Programul de vindecare a lui Metatron

Metatron Introducere

Arhanghelul Metatron este unul din cei doi arhangheli care au fost „muritori” si au trait pe pamant, celalalt fiind fratele sau geaman Arhanghelul Sandalfon cunoscut de noi ca si profetul Ilie. Numele acestui Inger se poate traduce ca: „INGERUL PREZENTEI LUI DUMNEZEU” Cand a trait pe pamant a urmat de la sine calea intelepciunii si a bunatatii inimii, motiv pentru care dupa moartea Sa si ridicarea la Cer, a fost investit ca Arhanghel, initial.
Metatron aduce frumusete in gandurile noastre si ne ajuta sa vedem ca tot ceea ce este in Univers, este creatie a lui Dumnezeu; elimina negativismul, ne ajuta sa intelegem ca gandurile frumoase sunt cele ce nasc rezultate frumoase in viata; este punte de legatura intre Cer si Pamant si ne ajuta sa ne descoperim menirea divina in aceasta viata, sprijinindu-ne in proiectele conforme acestei meniri; ajuta foarte mult copiii, indeosebi pe cei cu inzestrari spirituale, pe cei etichetati cu tulburari de atentie si pe copiii foarte irascibili, sa devina mai calmi; este cel ce consemneaza in asa numita biblioteca universala, „Akasha”, toate actiunile si gandurile din Universul nostru; este coordonator in construirea, mentinerea sau transformarea gandurilor energetice planetare, prin forme specifice de geometrie sacra. Exista o intreaga teorie referitoare la „Cubul lui Metatron”.
Astazi el este cel care inregistreaza activitatea oricarui suflet si pastreaza informatiile in cronicile Akashice (Cartea Vietii).
Pentru ca Arhanghelul Metatron (sub numele de Enoch ) a fost o viata pamantean acum ne ajuta sa intelegem adevarurile divine si mijloceste „intelegerea” divina venita din cer spre pamant. Arhanghelul Metatron ajuta si la inregistrare si organizare, la scris si la elimina tendinta de a amana lucrurile.

Modificarile care au loc in corpul uman, in timpul tranzitie Luminii, pot influenta mintea sau emotiile/sentimentele persoanei.
Daca prezentati urmatoarele simptome, metodele descrise va vor ajuta energic sa echilibrati energiile si sa rezolvati disfunctiile ce apar.

1. O minte derutata si anxietate.
Acest sentiment poate aparea atunci cand memoria celulara excesiva este in campul auric si prin sistemul de chakre. Acesta va fi cu siguranta manifesta daca lucrati cu lumina si activarea ei. Ceea ce urmeaza este un proces scurt de integrare a acestor noi energii, timp necesar pentru a echilibra aceste energii (atunci cand nu exista lumina excesiva si nu este suficienta dragoste in inima si mintea persoanei, crearea acestei energii poate da o stare de anxietate).

Respirati raza de platina (doar cereti sa vina de la sursa) in inima dvs, completand chakra inimii si trimiteti-o prin chakra inimii in sus, in partea din fata a chakrei fruntii, respirati si completati energia chakrei fruntii si trimiteti in partea din spate a fruntii si in jos, prin partea din spate pana in partea din spate a chakrei inimii. Repetati acest circuit de trei ori si prezenta sentimentelor si gandurilor derutante se vor dizolva rapid cu gratie. In cazul in care acest lucru continua sa apara in activitatea viitoare, repetati acest circuit cu inima plina de dragoste, in fiecare zi.

2. O minte fixa si o stare de non-sentiment – o deconectare de la emotii. Un sentiment ca este nevoie de a stapani realitatea si mintea.
Aceasta experienta este posibil sa fie experimentata in cazul in care detineti multe amintiri socante si trauma, care ajung si in campurile energetice si in memoria celulara. Acest lucru va fi activat daca nu a fost inca vindecata complet rana principala in corpul de lumina. Va fi nevoie de timp pentru a se vindeca, deoarece implica deconectarea de la Sursa prin toate vietile. In procesul de vindecare, in perioada de trezire, se poate experimenta eliberarea amintirilor karmice care sunt „congelate” in interiorul celulelor. Pentru persoanele care prezinta aceasta deconectarea de la sentimente si rigiditate in idei, este important sa fiti foarte activi fizic pentru a ajuta procesul de vindecare. Dragostea, atentia si compasiunea pentru sine va vindeca cele mai adanci amintiri ale traumei si socul din alte vieti.

Urmatoarea tehnica va va ajuta:

Conectati-va cu inima dvs si revarsati raza de iubire de platina in inima dvs., astfel vor scade emisiile si transmuta socul. Respirati prin toata fiinta, prin deschiderea inimii la sufletul dvs si la Sursa. Respirati si va imaginati ca primiti o cupa de aur cu lichid din Sursa, care va va turna lumina iubirii prin toata fiinta. Deci, deschideti-va inima, inspirati si vedeti cum Sursa va umple prin partea de sus, a chakra coroanei, va umple incet creierul cu lumina si energie si apoi aceasta se scurge/picura in jos prin chakra fruntii in chakra gatului apoi in chakra timusului pana in inima. Aici lasati sa o umple din nou. Puteti inspira aceasta energie de platina a iubirii in tot corpul apoi pe expiratie toate reziduurile le vedeti cum ies prin picioare in pamant.

3. O minte deschisa, dar cu inundatii covarsitoare de emotii spontane. O dorinta de schimbare imens si nici un sentiment de control al realitatii sau in ce directie sa o luati.
Daca va confruntati cu asta, sufletul manifesta o noua cale pentru dvs si cere sa renuntati complet la toate si sa fiti pustnici pana cand va „nasteti din nou”. Nu este important pentru dvs in acest moment sa stiti directia in care va reinnoiti cu noua nastere. Eliberati amintiri adanci din organism, care au blocat conexiunea cu Sursa si ati cerut ca aceasta conexiune sa aiba loc din nou in voi. Ceea ce aveti nevoie profund este impamantarea si conectarea la energiile constiintei de masa.

Urmatoarea tehnica va va ajuta:

Apelati la ajutorul Pamantului si respirati energia Pamantului prin chakrele si in inima dvs, extindeti-l prin in campul de energie. Acest lucru va stabiliza corpul dvs energetic. Respirati din nou energia Pamantului in chakra coroanei si umpleti chakra coroanei pana cand este plina si se revarsa, apoi simtiti cum energia Pamantului inunda fiecare chakra ca o cascada ce revarsa in jos si umple urmatoare chakra. Rugati Mama Divina si Mama Pamant sa va plaseze intr-un cocon permanent pana cand va nasteti din nou. In orice moment in care va simtiti coplesiti apelati la energia Pamantului pentru a va ajuta la eliberarea tuturor emotiilor vechi din fiinta dvs.

Deschiderea corpurilor energetice la Sursa si refacerea conexiunii la sacru, aduc modificarile de Lumina care afecteaza fiecare nivel al vietii energetice.

Daca doriti sa primiti mai multa intelegere si asistenta in legatura cu aceste modificari, care pot apare, Arhanghelul Metatron ofera un program de asistenta pentru toti cei care doresc sa o primeasca.
Arhanghelul Metatron poate oferi asistenta, daca i se solicita sprijinul, ajuta energic la echilibrarea energiilor experimentate.

Programul de vindecare a lui Metatron
Nivelul I
Primul nivel al programului lui Metatron va va ajuta sa intelegeti schimbarile din dvs si va ajuta sa curgeti cu curentii de activare si de eliberare a energiei in dvs, in aceasta perioada de mare de tranzitie.
Apelati la Prezenta Divina si a Arhanghelului Metatron in fiecare zi pentru a fuziona cu dvs, acest lucru va ajuta la restabilirea echilibrului in aceasta perioada de tranzitie. Lucrand cu urmatoarele sugestii pentru echilibrarea Luminii, simptome fizice date de aceste schimbari de Lumina. Lucrati cu acestea, 4-6 saptamani si apoi treceti la urmatorul nivel al programului.

Conectati-va cu inima voastra, imaginati-va ca este ca o roata de energie. Aici rezida Constiinta Divina a fiintei voastre. Aceasta roata sau mandala a inimii de lumina-iubire contine esenta unica a toate cate exista. Puteti accesa aceasta putere a iubirii din voi rostind cu voce sonora urmatoarele:
„Eu chem Flacara Luminii mele Divine sa radieze prin toate dimensiunile inimii mele si a corpului de lumina care sunt. Eu cer semnatura alchimica a Luminii Divine si maestrului meu, Corpul de Lumina sa se activeze si sa manifeste expansiunea totala a flacarii inimii mele in mine. Eu il chem pe Arhanghelul Metatron sa fuzioneze cu mine si sa ma ajute in toate schimbarile, pe care le experimentez prin corpul meu de lumina, pentru rezolutia si vindecarea tuturor aspectelor memoriilor celulare pastrate in mine. Eu ii cer Prezentei mele Divine sa fuzioneze cu mine! Eu Sunt Cel Ce Sunt! (de 3 ori) Asa sa fie ! Asa este facut !ˮ

Nasterea Prezentei Divine in aceasta lume creaza mari schimbari la toate nivelele (mental, emotional, fizic si spiritual), intr-o singura viata. Trebuie sa fiti constienti de profunzimea tranzitiei prin care treceti. Voi integrati, nu numai vietile anterioare pe care le-ati trait pe Pamant, ci incepeti sa integrati mostenirea voastra galactica cu toate memoriile sale, in acest timp. Este incurajator sa aflati ca sunteti in locul potrivit, la momentul potrivit si in energiile potrivite. Toata energia din voi incepe sa fie atrasa ca de un curent magnetic in Pamant prin chakra inimii si simultan inima voastra este deschisa spre Sursa, pentru conectarea si activarea sistemului chakrei cu multe petale. Acest lucru se realizeaza constient sau inconstient, in mod simultan si este un fenomen universal, care este cauza initiala a schimbarilor corpului de lumina din voi.

Cei de pe planeta raspund in felul lor, la acest proces. Unii isi ascund capul in nisip si ignora tranzitia interioara pe care o simt. Altii il privesc si se simt coplesiti de memoriile care ies la iveala, dar ei merg mai departe prin acestea. Acestia se deschid Fiintei Divine care sunt. Pe durata schimbarilor corpului de lumina, initial poate apare un sentiment de a va simti goi, singuri, neintelesi, uneori profund infricosati sau maniosi. Aceste sentimente pot deveni foarte intense si pot sa va cauzeze o trauma profunda, bazata pe patrundrea prin aceste memorii, atunci cand corpul de lumina cauta vindecarea.

Aceste memorii pot fi inaltate printr-o exprimare dimensionala inalta, prin puterea iubirii de sine. Cei care experimenteaza intalnirea cu sine si aduc armonie in interior prin iubirea de sine, vor face ca schimbarile corpului luminii sa fie stimulate complet si rezolvate, iar armonia sa se manifeste in viata exterioara. Schimbarile par sa devina mai putin intense, atunci cand voi capatati echilibru si armonie in interior si in exterior, conectandu-va profund prin experimentarea Prezentei voastre Divine, in fiecare zi.
Chemati Prezenta voastra Divina si pe Arhanghelul Metatron ca sa fuzioneze cu voi si veti fi ajutati in procesul de reechilibrare, in acest moment de tranzitie.

Mai jos este o lista cu semne ale schimbarilor corpului de lumina si atunci cand va regasiti simptomele pe care le traiti va puteti conecta cu metodele energetice oferite pentru fiecare dintre ele. Daca atunci cand cititi acestea, recunoasteti ca reprezinta ceva ce voi experimentati, trimiteti mai intai iubire partilor care trec prin acestea.
Aflati ca roata aurie din inima voastra este usa voastra energetica, pentru accesarea Iubirii Divine.
1. Zgomote in urechi
Acestea apar atunci cand energia masculina si cea feminina nu sunt in relatie divina, la nivelul chakrelor superioare, de deasupra inimii. Acesta este un semn profund de disonanta dintre energiile masculina si feminina, din sufletul vostru.
Chemati extensiile sufletului, masculine si feminine si cereti-le sa se ierte pentru toate cate s-au intamplat, in oricare alta viata, cat si in aceasta viata. Trimiteti iubire acestor parti, printr-o raza minunata de lumina si iubire spre ambele urechi, apoi prin intentie prin urechi la glanda voastra pineala, din creierul vostru. Chemati-l pe nume pe Arhanghelul Metatron si cereti-i ajutor, pentru indepartarea zgomotelor din urechi, de-a lungul urmatoarelor cateva zile. Chemati conducerea karmica si cereti Eliberarea Karmica legata de acestea.
2. Dureri de cap
Acestea apar atunci cand energia creierului incepe sa se expansioneze si cere ca mintea voastra sa elibereze credintele vechi. Durerile de cap devin intense atunci cand apare rezistenta in eliberarea credintelor vechi, ce nu mai servesc potentialului creativ cel mai inalt, din acest moment. Este important sa recunoasteti credintele pe care le pastrati constient sau inconstient, care sunt privite de corpul vostru mental mai inalt… ceea ce creaza aceste dureri. Daca aveti dureri de cap care reapar, recunoasteti ca sunt credinte vechi care va limiteaza in interior si in viata voastra. Puteti sa il chemati pe nume pe Arhanghelul Metatron si va va ajuta sa le curatati. Trebuie sa le numiti prin patrunderea in interior si avand incredere in ceea ce apare, atunci cand va intrebati Sinele care sunt acele credinte.
Spuneti: „Eu eliberez in Sursa credinta sau gandul ca eu sunt………………… Apoi prin conectarea cu inima voastra creati o credinta pozitiva ca sa o inlocuiti pe cea eliberata. Eu sunt…………………… ˮ
Atunci cand aceste credinte vechi sunt eliberate, multe fiinte din 7D si de mai sus, va vor ajuta la rearanjarea energiei creierului vostru, prin indepartarea formelor-gand vechi si a oricaror blocaje vechi, care au legatura cu durerile de cap.
Daca durerile persista este nevoie sa chemati Chirurgii Eterici Cristici si Departamentul Karmic, cereti Eliberarea Karmica, legata de aceste dureri de cap recurente. Daca durerile persista este posibil sa fie mai mult dact un nivel de credinte, asa ca patrundeti in interior si veti afla alte credinte pe care le pastrati, eliberati-le si activati credinte noi, care sa va serveasca manifestarii intregii voastre prezente, din aceasta viata.
3. Dureri in corp
Acestea se muta dintr-un loc in altul, vin si pleaca. Aceasta energie este una gresit directionata, care nu a fost evocata pentru un scop pozitiv, intr-o anumita viata. Energia corpului vostru nu a permis curgerea energiei datorita blocajelor energetice, prin emotii si credinte vechi, care au fost atasate energetic, opunandu- se creerii corpului de lumina. Aceasta este o energie care a fost represata in multe vieti (emotii si ganduri neexprimate) si care s-au reantors la voi, ca energie inconstienta. Fiind inconstienta ea nu se ancoreaza intr-un loc, ci se muta dintr-un loc in altul si se opreste in zonele mai dense si cu mai putina lumina. Aceasta energie rezista luminii si cand lumina o activeaza apare durerea. Singura energie care o va vindeca este Iubirea, iar atunci cand iubirea este absorbita de ea, aceasta energie creativa, ce pare sa fie intunecoasa (prin absenta luminii) se reintoarce in Vid – originea intregii energii creative. Rostiti numele Arhanghelului Metatron si cereti cadiscul Vidului si discul Depolarizarii sa se invarta in aceasta energie ca sa poata fi eliberata din corp.
Puteti spune: „Iubite energii inconstiente, va rog sa va reintoarceti in vid si eu eliberez toate atasamentele legate de corpul meu care au creat dureri.”
Trimiteti iubire in zona dureroasa si respirati prin zona durereoasa. Spuneti: „Cer Arhanghelului Metatron sa activeze conectarea energiei corpului meu cu Vidul, ca aceasta eliberare sa se realizeze”!
Respirati adanc cand se desfasoara acest lucru.
4. Senzatia de valuri de energie, pulsatii ale luminii, intense valuri de lumina care inunda fiinta, furnicaturi energetice incantatoare, sentimentul de extindere in afara corpului energetic.
Acestea sunt printre cele mai placute simptome ale schimbarii corpului de lumina, dar pot fi puternice, uneori. Este semnul sufletului Prezentei voatre Divine care infasoara ADN-ul vostru. Acest lucru este cunoscut ca activarea corpului de lumina si adesea apar intense memorii celulare, ce apar ca sentimente si ganduri fara solutie.
Este important sa va purificati zilnic corpul de lumina prin energii puruficatoare cum ar fi Flacara Violet, daca aveti aceste revarsari de energii prin fiinta voastra. Acest lucru inseamna ca va grabiti pe calea ascensiunii voastre si astfel multe schimbari ale corpului de lumina vor apare.
Pentru a ramane echilibrat si pentru a avea sentimente armonioase in lume, trebuie sa va purificati corpul de lumina.
Chemati-l pe St, Germain si Flacara Violet pentru purificarea tuturor chakrelor, corpurilor, meridianelor si a corpului de lumina, in fiecare zi si rostiti mantre sau respirati si meditati cand acestea apar.
5.a) A strange din dinti sau a scrasni din dinti.
Acestea sunt semne ale rezistentei profunde, ale personalitatii voastre, la misiunea voastra sau la conectarea voastra cu intreaga voastra prezenta. Adesea, cele mai profunde experiente traumatice pastrate in suflet vor fi ancorate in corp, in zona gurii si a dintilor, daca personalitatea nu doreste sa eliberze limitarile ancorate in viata ei sau din alta viata.
Este important sa rupeti toate legamintele pe care le-ati facut in alte timpuri sau in aceasta viata, care va impiedica sa va reuniti personalitatea cu intreaga voastra prezenta.
Chemati prezenta voastra intreaga si cereti personalitatii voastre sa elibereze toata rezistenta pe care ati pastrat-o in zona gurii, gatului si chakra dintre sprancene, spre Sursa. Expirati-le in urma unei respiratii profunde. Este necesar ca iertarea sa se produca in inima, pentru intreaga voastra prezenta, privitor la memoria pe care sufletul o pastreaza in urma experientelor traumatice, in zona gurii si a dintilor.
Atunci cand simtiti ca puteti ierta, prezenta voastra divina acestora (care au aparut in alte vieti sau in aceasta), apare o eliberare totala astfel ca gura si dintii inceteaza sa mai pastreze trauma. Cereti-i Arhanghelului Metatron sa va ajute.
5.b) Deshidratarea.
Deshidratarea este determinata de o activare accentuata a memoriei celulare, care poate determina strangerea din dinti pana la blocaj. Puteti experimenta:
I: un volum mare de ganduri vechi care va umple mintea cu idei si ganduri inconsecvente, ce pot avea sau nu sens.
II: o minte alba, fara idei in ceea ce faceti, in unele momente aveti sentimentul ca ati fost in alta parte si ca de-abia v-ati reantors, fara sa recunoasteti ceea ce abia s-a intamplat sau ce ati spus.
Daca acesta este cazul vostru, sunteti intr-o activare inalta a calatoriei si Prezenta voastra Divina creaza o schimbare majora in voi, astfel ca mintea nu poate tine pasul. Rolul vostru este sa fuzionati cu ea, in fiecare moment si daca este dificil, vorbiti, cantati, rostiti mantre care pot fi puternice.
A fuziona cu Divinul si cu procesul schimbarii este cheie pentru voi. Memoria voastra va reveni dupa ce credintele voastre vechi vor fi indepartate si cand chakrele vor ajunge in echilibru, din nou.
Prin acest proces, cantitati mari de lichide sunt absorbite de celule, determinand o deshidratate intre ele. Hidratarea celulelor voastre prin aport de mari cantitati de apa proaspata, este solutia pentru a minimaliza aceste efecte.
6. Senzati de amorteala/intepeneala in corp ca si sentimentul ca alte fiinte sunt cu voi energetic, dar fara a fi total constienti de acest lucru.
Amorteala se datoreaza nefunctionarii unei parti a corpului de lumina in prezent, la cel mai inalt potential, pentru a hrani corpul fizic cu Iubire si Lumina.
Atunci cand va deschideti multidimensional Prezentei voastre Totale, diferite zone din corpul vostru de lumina se activeaza pentru a fi refacute si reconectate cu corpul vostru fizic. Astfel, corpul fizic poate experimenta scurte perioade de amorteala, care vin si pleca, in diferite parti ale corpului.
Chemati-l pe Arhanghelul Metatron, aunci cand acestea apar. Emisarii Iubirii vor scana corpul vostru de lumina ca sa va ajute sa deschideti aceste zone, pentru refacerea corpului de lumina.
Este momentul sa rupeti toate angajamentele pe care, poate ca le-ati facut in alte timpuri sau in aceasta viata, ca sa rezonati cu planurile de energie nesolutionate ca cele din planul astral. Chemati-l pe Arh, Metatron si Prezenta voastra Divina sa va ajute:
„Prin Decret Divin, in numele lui Dumnezeu, eu rup acum toate legamintele pe care le-am facut de-a lungul timpului, spatiului sau dimensiunilor, incat am rezonat cu energii ale planului astral. Prin Puterea Prezentei mele Divine, eu eliberez la Sursa acum, energiile astrale pe care le-am mentinut si chem in ajutor, in acest proces Departamentul Karmic, pe Preaiubitul Dumnezeu si Prezenta mea Divina.”
7. Sentimentul de neimpamantare sau de extindere (spatializare), de a nu fi total prezent sau constient.
Daca experimentati neimpamantarea, sentimentul de a pluti in corp, experienta de a nu fi total prezenti in fiecare moment, atunci chakrele voastre superioare mentin o deconectare de la Sursa, iar chakrele voastre inferioare nu mentin suficienta energie din pamant. Inimii voastre i se cere sa se deschida si sa cuprinda toate experientele voastre in care sufletul s-a simtit separat de Sursa. Acest sentiment de neimpamantare este unul din simptomele cheie ale ranii voastre originale a separarii, care a fost activata pentru vindecare si rezolvare totala.
Este important sa recunoasteti ca sufletul vostru are o rana originala si paseste inainte eliberand aceasta energie, din viata voastra prin chemarea prezentei voastre Divine sa fuzioneze cu voi, oferind toate gandurile si emotiile negative Sursei, prin eliberarea lor atunci cand sunt simtite sau gandite de voi. Iata o mantra de rostit:
„Eu eliberez catre Sursa….. (numiti energia), expirati-o si apoi spuneti: Eu chem…….(numiti partea pozitiva a acesteia)ˮ, inspirand vibratia noua a Sursei in fiinta voastra.
Este foarte importanta conectarea coloanei chakrelor voastre in centrul Pamantului si prin chakrele voastre cu Soarele si cu Luna, zilnic. Prin vizualizarea unei coloane aurii din centrul Pamantului care se inalta prin chakrele voastre si iese prin chakra coroanei si se indreapta spre Soare si spre Luna va va fi de folos.
Cereti ca sa se inalte curentul de energie din Mama Pamant in chakrele voastre si curentului Sursei sa se ancoreze in chakrele voastre. Imaginati-va inima voastra deschisa ca o floare minunata, zilnic si trimiteti iubire intregului vostru corp de energie si in jurul vostru.
8. Sentimente de amenintare, de panica profunda, de teroare, fara un motiv real.
Pot apare cand ati activat un nivel foarte profund al memoriilor celulare, ce nu se pot elibera singure din energia corpului vostru. Mai intai, este foarte important sa reamintiti mintii voastre, ca aceste sentimente sunt doar memorii foarte puternice si atat, nu are importanta cat de reale par. Ele apar pentru a fi vindecate si rezolvate prin Iubire.
Este important ca zilnic, sa il chemati pe Arh. Metatron si sa ii solicitati purificare profunda, emotionala, mentala si vindecarea lor. Inainte de culcare este important sa cereti o echilibrare totala a corpului si a chakrelor. Este important ca sa traiti intr-un mediu care sa va stimuleze putin emotional, la nivel negativ. Ex. Un program TV, la care sa nu participati!
Va necesita timp pentru vindecare, saptamani sau luni, cand aceasta energie apartine multor vieti si apare pentru vindecare si rezolvare. Este important sa cereti vindecare si ajutor cand apare acesta energie si va creaza disconfort.
Chemati extensiile sufletului vostru si ordonati-le, prin Prezenta voastra Divina, cu Iubire, sa elibereze memoriile si sa ierte toate cele care au aparut si au creat panica, teroare, sentimente de amenintare.
Ordonati acest lucru de 3 ori si chemati Departamentul Karmic pentru eliberare si rezolvare karmica a lor, atunci cand faceti acest lucru.
Chemati-l pe Arh. Metatron sa va ajute.
9. A auzi voci in minte sau ganduri ce converseaza cu voi.
Este natura voastra telepatica care se deschide din nou, nu este fiinta voastra care o ia razna. Acest lucru se intampla cand energia creierului vostru se expandeaza si se curata memoria celulara din minte. Toate energiile pot sa se conecteze cu voi, pe calea telepatiei, daca ea se deschide. Este necesar sa aveti discernamant in acest moment. Puteti auzi gandirile ghizilor vostri, ale prezentei voastre Divine sau ale aspectelor constiintei voastre si uneori cele care locuiesc in realitati polarizate. Intelegeti ca este suparator sa primiti mesaje care nu sunt ale celei mai inalte vibratii si numai Iubirea poate dizolva conectarea voastra cu vibratiile joase. Discerneti cu iubire!
Intotdeauna analizati ceea ce primiti, prin vibratia iubirii, a flacarii inimii voastre. Orice mesaje bazate pe frica, vor apartine unei benzi de energie vibrationala joasa. Chemati-l pe Arhamghelul Mihail sa va ajute in acest moment sau cereti formelor-gand sa ierte tot ceea ce a aparut si le-a creat ca voi sa exprimentati separarea. Mintea voastra este alcatuita din memorii, daca cunoasterea inalta si constiinta Divina nu sunt ancorate in ea. Poate fi folositor sa intrebati energia care ofera mesajul daca exista in gandurile Cristului, Razei Mahatma si in cea de-a 12 Raza a Cristului. Puteti intreba de 3 ori, puteti intreba cine comunica cu voi si sa aveti incredere in acest lucru.
10. A avea viziuni in timpul zilei prin mintea voastra, a vedea lucruri care apar, a avea vise dificile sau intense.
Acestea sunt semne ale clarvederii care se deschide, atunci cand corpul vostru de lumina este activat de Prezenta voastra Divina.
Visele vor fi adesea cai de rezolvare, de care aveti nevoie in experienta karmica, unele dintre memoriile sufletului fiind explorate pentru a fi vindecate. Daca va treziti dupa vise legate de memorii care va creaza disconfort, iertati ce s-a intamplat in visele voastre si recunoasteti ca sunt memorii karmice, din alte vieti, ce vin la voi pentru solutionari.
Atunci cand abilitatile voastre multidimensionale se deschid, incepeti sa simtiti energii care par neobisnuite, adesea.
Aflati ca multe dintre memoriile de natura karmica trec prin voi, unele pot fi neclare pentru viata actuala, caci ele vin din alta viata sau din alta realitate dimensionala. Puteti avea incredere, caci simtiti mentinerea rezonantei iubirii neconditionate in ele, atunci cand ancorarea acestei energii este conectata in momentul acum, prin natura intreaga a lui Dumnezeu.
Daca simtiti energii care va perturba, chemati-l pe Arh. Metatron si cereti-i ajutor in curatarea tuturor memoriilor conectate cu energiile pe care le simtiti. Poate fi necesar sa iertati ceva din voi, in acest moment, care v-a facut sa rezonati cu aceste energii.
11. Pierderea memoriei si a aducerii aminte privitor la lucruri mici in viata voastra, zi de zi.
Acesta este cel mai obisnuit simptom legat de intreaga experienta. El are legatura cu frica traita de cineva care imbatraneste si a frustrarii de a nu fi capabil sa-si aminteasca lucruri simple si este neplacut, nu numai cand faci liste pentru cumparaturi care se sterg din memorie, ci si lucruri care nu iti fac plecere sa ti le amintesti se sterg prin acest proces al expansiunii mintii la o vibratie mai inalta.
Nu sunt prea multe de facut atunci cand acestea apar, prin intraga voastra prezenta care incearca sa inalte mintea voastra din frecventele joase. Cu cat veti ramane intr-o stare echilibrata a mintii prin folosirea ambelor parti ale mintii voastre, cu atat mintea isi va reveni. De exemplu, cu cat petreceti mai mult timp cu procesele logice, trebuie sa va petreceti acelasi timp prin procese sau experiente intuitive.
Prezenta voastra doreste sa transmita prin mintea voastra superioara si are nevoie de ambele emisfere care sa fie in echilibru, armonie si sa fie activate. Pierderea memoriei este o parte din acest proces. Mare parte din memoriile vechi celulare nedorite de prezenta voastra, sunt consumate pentru a fi reincarcate cu Iubire si Lumina (pentru a dizolva memoriile vechi, nefolositoare).
Daca vreti sa va reamintiti ceva, cu adevarat, pronuntati sau cititi acel lucru de 3 ori, acesta va partunde in banca de memorii din celulele creierului. Daca doriti sa va reamintiti ceva pentru totdeauna, cereti sa va reamintiti prin Prezenta voastra Totala si prin Corpul de Energie. Cereti discului de activare a memoriei sa se roteasca prin voi, daca pierderea memoriei este excesiva si va deranjeaza. Acest lucru va restaura unele dintre rezervele de memorie, pentru folosul vostru.
12. Memorii ancestrale din alte timpuri, dar fara a fi constienti de intreg tabloul – senzatia de a fi in mai mult de un loc, in acelasi timp.
Ati avut sentimentul ca va aflati aici si ca alta parte din voi se afla altundeva sau ca aveti sentimentul prezentei voastre in alte civilizatii sau taramuri? Aceasta este o aparitie naturala, in special atunci cand sufletul vostru asteapta sa vindece ceva din acel timp sau solicita un dar particular, din acea dimensiune sau taram. Daca acest lucru revine la voi, aflati ca este Prezenta voastra care va ofera un mesaj ca sa lucrati cu acea energie.
Chemati-l pe Arh. Metatron sa va ajute in rezolvarea situatiei sau sa va solicite darul, ori ambele. Chemati prezenta sufletului vostru care este in alt taram, sa vina sa fie cu voi. Aflati ca ea (pot fi mai multe) va veni la voi intr-un corp de energie si va sta inaintea voastra. Intrebati-o daca este ceva care sa fie iertat in acest moment si daca exista vreo rana care este mentinuta pentru a fi eliberata in Sursa. Cereti-i Arh. Metatron sa va ajute in acest proces. Respirati si intrebati daca exista unele cristale care sa va fie returnate in chakrele voastre, din acea dimensiune, pentru a fi restaurate si apoi returnate la voi.
Cereti apoi, ca aceste cristale sa fie activate in voi si cereti-i prezentei sufletului sa va ofere darul pe care voi l-ati pastrat in acea dimensiune sau viata pentru a va fi oferit acum. Acest dar va veni intr-o cutie energetica. Intindeti mainile si primiti acest dar, plasati-l in inima voastra, cereti-i sa se activeze in voi. Multumiti-i prezentei sufletului si cereti-i sa ramana conectata cu voi prin inima si prin iubire pentru totdeauna.
Chemati-l pe Arhanghelul Mihail sa supravegheze si sa aiba grija de acea prezenta, sa ramana conectata cu intreaga voastra prezenta.
Va binecuvantez pe fiecare si binecuvantez calea voastra!

Related:  Cugetari

Metatron Programul de vindecare a Corpului de Lumina cu Arhanghelul Metatron Nivelul 2

Acesta este cel de-al doilea nivel al Programului Metatron de vindecare al schimbarilor din Corpul de Lumina.
Exista 3 cicluri majore de energie, care efecteaza corpul de energie. In cazul in care corpul de energie vibreaza in armonie cu aceste cicluri, schimbarile de Lumina si simptomele mentionate in primul nivel al programului scad rapid.
In cadrul acestui nivel al programului, urmatoarele informatii si exercitii sunt impartite, pentru a permite corpurilor de energie sa se armonizeze si sa se ridice in vibratie cu aceste cicluri.
Ciclul de timp se schimba pe Pamant iar corpul de energie al Pamantului se schimba intr-o dimensiune mai mare. Acest ciclu de timp este modificat prin valuri de energie care vin pe planeta de la Sursa. Aceste unde sunt cunoscute si ca unde de ascensiune. Aceste unde de ascensiune sunt puternice in capacitatea lor de a transforma toata energia in corpul de energie al Pamantului. Aceste unde au acelasi efect, de asemenea, asupra tuturor corpurilor de energie umane.
In cazul in care energia este lipsita de vitalitate sau lipseste, daca aveti un sentiment de a avansa cu Pamantul ca ea curge prin univers; daca uneori va simtiti un pic pierduti si fara directie, sau sunteti sensibili la problemele de timp in viata dvoastra, atunci este posibil sa va confruntati cu o deconectare de la adevaratul ciclul de timp de pe Pamant.
Conectati-va la timpul divin Pamant, faceti apel la undele de ascensiune pentru a va inunda corpul si apoi inspirati in inima si primiti aceasta energie prin inima. Expirati si trimiteti acest val prin corpul de energie si ii cereti sa duca rezidurile in miezul Pamantului.
In cadrul centrul Pamantului, spuneau mayasi, este un ceas cosmic cunoscut sub numele de Tzolki’n, Roata Timpului. Cereti sa fiti conectati energetic la acest ceas cosmic si ca acesta sa activeze prin corpul de energie. Inspirati si in care acest lucru sa se intample, corpul dvs energetic va fi adus inapoi in prezent, timp aliniament cu calendarul divin al Pamantului.
Ciclul Ascensiunea este un ciclu natural care implica procesiunea a planetelor si stelelor intr-o aliniere mare. In cadrul acestei procesiuni a noii ere, Pamantul se dilata si se contracta pentru a elibera energii vechi si a primi unele noi prin procesiunea in aceasta aliniere. Acesta este un ciclu natural, care are loc la fiecare 26 000 de ani in cadrul Pamantului. Noi am ajuns la sfarsitul ciclului 26000 ani, si Pamantul se contracta pentru a primi energii noi, foarte rapid si sa fie capabil sa se deplaseze in aceasta aliniere universala.
Se cere sa se elibereze energiile vechi. In cazul in care corpul de energie nu elibereaza energiile vechi, atunci corpul energetic iese din timpul divin al Pamantului si incepe sa rezoneze la o sincronizare trecuta. Pentru a fi capabili sa ramaneti in rezonanta cu Mama Pamant si ciclul ascensiunii, trebuie sa stapaniti trei lucruri pe care sa le faceti zi de zi pentru a avea grija de corpul energetic.
1. Un sistem de curatare a corpului si celulelor energetice in fiecare zi. Cereti asistenta si folositi flacara violet pentru a curata si alinia, de exemplu. Respirati flacara violet la fiecare chakra si fiecare organ de trei ori.
2. Un sistem de impamantare a corpului de energie in miezul Pamantului si in aliniament cu Soarele si Soarele Central de exemplu. Inspirati si vedeti un tub de aur si lumina de la chakrele in jos, in miezul Pamantului si vedeti cum se aprind chakrele si tubul apoi se extinde la Soare si apoi la Soarele Central (un soare de aur mai mare de dincolo de soarele nostru) si apoi la Sursa. Inspirati intentionand acest lucru.
3. Un sistem de ancorare a Prezentei Divine ex. prin recunoasterea divinitatii si facand apel la Prezenta Divina sa fuzioneze cu dumneavoastra si sa iradieze cu lumina si iubire inima si chakre dvs. De asemenea, prin eliberarea la Sursa a ranilor care blocheaza aceasta iubire si lumina, blocaje care provin de la fiecare chakra si corp energetic.
Aceste 3 activitatile zilnice permite corpului dumneavoastra de energie sa rezoneze la ciclul ascensiunii in fiecare zi. In cazul in care acest lucru nu are loc, corpul energetic rezoneaza cu energiile nerezolvate din cadrul memoriei celulare care elibereaza in chakrele dvs si in corpul energetic in fiecare zi. Acest lucru creeaza un sentiment de non-prezenta. Pentru a modifica acest lucru, trebuie curatat si ancorat corpul energetic si conectat cu prezenta divina zi cu zi.
Ciclul Rezolutiei Karmice este un ciclu care este, de asemenea, crescut pe masura ce ciclul ascensiunii si ciclul de timp creste in rata de vibratie. Acest lucru inseamna ca energia nerezolvata sau karma este adusa mai rapid pentru a o rezolva. Acest lucru se intampla, energia, toate situatiile care nu au fost rezolvate pe Pamant si in Univers, revin. Aceste situatii nerezolvate vin ca memorii, se deplaseaza prin corpul de energie in fiecare zi, de multe ori se blocheaza si raman in interiorul corpului de energie ca greutate, sau emotii adanc infipte sau credinte rigide.
Este important pentru ca toti sa pastreze corpurile de energie clare si deschisa circulatia si fluxul acestor amintiri vechi care se misca prin dvs. Daca va simtiti blocati in viata, aveti amintiri vechi blocate in interiorul chakrelor, care au dus la blocarea fluxului de energie. Daca va simtiti intunecati, aceste amintiri plutesc in jurul si in corpul energetic, si intuneca. Daca va simtiti curgerea vietii, aceste amintiri curg prin dvs. Cheia pentru procesul de vindecare a acestor amintiri vechi este de a accepta karma si sa invatati sa lucrati cu Consiliul karmic.
Sa invatati sa acceptati responsabilitatea pentru tot ceea ce se intampla in propria viata si sa opriti proiectarea pe orice alta fiinta, emotiile si gandurile dvs. Daca faceti acest lucru, atunci pe masura ce incepeti sa simtiti amintirile veti fi capabili sa le eliberati prin respiratie si prin cererea de ajutor de la familia de Lumina si Iubire. Daca nu, veti crea o realitate falsa si nu veti fi capabili sa simtiti curgerea iubirii prin dvs. Daca sunteti blocati, spuneti o rugaciune pentru a va schimba si sa fiti pregatiti sa va asumati responsabilitatea pentru propria karma.
Solicitati Consiliului karmic dezlegarea karmica, sa fiti pregatiti sa simtiti energia si nu sa proiectati asupra altora si sa o elibereze prin coloana chakrelor, catre Sursa. Acest lucru va permite fluxului de energie si iubire sa va intre din nou in viata.
Toate aceste 3 cicluri lucreaza impreuna si daca incepeti sa aplicati aceste practici zi de zi, armonia se va instala si in dvs si pe planeta.
Metatron v-a daruit Cubul care detine geometria si structurile specifice pentru alinierea la schimbarile Pamantului din corpul de energie. Folositi-l! Inspirati si cereti sa va ofere cubul si acesta sa se roteasca prin corpul dvs pentru a aduce lumina.
Metatron Programul de vindecare a Corpului de Lumina cu Metatron Nivelul 3
In ordinea divina si in timpul divin, Metatron ofera asistenta pentru modificarile de Lumina prin al treilea nivel al programului Metatron de vindecare. In cadrul acestui al treilea nivel, aspectele sufletesti ale constiintei dumneavoastra trebuie sa fie imbratisate pentru regenerarea organelor fizice, emotionale, mentale si spirituale. Aceasta va avea loc pe o perioada de 12 saptamani pe masura ce lucrati cu Metatron cu directiile care sunt oferite prin al treilea nivel al acestui program.
In relatie cu aspectele sufletesti, este relevant sa recunoasteti faptul ca, ca fiinta multidimensionala … existati in alte dimensiuni simultan cu viata pe Pamant. Cu aceasta intelegere, este cunoscut faptul ca aceste aspecte multidimensionale afecteaza realitatea de pe Pamant si co-creaza natura experientei dvs.
Schimbarile de Lumina au loc dupa ce v-ati trezit pe calea spirituala si ati apelat la Dumnezeu sa fiti intregi in prezenta dvs., sunteti plini de iubire, se creaza schimbari mari in cadrul sistemului de energie si invitati aspectele multidimensionale ale fiintei dvs, care au energii nerezolvate, pentru a reveni la Unitatea prin inima dvs. In acest fel, aspectele multidimensionale ale dumneavoastra, calatoresc in corpul de energie in fiecare zi prin procesul de trezire a memoriei celulare in dvs. Asa cum corpul de lumina primeste frecventele mai mari din Sursa si Pamantul solicita procesul lui de ascensiune, corpul propriu energetic incepe sa se conecteze la o banda dimensionala mai mare de energie, si se creaza o deschide intr-o noua initiere corp de lumina. Acesta este activarea unui nou ciclu de Lumina sau initierea de Lumina care creeaza deschiderea unei experiente pentru a primi modificari de Lumina.

Related:  Orice minte este un univers

Este important pentru dvs in cadrul acestei situatii, sa recunoasteti mai intai urmatoarele:
1. Ca ati ales aceasta calatorie pe Pamant, nu numai pentru invatarea sufletului dar, de asemenea, si cu scopul de a intruchipa Prezenta lui Dumnezeu pe Pamant.
2. Ca sunteti asistati la fiecare pas, pe masura ce cereti acest lucru, si aceasta asistenta creste in fiecare zi, in timp ce va dedicati viata pentru a merge pe treptele clare fata de aceasta forma de manifestare.
3. Ca nici o alta fiinta de orice forma sau natura nu va poate deconecta de la calea dvs si ca este doar dvs. puteti crea aceasta deconectare daca alegeti acest lucru.
Sunteti binecuvantati in multe feluri. Realizati ca aceste binecuvantari sunt cadouri cu care ati venit pe Pamant pentru a va ajuta in provocarile pe care le intalniti pe calea dvs. Recunoasteti faptul ca detineti urmatoarele trei darurile care va ajuta sa va amintiti cine sunteti.
1. Primul dar care va sustine vindecarea si orice energie in dvs este flacara inimii, care este eterna prezenta a Duhului care isi are sediul in centrul chakrei inimii. Aceasta flacara sacra, atunci cand meditati asupra ei, se va extinde prin toata fiinta si vindeca si rezolva orice energie care este concentrata asupra dvs.
2. Al doilea cadoul este conexiunea sufletului la Sursa, sufletul este cu dvs, chiar daca aceasta nu este pe deplin prezent in corpul. Sufletul este in chakra inimii si odata aprins, creeaza, de asemenea o puternica vindecare si va echilibreaza, creand un echilibru deplin al chakrelor. Pentru ca este atunci cand se activeaza chakra inimii, inima va incepe sa se deschida si sufletul incepe sa coboare iar puterea sufletului este vindecarea si va echilibra fiecare chakra.
3. Al treilea dar pe care il detineti este Corpul de aur si de Lumina al lui Hristos pe care fiecare dintre dvs l-ati primit prin conexiunea de la inima la suflet inainte de aceasta viata. Atunci cand Hristos a venit pe Pamant, el a deschis o poarta de acces pentru toate sufletele de pe Pamant, sa se reconecteze la natura lor de Hristos. Inainte de nastere toate sufletele care intra in planul terestru primesc conexiunea la Corpul de aur si de Lumina al lui Hristos. Deoarece conexiunea a fost deja facuta, aceasta este doar o chestiune de alegere personala de a detine acest lucru in aceasta viata. Si odata ce recunoasteti ca sunteti fiinta divina si ca sunteti Hristosul, corpul incepe sa fie alimentat de Lumina Aurie a Sursei, care este constiinta Hristos a Tot Ce Este. Doar a recunoaste acest lucru in fiecare zi, va activa aceasta si va face sa apara in mod natural, atat de usor veti fi umpluti cu raul Auriu al Luminii.
Daca mergeti in interiorul inimii, in acest moment, vedeti-va intr-un templu de aur de lumina, veti intra in Templul de Aur al constiintei dumneavoastra Hristos.
Metatron va va intalni in fiecare zi in Templul de Aur a Constiintei Hristos. El cere sa mearga doar in interiorul inimii dvs, extinde flacara in inima si prin toate corpurile dvs si permitandu-va sa fiti in Templul de Aur inimii lui Hristos. El va manifesta acesta in dvs daca cereti acest lucru si va veni direct la dvs. Acest lucru este in scopul de a va ajuta cu modificarile Corpului de Lumina si va asista sa va amintiti, de asemenea, calea inimii, care este necesara pentru reconectare si pentru a intruchipa Prezenta lui Dumnezeu aici, pe Pamant.
El cere ca fiecare dintre voi sa se relaxeze si sa primeasca o vindecare din inima lui pentru dvs. Aceasta va dura 10 de minute din timpul dumneavoastra in fiecare zi si dupa aceasta, el va cere sa se conecteze la urmatorul proces cu aspectele voastre sufletesti pentru vindecarea lor in fiecare zi.

Related:  Colesterolul , simbolul bucuriei de a trai

Pentru a vindeca aspectele sufletului
Pentru vindecare, recunoasteti ca Arhanghelul Metatron este in picioare in partea dreapta a fiintei dvs, in Templul sacru de Constiintei Hristos. El uneste aspectele sufletul dvs care ajung sa va inconjoare intr-un cerc sacru. In acest moment s-ar putea simti prezenta lor. Acestea pot aduce cu ele sentimente vechi si credinte pentru a le vindeca prin flacara inimii dvs. Trimiteti flacara inimii afara din cercul din jurul dvs si aprindeti flacarile inimii, care par a fi stinse in fiecare dintre aceste aspecte. Aceste aspecte divine ale fiintei dumneavoastra pot aparea ca forme diferite de la diferite vieti sau realitati paralele. Unele pot fi spirit angelic sau o forma din natura si altele mai umanoide sau, eventual, par a fi stea. Acestea sunt formele naturii dvs multidimensional, conectarea lor este cu scopul de a elibera rani vechi care va blocheaza.
Apelati la acestea, cu iubire si cereti sa ierte tot ceea ce a avut loc in toate spatiile, timpurile si dimensiunile care le-au creat pentru a se separa de Inima. Metatron ofera acesta asistenta prin darul unei roti de aur cunoscuta sub numele de Roata Tzolk’in si multi alti emisarii ajuta pentru a goli energiile nerezolvate. Expirati adanc si trimiteti compasiunea si dragostea dvs la toate partile din dvs care sunt conectate pe o distanta de 1,8 metri, in jurul dvs intr-un cerc, in taramurile nevazute ale Iubirii si Luminii. Deveniti constienti de faptul ca acestea sunt in corpul vostru energetic in aceasta regiune de 1,8 metri, din inima dvs in toate directiile. Tot ce trebuie sa faceti este sa le acceptati si sa le tineti in iubire in timp ce isi amintesc de dragoste si aleag sa ierte din nou. Veti simti schimbarea de energie si usurinta. Acest proces creeaza ridicarea voalului iluziei din corpul de energie si permite corpului de lumina sa treaca intr-o dimensiune mai mare.
Exista multi ingeri si emisari care va inconjoara acum, va sustin si va iubesc. Ei va trimit dragostea si ajutorul lor acum si va binecuvanteaza cu multe daruri in cadrul chakrelor si in toate corpurile energetice. Ei va umplu cu aceste petale ale Iubirii Divine din gradinile Mamei Divine si va rog sa recunoasteti faptul ca in adevar esti iubire. Ei va cer acum doar sa acceptati sa fiti umpluti cu aceasta dragoste cand deschid fiecare dintre chakre pentru a fi curatate, ei aduc o energie proaspata pentru intinerire.
Respirati, relaxati-va, acceptati si primiti. Exista o roata cosmica de har cunoscuta sub numele de Roata Grace, care aduce Elixirele de aur ale iubirii. Metatron plaseaza Roata Har in inima dvs. El cere in fiecare zi sa se ierte, tot ceea ce a avut loc in toate spatile, timpurile si dimensiunile pe care le-ati creat si care v-au separat de prezenta divina care sunteti. El va cere sa va intalniti in fiecare zi si el va va aduce aceasta Roata de Har ce se va roti prin dvs aliniind toate partile dvs pentru a primi harul lui Dumnezeu.

Calatoria in fiecare zi cu Metatron
Mergeti in interiorul dvs. pentru meditatie si imaginati-va ca sunteti intr-o gradina frumoasa imensa. Intinsi pe iarba si restul completati cu propria imaginatie. Metatron va veni sa stea cu dvs in acest moment. El poate sa apara in forme diferite. Cereti Templului de Aur al Constiintei lui Hristos pentru a se ancora peste dvs. Exista un pod de aur peste un rau mic in partea stanga a dvs. Ghidati-va constiinta peste acest pod de aur. Acesta va va duce in Templul de Aur al Constiintei lui Hristos.
Aici Metatron se va intalni cu voi si va ofera Roata de Har si in fiecare zi va veni, va aduce diferite aspecte care nu au nevoie de acest har de vindecare. Acestea vor veni in mai multe forme, de asemenea, doar trimiteti-va dragostea, compasiunea pentru toate energiile pe care le intalniti. Fiti gata sa iertati tot ceea ce a avut loc in incarnarile sau campurile dvs de de energie.
Aceste aspect, Metatron vi le aduce, conectati-va la ele si imbratisati-le cu iubire. Pe masura ce faceti acest lucru, acestea vor incepe sa rezolve ranile si sa integreze si acest lucru va crea un sentiment mai profund de libertate. Dupa vindecare cu acestea, Metatron va va darui un dar, ceva de la inima lui la a dvs. Tineti mainile intinse spre el pentru a primi acest dar. Aceasta va va ajuta pe calea energica pentru a ramane conectati cu Sursa si miezul Pamantului prin podul chakrei curcubeu.
Toate acestea vor avea loc si mai mult daca faceti posibila intalnirea sacra in fiecare zi. Bucurati-va!

Acest program are drepturi de autor Fundatia ASCEND.

2 Replies to “Programul de vindecare a lui Metatron”

  1. Multumesc,am trait o experienta acum 2 luni ,prin care simteam zi de zi ca si cum idei,ganduri,cifre principii se revarsau in mine,ca si cum un computer descarca programe,sterge,si repara..e greu de descris ,dar ma simteam ca un robot care primea ,descarca si asimila…acum citind articolul dvs pot doar sa recunosc prin ceea ce am trecut …Multumesc

  2. Multumesc, nu am cuvinte destule inca ma coplesesc emotiile, este cu adevarat ingerul prezentei lui Dumnezeu Cu iubire si respect ! Slava !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.