Urmareste-ti entuziasmul

entuziasmulDe ce este atat de important sa-ti urmaresti entuziasmul?
De ce ne auziti vorbind des despre aceste lucruri?
De ce ne auziti spunandu-va sa va urmati pasiunea… sa actionati urmandu-va bucuria, de ce este un principiu de viata atat de important in aceste momente?

loading...

Bineinteles, toate aceste idei trebuie sa fie fundamentate pe iubirea neconditionata, care este conexiunea si aliniamentul vostru cu Infinitul, dar in termeni de unelte ce pot fi folosite in realitatea voastra fiziologica, a iti urma entuziasmul este de o importanta majora si va voi spune de ce.

Ideea este urmatoarea: Ceea ce numiti in mod obisnuit senzatia de a fi entuziast… senzatia fizica de bucurie (si acest lucru nu inseamna ca trebuie sa sariti in sus tot timpul, poate fi o forma pasnica, centrata, relaxata care sa fie de asemenea entuziasm), vibratia entuziasmului este…

Entuziasmul este transpunerea fizica… transpunerea fizica a rezonantei vibrationale care reprezinta fiinta voastra naturala.

Asadar, de fiecare data cand actionati in a urmari o oportunitate care apare in mod sincronistic in viata voastra, oportunitate ce contine cel mai mare grad de entuziasm, voi spuneti de fapt “ Da, cred in cel care am fost creat sa fiu, cred in aceasta oportunitate, situatie, circumstanta, conditie, orice ar putea fi in acest moment specific din viata mea, orice prezinta cel mai mare entuziasm posibil; dintre toate lucrurile pe care pot sa le fac, acesta este cel mai entuziasmant.”

Daca intelegeti ca entuziasmul este frecventa voastra autentica, atunci veti actiona fara a avea ezitari, avand incredere ca facand acest lucru va veti mentine aliniamentul cu sinele vostru, si ca acea situatie specifica, indiferent cum ati fost invatati sa o definiti la suprafata, va va aduce toate elementele necesare pentru a va sustine in orice forma posibila, care reprezinta calea minimei rezistente, permitandu-va sa fiti: ceea ce sunteti cu adevarat va va conduce la urmatoarea circumstanta entuziasmanta

Aceasta este ceea ce se intampla in mod automat atunci cand va urmariti pasiunea fara a avea ezitari, fara a atasa judecati negative … fara a analiza in mod excesiv.
Urmarindu-va pasiunea faceti o afirmatie fata de Univers: “Acesta sunt eu… sustine-ma asa cum m-ai sustinut si pana in prezent, indiferent de convingerile pe care le-am avut”. Ideea este ca daca aveti incredere fara a cere dovezi, actionand inspre a va urmari pasiunea pe cat de bine puteti in orice moment dat, prin comportamentul vostru voi aratati ca aveti incredere ca ceea ce faceti va reprezinta.

Acel nivel de convingere este necesar pentru ca Universul sa va ofere inapoi acelasi sprijin pe care sunteti dispusi sa il aratati, avand convingere in faptul ca sunteti autentici. 
Ma urmariti? Ceea ce spun nu este filozofie… este fizica: “Ceea ce transmiti este ceea ce primesti inapoi”, aceasta este a Treia Lege a Creatiei… apropo, sunt doar patru legi.
Numarul Unu: “Tu Existi”.
Numarul Doi: “Unul este Totul, Totul este Unul”.
Aceasta este de asemenea o Lege a Creatiei.
Numarul Trei: (dupa cum am mai spus)
“Ceea ce oferi este ceea ce primesti inapoi”
Numarul Patru: “Schimbarea este singura constanta… in afara de primele trei legi, care nu se schimba niciodata”.

Asta este totul! Orice experimentati in realitatea voastra incepand din acest moment, este o combinatie intre aceste 4 principii. Tot ceea ce experimentati este o manifestare a intelegerii voastre si a abilitatii de a va alinia in mod clar si constient cu aceste principii.
Folosind cateva cuvinte din limbajul vostru, ideea este “Sa mergeti cu valul”. A “merge cu valul” reprezinta o recunoastere totala, o constientizare si o disponibilitate de a actiona urmarind aceste patru principii, in fiecare circumstanta care apare in viata voastra.  

Numarul Unu: Tu Existi.
Numarul Doi: Unul este Totul, Totul este Unul.
Numarul Trei: Ceea ce transmiti in exterior, este ceea ce primesti inapoi.
Numarul Patru: Schimbarea este singura constanta, in afara de primele trei Legi care nu se schimba niciodata”.

Este suficient sa spunem ca puteti incepe sa constientizati ca aceste legi poarta semintele abilitatii voastre de a intelege ca ceea ce numiti realitatea fizica, este doar o oglinda… pur si simplu realitatea fizica nu reprezinta nimic… nu este un lucru, nimic… este nici un lucru.
Foloseste analogia dispozitivului pe care voi l-ati numit pe planeta voastra o oglinda…voi intelegeti ca reflexia pe care o vedeti in oglinda, nu este de fapt oglinda… ea reflecta toata lumina de pe fata voastra, de aceea vedeti reflexia, ceea ce inseamna ca nimic nu se afla in oglinda… nici un lucru.

Oglinda este de fapt goala… fiind un reflector perfect el nu inmagazineaza lumina si va ofera inapoi toata lumina… de aceea vedeti reflexia. Realitatea fizica, luati ad literam ceea ce spun… este o oglinda, o oglinda mai complexa, una holografica… o oglinda multi-dimensionala, astfel incat voi nu recunoasteti tot timpul toate reflexiile, ca fiind propria persoana, dar credeti-ma… ele sunt asa… toate reflexiile sunt propria voastra persoana, si vreau sa afirm ad-literam acest lucru. Fiecare obiect, persoana, loc sau lucru, fiecare situatie, circumstanta, moment din spatiu si din timp, sunteti voi care se reflecta pe sine, incepand din acel punct de vedere specific pe care doriti sa-l exprimati in acel moment. Are sens ceea ce am spus?

Atunci cand incepeti sa intelegeti ca ceea ce v-am spus este un pricipiu adevarat al fizicii, veti incepe sa constientizati… si nu inseamna ca tot ceea ce se intampla in realitatea voastra fizica trebuie sa fie o reflexie exacta, in sensul ca ea poate sa insemne un lucru pentru o persoana si alt lucru pentru voi, dar faptul ca voi o experimentati inseamna ca are o legatura cu voi, si mereu puteti invata ceva de la reflexie, deoarece mereu va exista o reflexie. Iar daca veti incepe sa o intelegeti ca fiind o reflexie, veti incepe sa intelegeti ca voi sunteti creatorul vietii voastre, ca voi insiva aveti oportunitatea, daca tratati realitatea ca si o reflexie, asadar voi aveti oportunitatea de a o examina si de a vedea daca va place reflexia din fata voastra. Iar daca nu o preferati atunci puteti sa nu o alegeti. Nu vreau sa judec… “a nu o prefera” inseamna doar sa observati ca ea nu este aliniata cu frecventa voastra. Exista o diferenta intre judecata si preferinta. Fiti atenti la definitiile voastre… vom reveni la ele intr-un moment. 

Ideea este ca voi puteti sa va dati seama de faptul ca daca nu preferati acea reflexie, atunci veti sti ca este o chestiune de a schimba ceea ce transmiteti in exterior, pentru a putea primi un alt feedback, iar acest lucru va permite sa stiti ca voi sunteti mereu capabili sa luati acea alegere… voi aveti liberul arbitru de a alege cum doriti sa va experimentati pe sine, in cadrul a ceea ce numiti realitate fizica.

Inca o data, folositi analogia oglinzii… Daca vedeti fata voastra in oglinda si ea este trista, voi stati pe loc si spuneti “In regula reflexia din oglinda, eu insist sa zambesc, sa fiu fericit, dar prima oara tu trebuie sa zambesti…altfel eu n-o sa fiu primul care face acest lucru!”?
Cine credeti ca va castiga acea batalie? Credeti-ma… oglinda poate astepta la infinit. Prin urmare, ducand mai departe ceea ce am spus catre realitatea fiziologica, voi intelegeti ca ati fost antrenati, ati fost invatati sa va fundamentati comportamentul doar pe lucrurile care vi se intampla.

“Eu voi fi fericit daca… voi fi fericit atunci cand… si nici o secunda mai devreme… gata pun piciorul in prag!”
” Voi fi fericit daca se intampla acest lucru…
Voi fi fericit atunci cand faci acest lucru pentru mine…”
 Toti dintre voi spuneti acelasi lucru din cand in cand, nu este asa?

Ideea este urmatoarea…
Daca voi intelegeti principiul pe care il discutam acum, veti constientiza ca este mai degraba o chestiune de “Eu voi fi fericit deoarece vreau sa fiu asa!”

Atunci cand esti fericit deoarece vrei sa fii asa, si ma refer la vibratia autentica a fericirii, nu doar a te preface ca esti asa… nu doar a masca.. “ Oh da… sunt foaaaarte fericit”, nu doar a fi in negare fata de lucrurile pe care nu vreti sa le simtiti… fata de lucrurile cu care trebuie sa dati piept, fricile care spun ca trebuie sa le experimentati pentru a le integra, nu despre aceste lucru vorbesc… nu vorbesc despre a evita sa le traiti, vorbesc despre ideea de vibratie autentica a bucuriei si fericirii.

Atunci cand alegeti sa fiti acea vibratie, care este A Treia Lege? “Ceea ce transmiteti in exterior, este ceea ce primiti inapoi”. In secunda…in momentul.. in care sunteti acea vibratie, reflexia din realitatea voastra fizica nu are nici o alta alegere, decat sa reflecte o realitate care corespunde cu acea vibratie a extazului vostru.

Deoarece oglinda universala ce reflecta nu are o minte proprie… ea nu poate sa te contrazica, ea nu se va certa cu tine “ Da, vad ca esti fericit, dar nu am de gand sa iti ofer o reflexie fericita, nu!”
Ea nu are acea abilitate.
Eu nu este un lucru in sine…nici un lucru.
Este doar reflexia a ceea ce transmiti in exterior…doar atat.

Asadar, daca veti fi in vibratia fericirii, veti vedea experimental ca veti primi acea reflexie inapoi, in toate modalitatiile posibile care sunt congruente cu fericirea ta…in masura in care vibratia fericirii este comutata pe pozitia deschis, voi veti trai acea realitate.

Cu toate acestea…si aici este acea clauza… fiti atenti, aici este acea clauza scrisa cu litere mici…pe care o observam ca fiind un obstacol in societatea voastra, un obstacol ce creaza probleme pentru multi dintre voi:
Multi dintre voi inca plasati o conditie privind fericirea voastra, chiar daca stiti ca faceti acest lucru: “In regula, sunt de acord, da, voi fi fericit fiindca stiu ca daca sunt fericit… asadar voi obtine aceasta realitate fericita, apoi voi obtine ceea ce imi doresc…”

Daca,
Daca, 

Inca puneti o conditie privind ceea ce se intampla in afara voastra, si nu exista nimic in afara voastra, asadar ideea prin care puteti intelege principiul este urmatorul:
 Pentru ca principiul sa functioneze cu adevarat,
Pentru ca realitatea sa va reflecte adevaratul feedback al fericirii voastre…
Voi trebuie sa fiti fericiti fara nici o asteptare, cerand sa primiti o reflexie pozitiva inapoi.
Asa functioneaza mecanismul.
Aceasta este metoda prin care este fara efort.
Aceasta este ceea ce il face lipsit de greseli.
Aceasta este ceea ce il face infinit.
Aceasta este ceea ce il face sa fie imaculat.
Aceasta este ce il face gratios.
Aceasta este ce il face frumos.
Aceasta este ce il face uimitor.

Nici macar nu trebuie sa va ganditi la ceea ce veti primi inapoi, daca pur si simplu luati realitatea asa cum este… voi puteti constientiza, pur si simplu puteti fi in gratiile Infinitului, astfel incat sa stiti ca in momentul in care sunteti fericiti, nimic altceva nu se poate intampla decat o serie de reflexii pozitive, iar voi nu trebuie sa puneti o conditie asupra fericirii voastre, conditie care spune “Da, voi fi fericit deoarece in acel moment voi obtine ceea ce imi doresc”.

Trebuie sa fiti fericiti fara a avea o asteptare de orice fel. Vreau sa spun zero asteptari… deoarece ce inseamna acel zero?
Centrul.
Punctul nul.
Locul in care existati… in aici si acum.
In adevaratul necunoscut.

Multi dintre voi, timp de mii de ani, v-a fost frica de ceea ce voi ati catalogat ca fiind “necunoscutul”. Va voi spune cu toata onestitatea si seriozitatea… faceti necunoscutul sa fie prietenul vostru … pentru ca necunoscutul este singurul loc, si va spun acest lucru din toata inima, necunoscutul este singurul loc in care va veti descoperi adevaratul sine. Punct. Luati ceea ce am spus in inima voastra.

Faceti un salt catre necunoscut… nu va fie frica de el, sau daca va este… atunci simtiti frica si sariti chiar daca va este frica! Deoarece in necunoscut veti descoperi, va garantez, va promit, veti descoperi doar o parte mai ampla din voi, deoarece doar acest lucru il puteti descoperi in experienta voastra.

Vreti sa stiti de ce? Va voi spune, va multumesc. Datorita surprizei date de limba voastra Engleza, puteti simti de ce mecanismul functioneaza in acest fel, prin care va veti descoperi doar pe voi in necunoscut.
Acest lucru se intampla, deoarece dupa cum limba voastra va spune: Voi sunteti acel you-universe (voi-univers), acel voi-univers este alcatuit doar din “voi”, si doar pe voi va veti gasi in acel voi-univers… pe voi, expresia voastra a Infinitului, sau daca vreti sa il numiti asa, a lui Dumnezeu, a Zeitei, a lui Tot Ceea Ce Este dupa cum il numim noi, nu conteaza, deoarece lui Tot Ceea Ce Este nu ii pasa cum il numiti, deoarece Tot Ceea Ce Este stie ca orice lucru la care v-ati putea gandi este un nume care este deja incorporat in Tot Ceea Ce Este. Dumnezeu va accepta acest nume ca fiind al sau, deoarece totul este deja in interiorul lui “tot ceea ce este”, de aceea si Dumnezeu este numit asa.

Deoarece nu exista nimic in exterior, iar daca ar exista atunci Dumnezeu s-ar numi: “Tot Ceea Ce Este Plus Ceea Ce se Afla in Afara”, dar Tot Ceea Ce Este este deja asa cum este numit… el este “tot ceea ce este”, si nu exista nimic altceva, deoarece ceea ce este… pur si simplu este.

Prin urmare, ideea este de a intelege ca tot ceea ce veti descoperi, este Tot Ceea Ce Este exprimandu-se printr-o portiune unica a sa, prin care voi ati fost creat sa existati. Tinteti minte a doua lege: “Unul este Totul, Totul este Unul”. Fiecare componenta lui Tot Ceea Ce este, fiecare dintre voi… fiecare dintre noi, fiecare fiinta… fiecare concept, este Intregul care se exprima pe sine ca fiind un fragment.

Bashar

Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.