Rugaciune pentru autovindecare fizica si spirituala

Tu, Creator al galaxiilor si al nenumaratelor, sclipitoarelor stele, insasi puterea Universului este a Ta! Fie ca eu sa reflect aceasta putere in oglinda marunta a vietii si constiintei mele.

Tu, Cel infinit, fa-ma sa fiu un canal pentru dragostea Ta! Prin mine, sadeste semintele dragostei in inimile pustii de pretutindeni.

Tu, Domn al bucuriei, umple-ma cu o fericire fara margini. Pentru ca sunt copilul Tau, facut dupa imaginea Ta plina de iubire. Dupa cum Tu esti bucurie si eu, in sufletul meu, sunt la fel.

Energie Cosmica, vitalizeaza toate celulele corpului meu; incarca-mi mintea cu inspiratie fara limite; umple-mi sufletul cu bucuria Ta nesfarsita.

Tu, Cel Infinit, care impartasesti, invata-ma sa-mi gasesc fericirea prin ceilalti.

Doamne, Dumnezeule, Preaiubit, care ai creat atat de minunat muntii inalti, inzapeziti, raurile in matca lor, florile colorate si parfumate, oceanele intinse si unduitoare si stelele departate si stralucitoare: arata-Ti prin mine bucuria Ta perfecta.

Primesc, Doamne, Dumnezeule, tot ceea ce vine la mine, ca venind din mainile Tale. Stiu ca imi vine cu binecuvantare, pentru ca al Tau sunt, asa cum Tu esti de-a a pururea al meu.

Doamne, Dumnezeule, cum Tu traiesti de-a pururea impacat cu Tine insuti, ajuta-ma si pe mine sa traiesc, de-a pururea, cu multumirea in suflet ca sunt vrednic sa traiesc in bucuria Ta.

Tata Preaiubit, Mama, Dumnezeule: sunt al Tau cu totul! Altii sa Te caute sau sa nu Te caute; nu conteaza, dragostea mea pentru Tine este Una. Prin toate incercarile vietii, rugaciunea mea este una: dezvaluie-Te mie!

Doamne, Dumnezeule, atat de des durerile prin care am trecut prin viata m-au indurerat! Intareste-mi puterea de a iubi, sa pot pune totul la picioarele Tale, Prietenul meu etern.

Tu, Putere Infinita, imi voi folosi vointa, dar calauzeste-mi Tu vointa in tot ceea ce fac, sa fie pe potriva vointei Tale.

Tu Puternica Sursa a tot ceea ce este drept si bun, ajuta-ma sa vad puterea mea ca expresie a puterii Tale infinite. Ajuta-ma sa alung intunericul bolii care este de-a pururea strain luminii Tale!

Nu tanjesc dupa nimic din ce-mi poate oferi lumea, Doamne, Dumnezeule. Tu, Infinita Perfectiune, fa-ma una cu Tine!

Related:  Angajament si responsabilitate

O, Extaz Perfect! Calauzeste-ma sa te exprim pe Tine prin toate simtamintele mele. Fie ca entuziasmul meu sa fie calea pentru bucuria Ta!

Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma sa infrang atractia reavointei! Cu cat imbratisez viata mai strans in numele Tau, cu atat mai mult iti simt bucuria.

Tu esti Cel Ce Face, Doamne, Dumnezeule, nu eu. Arata-Ti perfectiunea prin mine, care ma straduiesc tot mai dornic sa traiesc in lumina Ta !

La Tine caut puterea, Doamne, Dumnezeule. Tine-ma aproape in bratele tale de dragoste. Pe urma, indiferent ce se a petrece in viata mea, voi accepta bucuros.

Tot ceea ce fac, Doamne, Dumnezeule, fac din dragoste pentru Tine. Accepta florile slujirii mele, pe care le pun pe altarul Omniprezentei Tale.

Tu, Puternic Izvor de Lumina Infinita, din care sunt zamislite nenumarate galaxii: lasa-ma sa-mi spal ambitiile omenesti in apele Tale. Lasa-ma sa ma imbaiez in valtoarea radioasa a energie Tale. Tu esti bogatia mea; Tu esti Siguranta mea!

Mama Sfanta, ajuta-ma sa inteleg ca prin bunatate fata de altii nu doar atrag bunatatea lor, ci si bunatatea Ta. Fa-ma sa le arat intotdeauna bunatate celorlalti. Fie ca bunatatea mea sa fie calea dragostei Tale lipsite de egoism.

Tata Ceresc, nu ma voi teme de adevar, pentru ca stiu ca adevarul vine de la Tine. Ajuta-ma sa-Ti vad, dincolo de toate aparentele, privirea zambitoare si plina de compasiune.

Cu Tine alaturi, stiu ca valurile greutatilor nu ma pot dobori niciodata. Tine-ma de mana, Doamne, Dumnezeule; nu-mi da niciodata drumul!

Tot ceea ce am este al Tau, Doamne, Dumnezeule. Ajuta-ma sa Te cunosc ca Raul Pacii care curge linistit peste nisipurile experientelor vietii mele.

Imi distrug orice atasament. Nu imi mai apartin, Doamne, Dumnezeule. Sunt liber intru Tine!

Mama Sfanta, ma inchin Tie in toate formele Tale, atat ignorante, cat si intelepte. Gasindu-te pe Tine in ele, fie sa te pot pastra cu evlavie in Omniprezenta!

Calauzeste-ma, Doamne, Dumnezeule, ca in toate lucrurile sa vad vointa Ta, pentru ca stiu ca doar prin vointa Ta toate lucrurile ajung la perfectiune.

Related:  Frumuseţea este darul lui Dumnezeu

Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma sa inteleg ca in nici o experienta exterioara nu voi putea gasi implinirea. Toate cele dupa care a tanjit inima mea ma asteapta intru Tine.

Mama Sfanta, cand altii incearca sa-mi faca rau, da-mi intelepciunea sa vad ca victoria sta in binecuvantarea lor, nu in razbunare. Daca raspund cu furie, eu pierd, chiar daca a mea este victoria exterioara, pentru ca inlauntru eu voi fi ranit cu adevarat. Insa, daca raspund cu binecuvantari loviturilor lor, voi ramane de-a pururea in siguranta intre zidurile de neclintit ale pacii mele interioare.

Ajuta-ma sa Te vad, Doamne, Dumnezeule, ajuta-ma sa-mi concentrez asupra Ta privirea, dragostea, aspiratiile, intreaga mea fiinta.

Slavit Spirit din tot ceea ce exista! Ajuta-ma in nimicnicia mea sa ma descopar una cu tot ceea ce exista!

Tot ceea ce am si ceea ce sunt iti apartine Tie. Mama Sfanta, fa cu acestea dupa cum Iti este voia!
Lasa-ma sa ma rog intotdeauna cu atentie vioaie, treaza prezentei Tale care ma asculta, stiind ca Tu imi auzi si cea mai slaba soapta a gandurilor!

O, Spiritule, Tu esti adevarul. In Tine sta implinirea fiecarei nevoi a mea.
Inspira-ma acum, Doamne, Dumnezeule! Arata-mi calea pe care trebuie sa o urmez din cele multe care mi se deschid in fata!
Ajuta-ma sa simt ca puterea Ta trece prin venele mele, imi strabate gandurile si imi aprinde sentimentele nobile de dragoste pentru Tine!

Iti sunt recunoscator, Doamne, Dumnezeule, pentru fiecare incercare pe care mi-o trimiti. De fiecare data cand ma poticnesc, ajuta-ma sa invat. De fiecare data cand slabiciunea mea omeneasca ma face sa cad, ajuta-ma sa devin mai puternic. Ajuta-ma sa gasesc in spatele fiecarei dureri intelepciunea Ta calma si reconfortanta.
In calmul meditatiei, in centrul pacii mele launtrice, ajuta-ma sa iti simt prezenta emotionala si aducatoare de bucurie.
Ce conteaza daca oamenii ma acuza? Ce importanta au aplauzele lor? Traiesc pentru a fi pe placul Tau, Doamne, Dumnezeule, increzator ca, atunci cand Tu esti cu mine, sunt aparat, chiar si de o hoarda de dusmani.

Related:  Creatori sau victime ?

Insufla-mi, pana in miezul fiintei mele, bucuria Ta. Ajuta-ma sa fiu constient de Tine, Doamne, Dumnezeule, in tot ceea ce vad.

Atunci cand Tu esti aproape, Doamne, Dumnezeule, problemele nu pot exista. Da-mi puterea sa Te port intotdeauna in inima mea.
Ajuta-ma, Doamne, Dumnezeule sa ma bucur de comedia vietii, cu Tine si, aceasta sa imi aminteasca, ca adevarata sanatate mintala exista numai prin Tine!
Cand ma bucur, Doamne, Dumnezeule, sa ma bucur intru Tine. Iar cand sufar, ajuta-ma sa vad intotdeauna prin negura lumina Ta!

Arunca lumina Ta, care destrama iluziile, asupra cotloanelor ascunse ale sentimentelor din inima mea, sa nu-mi ramana pe undeva, fara sa-mi dau seama, un loc in care sa nu Te accept. Daca gresesc, intareste-ma sa-Ti accept disciplina, caci doar in Voia Ta sta fericirea pe care o caut!

Mama Sfanta, fa-ma sa-ti aud armoniile pretutindeni: in paraiele sipotitoare, in cantecul privighetorilor – da, pana si in vuietul traficului orasului! In spatele tuturor zgomotelor pamantesti, fa-ma sa aud numai vocea Ta!

Mama Sfanta, cu fiecare actiune a vointei mele, fa-ma sa exprim vitalitatea Ta divina, adevarul Tau divin, perfectiunea Ta. 

Iti multumesc, Tie, Doamne, Dumnezeule, pentru toate lucrurile cu care m-ai binecuvantat. Si, mai presus de orice, Iti multumesc Tie pentru dragostea Ta!
Indiferent incotro se indreapta corpul meu exterior, fa-ma sa simt prezenta Ta neschimbata inlauntrul meu. Oriunde m-ar duce gandurile, fa-le sa se intoarca intotdeauna, asemenea fiului ratacitor, pentru a-si gasi odihna intru Tine.

Doamne, Dumnezeule, nu-mi lasa gandurile sa ma inalte la norii frumosi ai posibilitatilor imaginate decat daca-mi dai si puterea de a-mi materializa visurile!

Doamne, Dumnezeule, Tu esti intotdeauna cu mine. Ajuta-ma sa simt, in spatele gandurilor mele, inspiratia Ta; in spatele fiecarei emotii, calmul Tau, dragostea Ta care transforma totul!

Doamne, Dumnezeule, universul a fost facut dupa perfectiunea imaginata de Tine. Ajuta-ma sa scot la iveala aceasta imagine si in altii, binecuvantandu-i intru dragostea Ta!

J.Donald Walters

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.