Izbavitori karmici-suflete intelepte care vor prelua karma familiei

izbavitori karmiciIn fiecare familie se afla cate un suflet batran, mai intelept, mai evoluat, care va prelua responsabilitatea familiei sale pe umerii sai numiti izbavitori karmici. La un nivel spiritual acest suflet va “purta” poverile familiei prezente, dar si pe ale membrilor care nu mai sunt in plan fizic si care nu au reusit in timpul vietii sa isi vindece propria karma sau poverile pe care le-au mostenit la randul lor de la inaintasi. Asadar, fiecare familie isi are “izbavitorul” ei, cel care intr-un alt plan va fi privit ca un lider spiritual al grupului. Aceste suflete generoase si frumoase au un nivel de constientizare foarte inalt si de-a lungul vietii lor vor incerca sa creasca atat propria vibratie, cat si pe cea a familiei lor.

Daca simti adesea ca te lupti cu morile de vant sau ca viata iti pare o lupta, daca simti ca mai mult “supravietuiesti” decat “traiesti”, daca intampini dificultati in tot ceea ce faci desi faci tot ce iti sta in putinta, daca ti se pare ca lucrurile ti se refuza si nu curg deloc usor in viata ta, daca ti se pare ca esti tinut pe loc in viata, daca simti ca acestea sunt cumva o consecinta a vietilor, faptelor sau vorbelor parintilor/bunicilor/inaintasilor tai, este posibil sa fi mostenit un bagaj familial nu tocmai benefic sau sa te confrunti cu un blocaj karmic familial.

Sigur, ne-am dori cu totii sa ne nastem in familii echilibrate spiritual, in familii cu o karma frumoasa, pozitiva, amprentata cu iubire, nu cu sentimente negative astfel incat vietile noastre sa fie pe masura Doar ca adesea nu se intampla acest lucru. Multi dintre noi se nasc in familii cu o karma care nu este perfecta. Venim pe lume, facem greseli mai mult sau mai putin grave, uneori avem ocazia si ne dorim sa le indreptam, alteori plecam fara sa o facem si fara sa vrem o dam mai departe. Ele se rasfrang asupra copiilor, nepotilor si urmasilor nostri pentru ca in structura lor este inglobat un sistem de preluare a acestor informatii.

Inainte de a ne naste, sufletele noastre aleg familia in care vin. Pentru a invata, pentru a evolua, pentru a restabili echilibrul karmic familial si universal, pentru a salva spiritual neamul din care fac parte. Sara Wiseman, autoarea cartii “Heal your family karma: release the seven shadows”, este de parere ca cel mai ades, multe dintre familii se confrunta cu 7 umbre, 7 pattern-uri energetico-comportamentale inscrise in ADN-ul energetic al unui neam. Asadar, conform autoarei, exista 7 umbre karmice care sunt scrise in istoria familiei tale, in prezent sau in trecut.

Related:  Cugetari

abuzul
adictiile
violenta
saracia
boala
abandonul
tradarea

Ne place sau nu, karma familiei este codata in celulele corpului nostru, in structura mentala a gandurilor noastre, in fluxul nostru emotional. Generatiile si membrii unui neam sunt interconectati, iar cel care poarta karma familiei pe umerii lui este cel care este cel mai evoluat spiritual, el este vectorul sanatos care ajuta vectorii bolnavi sa se vindece. El poate fi persoana cea mai indragita din familie sau, din contra, “oaia neagra” sau “razvratita” a familiei, cel care a mers intotdeauna contra curentului si tendintelor din familia sa.

Daca inaintasii sai au actionat sub imperiul urii, al abuzului, al exceselor, al maniei, al durerii, al vinovatiei, al sacrificiului de sine dus la extrem, al lasitatii etc, al sentimentelor negative purtate pe termen lung sau duse la extrem, aceasta persoana va actiona precum un catalizator al vindecarii karmico-spirituale a neamului sau. El va trebui sa purifice karma familiei sale nerepetand aceaste patternuri, sentimente si comportamente negative, ci facand alegerile in viata sa cu iubire, bunatate, credinta. In caz contrar, pe un fundal karmic imperfect, perpetuarea acelorasi greseli ale inaintasilor poate fi fatala sau poate produce rele colosale in viata ta.

La un nivel macro, izbavitorul karmic al unui neam si-a asumat aceasta sarcina spirituala. El duce aceasta responsabilitate fiindca, spiritual vorbind, “poate duce”. Chiar daca intr-o faza initiala, atunci cand constientizeaza ca poarta pe umerii sai karma familiei sale, se pot razvrati impotriva acestui fapt, el il accepta ulterior cu deminitate si incearca sa faca tot ce ii sta in putinta cu coordonatele sale familiale. Atunci cand a atins acest nivel de constientizare, datoria sa este sa ofere doua maini de ajutor spiritual familiei sale si sa isi gaseasca propriul drum si modalitatile prin care o poate face.

Este posibil sa vindecam si sa ne eliberam de karma familiala si sa avem o viata “buna” in ciuda unui bagaj karmic familial rau? Da, putem. Din fericire, izbavitorii karmici ai unui neam sunt inzestrati cu o mare forta spirituala, cu rabdare si rezistenta, cu integritate morala si spirituala, cu un simt puternic al responsabilitatii, cu o curiozitate si o dorinta enorma de a face bine, cu o mare intelepciune, ceea ce ii ajuta sa intrerupa ciclurile karmice negative ale familiei lor.

Related:  Virusii mintii

Cum sa cicatrizam ranile karmice ale unei familii si sa vindecam vibratia unui neam? Invatand si intelegand lectiile intiparite si inscrise in interiorul relatiilor noastre de familie, manifestand compasiune si intelegere pentru umbrele trecute si prezente, elliberandu-ne de emotiile negative fata de familia noastra prin IERTARE si IUBIRE. Daca parintii, bunicii sau familia ta au facut rau, tu sa faci bine. Daca ei au mintit, tu sa fii un aparator al adevarului. Daca ei au comis nedreptati grave fata de alte persoane, tu sa nu o faci. Daca ai au avut patima alcoolului, tu sa adopti moderatia. Daca ei erau incapabili sa isi exprime emotiile intr-un mod sanatos, tu sa lucrezi in acest sens. Practicile si terapiile spirituale, o relatie buna cu familia si Dumnezeu, rugaciunea, toate acestea ajuta enorm si vindeca, cicatrizeaza rani familiale.

Incearca sa ramai ancorat in iubire, autenticitate si onestitate. Indiferent de cat de grava este situatia, indiferent de cat de vitrege iti sunt conditiile, incearca sa le arati stramosilor, tie si celor din jurul tau drumul catre dragoste, echilibru si lumina.

Semne ca esti cel care poarta karma familiei sale pe umerii tai, ca esti Izbavitorul Karmic al neamului tau
– cei care poarta pe umerii lor karma familiei vad lumea in mod diferit fata de membrii familiei lor, au o gandire diferita fata de acestia si vor aborda la un moment dat si un stil de viata diferit fata de ei

 • inca de la varste fragede, ai simtit ca esti diferit fata de familia ta; cei nascuti in familii cu un tipar comportamental negativ au in ei dorinta apriga de a nu perpetua aceste tipare si de a fi mai buni decat parintii/bunicii lor etc.

 • la un moment dat in viata ta, vei constientiza pattern-urile neamului tau. Stii ca se regasesc si in tine si vei incerca sa le intelegi si sa le transformi.

 • la un moment dat in viata ta, vei accepta ca familia ta are un bagaj karmico-energetic pe care tu esti responsabil sa il vindeci si sa nu il dai mai departe urmasilor tai. In acest sens, vei cauta indrumare spirituala si solutii pentru a vindeca karma familiei tale si implicit propriul destin

 • esti persoana cea mai evoluata spiritual din familia ta si cea mai atrasa de spiritualitate si ideea de evolutie spirituala. Ai o intuitie foarte bine dezvoltata si un grad de constientizare inalt.

 • unii “izbavitori karmici” se nasc cu sau experimenteaza tot felul de afectiuni care le provoaca suferinta fizica: dureri in jurul uterului sau a ovarelor, dureri de spate, invaliditati, malformatii, boli rare sau dureri neobisnuite etc, uneori fara o cauza medicala identificata

 • unii izbavitori karmici familiali se imbolnavesc inexplicabil sau traiesc o experienta emotionala traumatizanta prin care simt ca poarta greutatea intregii lumi sau a familiei lor pe umerii lor

 • anumite patternuri de comportament, adictii sau boli ale parintilor tale se regasesc si in tine

 • esti deschis catre experientele spirituale si ai o relatie mai apropiata cu Dumnezeu decat membrii familiei tale

 • adesea te trezesti ca te rogi pentru ei mai mult decat pentru tine fiindca simti ca au nevoie mai mult decat tine. O faci in mod constient, inconstient sau subconstient, fiindca “stii” ca esti cel care poarta karma familiei tale, ca tu esti pivotul arborelui tau geneaologic.

 • multi izbavitori karmici isi gasesc drumul in viata ajutandu-i pe altii sa isi gaseasca drumul si ajutandu-i pe ei sa isi gaseasca fericirea, chiar daca impiedica oprelisti in a o gasi pe cea proprie

 • ai o intelegere profunda a vietii si a modului in care lucrurile functioneaza la nivel spiritual in aceasta lume.

Related:  Puterea din interior
Sursa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro