Intra in contact cu iubirea ta

IubireaCe este iubirea?

Iubirea este sentimentul de daruire care nu asteapta nimic in schimb.

Iubirea inseamna sa le doresti celorlalti sa aiba tot ceea ce viseaza sa aiba, chiar daca nu le poti oferi tu insuti aceste lucruri.

Iubirea inseamna sa daruiesti fara niciun fel de atasament.

Iubirea este starea naturala a oricarei fiinte umane.

Noi nu putem primi iubire atat timp cat nu o daruim mai intai. Cu cat daruim mai multa iubire, cu atat mai multa iubire primim.

Iubirea si daruirea sunt doua cuvinte sinonime. Iubirea reprezinta o atitudine si nu necesita nicio actiune pentru a fi confirmata. Ea conduce la eliberare si nu asteapta nimic de la celalalt.

Iubirea inseamna acceptare.

Cu cat ne dezvoltam intr-o mai mare masura iubirea, cu atat mai bine ne integram in marea armonie a Universului, cu atat mai satisfacatoare devine viata noastra si cu atat mai mult ajungem sa ne bucuram de ea. Noi declansam astfel un ciclu ascendent care nu se incheie niciodata.

Iubirea inseamna sa ii accepti pe oameni asa cum sunt.

Iubirea inseamna sa ii accepti pe oameni tocmai pentru ca sunt asa cum sunt.

Iubirea nu poate fi inteleasa decat de cei care iubesc. Iubirea inseamna sa ai incredere.

Tu nu poti intelege plenar o alta persoana decat daca iubesti plenar. Iubirea este un sentiment de pace interioara.

Iubirea inseamna empatie. Ea inseamna sa te identifici cu o alta persoana si sa simti ce simte ea.

Toate fiintele cauta iubirea, prin toate actiunile lor. Iubirea este raspunsul la toate problemele. Daca ai iubi mai mult, toate problemele tale ar disparea ca prin farmec. Cand iubirea devine desavarsita, orice problema se dizolva automat.

Iubirea si intelegerea sunt acelasi lucru. Iubirea inseamna simultan comuniune si comunicare.

Iubirea inseamna sa ii acorzi sprijinul unei alte persoane, astfel incat sa isi indeplineasca visele si fara sa ii ceri nimic in schimb.

Related:  Rugaciune catre Creator

Cel mai mare sprijin pe care il poti oferi altcuiva consta in a-l ajuta sa inteleaga Adevarul. Asta inseamna sa-i transmiti Formula Fericirii.

Iubirea este o putere. Ea este forta care tine laolalta Universul.

Iubirea atrage, integreaza si este constructiva. De aceea, ea ii afecteaza pozitiv pe toti cei asupra carora este proiectata.

Niciun parlament de pe Pamant nu poate indrepta aceasta lume, dar un numar suficient de mare de oameni care iubesc ar putea-o face cu usurinta.

Aproape toti oamenii confunda aprobarea egoului cu iubirea. Nefiind iubire, aprobarea egoului nu poate conferi o satisfactie pe termen lung. De aceea, omul simte tot timpul nevoia sa primeasca dovezi ale iubirii celorlalti, iar atunci cand nu le primeste devine frustrat.

Iubirea nu este sinonima cu actul sexual.

Iubirea nu este o emotie.

Oamenii au nevoie de companie si confunda aceasta nevoie cu iubirea. Adevarata iubire nu are nimic de-a face cu cramponarea sau cu atasamentul fata de o alta persoana.

Iubirea nu ”tanjeste” dupa altcineva, caci acest sentiment echivaleaza cu despartirea. Iubirea inseamna unitate, deci nu permite niciun fel de separare.

Adevarata iubire nu are de-a face cu casatoria. Daca doresc sa aiba o casnicie fericita, cei doi parteneri trebuie sa ajunga la ea, inainte sa semneze hartiile.

Este imposibil sa aplici adevarata iubire unei persoane, dar sa i-o refuzi alteia. Este imposibil sa iubesti pe cineva si sa urasti pe altcineva. Atunci cand iubesti pe cineva mai mult decat pe altcineva, este limpede ca prima persoana iti ofera mai multe lucruri decat cea de-a doua. Acest tip de iubire este uman, nu divin. Iubirea acordata in schimbul amabilitatii este de asemenea, o iubire umana.

Adevarata iubire este neconditionata. Cine experimenteaza aceasta iubire, ii iubeste inclusiv pe cei care i se opun.

Ar fi sanatos si functional sa iubim pe toata lumea in mod egal.

Iubirea nu poate fi ”obtinuta” de la altcineva. Ea provine intotdeauna din interior. Cine o cauta in alta parte este limpede ca nu iubeste.

Related:  Afectiunea oricarui organ uman inseamna un inceput al dizarmoniei

Oamenii ar trebui sa faca tot ce le sta in puteri pentru a iubi, nu pentru a fi iubiti. Iubirea primita din exterior nu face decat sa inflameze egoul si nu confera decat o fericire temporara si de scurta durata.

Cine iubeste plenar nu stie ce inseamna sa nu fii iubit. Apogeul iubirii este iubirea fata de dusmani.

Atunci cand simti iubire fata de dusmanul tau, acesta devine neputincios si nu-ti mai poate face niciun rau. Chiar daca insista, el nu-si poate face rau decat siesi.

Iubirea nu poate fi amplificata. Tot ce putem face noi este sa ne eliberam de ura. Atunci cand ne aflam intr-o stare de iubire profunda, noi nu mai putem rani pe nimeni si le acordam tuturor dreptul la propria unicitate.

Atunci cand iubesti plenar, simti ca ai totul.

Cine iubeste cu adevarat, nu poate fi ranit. Iubirea nu are perceptii subiective. Ori de cate ori te simti bine, te afli intr-o stare de iubire. Ori de cate ori te simti rau, nu te afli intr-o stare de iubire.

Iubirea si egoismul sunt extreme opuse. Iubirea este profund altruista.

Iubirea inseamna puritate.

Iubirea elimina frica.

Iubirea elimina anxietatea, nesiguranta, singuratatea si nefericirea. Ea nu atrage catre sine decat iubirea.

Iubirea este simultan instrumentul si finalitatea. Ea este propria sa rasplata.

Iubirea isi cauta echivalentul. Ea nu poate inflori decat in iubire.

Iubirea este contagioasa.

Iubirea nu poate fi intelectualizata.

Dulceata iubirii nu poate fi descrisa. Ea nu poate fi decat experimentata.

Iubirea este plina de bunatate si de rabdare. Ea nu cunoaste gelozia si laudarosenia, aroganta si duritatea. Iubirea nu insista niciodata spunand ca are dreptate. Cine iubeste nu devine niciodata iritat si nu are resentimente. El nu se bucura atunci cand se dovedeste ca altcineva a gresit, dar se bucura sincer atunci cand se dovedeste ca altcineva a avut dreptate. Iubirea suporti orice, caci credinta si speranta sa sunt absolute.

Related:  Rezonante

Iubirea este un balsam care alina si vindeca orice.

Atunci cand iubim, nu numai ca suntem fericiti, dar intreaga noastra viata evolueaza in armonie.

Iubirea este complet lipsita de efort. In schimb ura, necesita un efort foarte mare.

Aplica iubirea si toate problemele tale se vor rezolva.

Iubirea este sinonima cu fericirea. Cine nu este fericit, nu iubeste. Conceptul de posesivitate este opusul perfect al iubirii. Iubirea elibereaza, in timp ce posesivitatea inlantuie.

Iubirea reprezinta o putere enorma.

Capacitatea de a iubi este determinata de intelegerea ta. Atunci cand nu ai incredere in cineva, inseamna ca nu il iubesti plenar.

Cu cat iubim mai mult, cu atat mai putin trebuie sa ne gandim.

Iubeste! Noi ne slavim Sinele prin serviciile pe care le aducem altor oameni, care atrag la randul lor servicii primite din partea acestora. In acest fel, iubirea divina curge de la unul la altul, oferindu-ne o desfatare maxima. Nimic pe lume, nu ofera o desfatare mai mare decat daruirea. Aceasta confera o fericire care depaseste cu mult orice experienta umana!

Lawrence Crane

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.