Invocatie de Folosire a Flacarii Violet pentru Restabilirea Sanatatii Corpului Vostru

Flacara Violet a Transmutarii si Conectivitatii, invoc prezenta, energia si divina ta interventie.

Te rog sa fii cu mine acum, sa lucrezi cu toate aspectele fiintei mele si cu intregul meu camp de energie. Primesc cu recunostinta curatarea ta, purificarea si transformarea energiei pentru a aduce o eliberare a fiintei mele si o eliberare de tot ceea ce ma limiteaza acum. Imi deschid cu recunostinta energia pentru a experimenta natura conectiva a fiintei tale pentru a ma aduce intr-o mai mare aliniere cu Tot Ceea Ce Creatorul Este in mine si in jurul meu.

loading...

Sunt pregatit/a sa co-creez impreuna cu tine refacerea corpului meu, a sanatatii si vitalitatii mele astfel incat sa pot experimenta viata in deplinatatea ei cu o profunda pace si bucurie.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, in timp ce lucrezi cu energia mea, te rog sa cureti si sa indepartezi toate manifestarile, mici sau mari, ale bolii, afectiunile, cancerul si energiile asemanatoare din corpul meu fizic, corpul meu eteric, corpul meu emotional, corpul meu mental, corpul meu spiritual si din intregul meu camp auric.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog curata si elibereaza din corpul meu fizic, corpul eteric, corpul emotional, corpul mental, corpul spiritual, intregul meu camp auric si chakre tot ceea ce imi provoaca durere, rani, raniri si suferinta sau s-a manifestat sub aceasta forma in viata mea.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog sa lucrezi in mod special cu celulele mele pentru a elimina toata energia separarii si a aduce in locul ei unimea si iubirea Creatorului, astfel incat acestea sa se manifeste pe deplin in fiinta mea.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog sa cureti si sa purifici intreaga mea linie genetica si sa ancorezi energia unimii si a iubirii Creatorului, astfel incat aceasta sa poata patrunde acum in fiinta mea.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog sa cureti, sa purifici, sa rezolvi si sa eliberezi toata frica si cauzele fricii care sunt prezente acum in fiinta mea. Ajuta-ma prin conectarea mea cu tine si cu Creatorul sa vad dincolo de iluzia fricii, sa traiesc in schimb in echilibru si pace.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog sa cureti si sa purifici marea fiinta expansiva care eu sunt, toate legaturile mele cu Creatorul si cu tot ceea ce Creatorul este. Fie ca natura mea expansiva sa fie eliberare si iubire pura.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog sa cureti si sa purifici tot ceea mi-a fost dat de catre mama si tatal meu spiritual, energetic si materializat, precum si toate gandurile, emotiile, lectiile de crestere si perceptiile. Fie sa primesc si sa impamantez in fiinta mea tot ceea ce-mi sustine si ajuta implinirea in aceasta viata. Fie sa eliberez tot ceea ce ma limiteaza si imi stanjeneste fiinta si existenta pe Pamant.

Primesc cu recunostinta iubirea si acceptarea mamei si tatalui meu, fie ca imi sunt vizibile sau nu in viata mea. Sunt plin/a de iubirea si abundenta care este amplificata de energiile Mamei Divine si a Tatalui Divin ale Creatorului.

Flacara Violet a Transmutarii si a Conectivitatii, te rog sa cureti, sa purifici si sa-mi restaurezi capacitatea de a ma iubi neconditionat pe mine insami/insumi, precum si capacitatea de a fi iubit/a neconditionat. Ma recunosc pe mine insami/insumi ca fiind iubirea neconditionata a Creatorului; aceasta iubire este prezenta in fiecare aspect al corpului meu fizic si in intregul meu camp auric.

Sursa: Scoala Sacra a lui OmNa

Interesant de citit si:
Related:  Secretul magnetului inimii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.