12 Metode Pentru A Crește Frecvența Vibrațiilor

fashiondays.ro
Metode Pentru A Crește Frecvența VibrațiilorDespre Vibratii

 

Chiar dacă nu aveți nici o idee sau o înțelegere conceptuală a vibrațiilor, le-ați simțit cu siguranță. O vibrație este o stare de a fi, atmosfera sau calitatea energetică a unei persoane, a unui loc, a unui gând sau a unui lucru. O mare parte din citirea „vibrațiilor” este intuitivă – puteți spune energia unei persoane atunci când intră într-o cameră, de exemplu. În timp ce unii oameni vă atrag mai aproape, alții vă fac să doriți să vă păstrați distanța. Vedeți o poveste deprimantă și violentă, aveți o senzație grea în intestin. Asista-i pe un cățel care se târăște cu un prunc și ai dintr-o dată speranță pentru toată omenirea.

loading...

„Cum gandesti, asa vibrezi. Pe măsură ce vibrezi, atragi. ”– Abraham-Hicks

Ați auzit, din când în când, că orice veți oferi pe lume se va întoarce înapoi, așa cum este dictat de Legea Atracției. Această lege a universului spune că sunteți responsabil pentru viața dvs. și puteți manifesta schimbări în funcție de modul în care vă direcționați gândurile și emoțiile.

„Totul în viață este vibrație.” – Albert Einstein

Totul in univers este format din molecule care vibrează cu viteze diferite. Aceasta include copaci, corpuri, stânci, animale, gânduri și emoții. Vibrațiile umane sunt compuse din orice, de la materia fizică până la modul în care comunicați gândurile pe care le gândiți. În termeni simpli, unele molecule vibrează mai repede, iar altele vibrează mai lent; există vibrații mai mari și vibrații mai mici.

Când vibrezi la un nivel mai înalt, te simți mai fericit și mai ușor, în timp ce vibrațiile inferioare se simt grele, întunecate și confuze. Aproape toate tradițiile spirituale indică calea către tărâmuri superioare ale conștiinței, iar studiile științifice (precum cea a cercetării conștiinței a autorului spiritualității Dr. David Hawkins) au chiar cuantificat vibrațiile diferitelor stări ale ființei pentru a crea o scară a conștiinței.

Cum vibrezi acum? Cum simti si vezi lumea? Următoarele sunt 12 moduri care vă pot ajuta pentru a crește frecvența vibrațiilor.

Related:  Medicina chinezeasca contra imbatranirii

1. Recunoștința

Recunoștința este unul dintre cele mai rapide moduri de a-ți îmbunătăți vibrațiile. Încercați chiar acum – opriți lectura și priviți în jurul camerei. Indreapta-ti atentia asupra a ceea ce esti recunoscator in acest moment (exista intotdeauna ceva). Poate fi felina ta pură, vremea frumoasă sau faptul că ai fost binecuvântat cu o altă zi pe acest pământ. După cum a spus antrenorul de viață, Tony Robbins, „Nu puteți simți, în același timp, frică sau furie în timp ce simțiți recunoștință .” Prin urmare, atunci când vă simțiți că experimentați o emoție cu energie scăzută, vedeți dacă vă puteți orienta atenția spre recunoștință. Faceți din recunoștință un obicei și vă va transforma perspectiva asupra vieții; pe măsură ce începeți să experimentați o conștientizare spirituală și o apreciere pentru lucrurile mărunte va aparea.

2. Dragostea

Ganditi-va la cineva ușor de iubit și țineți persoana respectivă în inima voastră. Vizualizați-l ca si stând în fața dvs. și observați cum vă simțiți. Un sentiment de expansiune, lejeritate și fericire vă va prelua ființa și chiar acolo este schimbarea pe care o căutați. Dragostea este una dintre cele mai înalte vibrații ale ființei (al patrulea nivel cel mai înalt pe scara de conștiință a lui Hawkins) și are puterea de a te scoate din cele mai adânci neguri. Pune si lasa-ți inima să iubească și energia ta va începe să înflorească.

3. Generozitate

De fiecare dată când pierzii ceva/cineva sau esti lacom cu orice (dragoste, atenție, bani), îți scade vibrația și te simți rău. De fapt, oricând îți atașezi fericirea de ceva din afara ta, te lasă să simți opusul în care vrei să simți. Antidotul trebuie să fie generos. Orice îți dorești mai mult în viața ta, oferă-o cuiva. Te simți sărac? Dă câțiva bani pentru caritate. Te simți singur? Faceți un efort pentru a face un străin să zâmbească. Nu aveți suficient timp? Acordați-vă timpul pentru o cauză bună.

Related:  Desfacerea rănilor

4. Meditație și respirație

Cercetarea doctorului Hawkins s-a bazat pe ideea că, cu cât ceva este mai „adevărat”, cu atât nivelul de conștiință (sau vibrația) este mai mare. Prin urmare, atunci când te antrenezi pentru a fi prezent cu momentul în care te afli, rezonezi mult mai armonios cu adevărul. Trecutul și viitorul sunt doar în mintea ta; singurul adevăr este acum. Meditând și respirând cu atenție, de asemenea, vă calmează sistemul nervos, vă îmbunătățește starea de spirit și produce sentimente mai mari, de pace si toate calitățile cu vibrații înalte care vă vor avantaja starea de a fi. Această practică spirituală vă ajută să vă ridicați rapid nivelul de vibrații, astfel încât să vă puteți bucura de aceste beneficii fără întârziere.

5. Iertare

Conform scării de orientare emoțională a lui Abraham-Hicks, vina este o energie scăzută. Din 22 de emoții (aranjate de la cea mai mare vibrație la numărul 1 până la cel mai mic la 22), vina este numărul 15. Dacă puteți lucra spre iertare, vă veți elibera de această energie inferioară.

Din poemul epic indian, Mahabharata:

  •  Unul ar trebui să ierte sub orice vătămare. S-a spus că continuarea speciei se datorează iertării omului. Iertarea este sfințenie; prin iertare, universul se ține împreună. Iertarea este puterea celor puternici. Iertarea este jertfa; iertarea este liniștită. Iertarea și blândețea sunt calitățile auto-posedate. Ele reprezintă virtutea eternă…..continua sa citesti…..

Partea a 2-a

Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.