate cauzele arestarilor, infractiunilor, contraventiilor si tot ce ma determina sa incalc legile pamantesti, morale, ale universului si cele spirituale, cu stiinta sau fara stiinta, cu voie sau fara voie.

Eliberez toata nelibertatea, incatusarea, indoielile, reaua-vointa, nesimtirea, incapatanarea, smecheria, violenta, nesiguranta, suspiciunile, energiile reziduale si meteodependenta.

Eliberez toate cauzele prin care atrag radiatii, de orice natura ar fi ele, prin antene GSM, telefoane mobile, computere, aparatura electrocasnica, radiatii chimice, biologice si altele.

Cu acest program de curatare energetica se lucreaza 21 de zile . 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.