12 Metode Pentru A Vă Crește Frecvența Vibrațiilor (2)

6. Mâncați alimente cu vibrații ridicate

Metode Pentru A Vă Creste Vibrațiile

Tot ceea ce consumi este prana sau energia forței de viață. Dacă mănânci multă energie „moartă” (sub formă de carne, mâncare prăjită sau procesată), îți vei reduce vibrațiile. Mâncând alimente bogate în nutrienți, bogate în prana, cum ar fi fructe și legume locale și organice, corpul tău absoarbe literalmente aceste lucruri, făcându-te mai ușor, mai vibrant și mai viu. Hrana cu vibrații ridicate face ca vibrația unei persoane să crească.

7. Redu sau elimină alcoolul și toxinele din corpul tău

În timp ce poate aduce un sentiment temporar de buna dispozitie, alcoolul este deprimant și scade vibrațiile unei persoane. Dacă vrei să fii clar, conectat spiritual și să ai o perspectivă sănătoasă asupra vieții, este recomandat ca eliminarea toxinelor din corpul tău să fie un loc bun pentru a începe. În loc să „cazi”, adoptați un mod de viață mai sănătos și mai holistic și vei vedea dacă ca te simți mai abundent din punct de vedere energetic.

8. Gândește pozitiv

Ce gândești, devii și fiecare gând pe care îl creezi îți creează viitorul. Dacă gândurile pe care le credeți sunt pesimiste, excesiv de anxioase sau în vreun fel negative, veți găsi probabil ceea ce ganditi. La fel cum recunoștința atrage mai mult același lucru în viața ta, la fel vor atrage și nerăbdarea, gelozia și nevrednicia. Această energie negativă te poate lăsa să te simți greoi și împovărat. Fii sârguincios în ce gânduri îți indrepti atenția, deoarece poate dura doar 17 secunde pentru ca un gând să-l atragă pe altul la fel „calitativ” și să activeze Legea Atracției. Îndepărtați energia negativă și alegeți gânduri pozitive, deoarece acestea sunt cheia schimbării pozitive.

9. Consumați muzică, TV, cărți și filme de mare vibrație

Prana nu se limitează doar la mâncarea pe care o consumi, ci include tot ceea ce consumi. Asigurați-vă că divertismentul dvs. este de vibrații ridicate și vă lasă să vă simțiți înălțat și nu epuizati. Social media te face să te simți energic sau nesigur? Acest film de acțiune violentă îți îmbunătățește de fapt starea de spirit sau contribuie la anxietatea ta? Muzica pe care o asculți include versuri violente sau cu vibrații scăzute? Cum ar putea schimba coloana sonoră a navei tale zilnice, de la death metal la mantre, in cursul zilei tale? Fii la fel de selectiv în ceea ce privește aportul media pe care îl ai, ca si despre calitatea mâncării pe care o consumi, și vei găsi energie nouă în zilele tale.

Related:  Afirmatii zilnice pentru a atrage abundenta

10. Înconjoară-te de frumusețe

Asigurați-vă că mediul de acasă ca și cel de lucru reflectă frumusețea, pasiunea și entuziasmul pentru viață. Iluminarea potrivită poate avea un impact semnificativ asupra productivității și stării tale de spirit. Atârnați arta care vă inspiră. Folosiți culori care vă calmează și vă întineresc. Reduceți dezordinea și creați mai mult spațiu pentru claritate. Imprejurimile tale au un efect mare asupra felului în care te simți în interior și îți trăiești viața.

11. Mergeți la o plimbare în afară

O dublă forță pentru a vă crește vibrația – faceți un pic de exercițiu în aer liber. Lasa soarele sa te mangaie pe față în timp ce exersezi si faci inima să-ți pompeze. Faceți o pauză de zumzetul constant al electricității și tehnologiei și reconectați-vă cu Mama Natura. Chiar și câteva minute petrecute cu atenție în aer liber îți pot schimba complet starea de spirit, motiv pentru care să te plimbi în jurul blocului când ai un stop mental sau dupa o ceartă a iubitorilor poate fi atât de benefic.

12. Fiți siguri că relațiile voastre sunt foarte puternice

În cele din urmă, înconjoară-te de oameni care te ridică, în loc să te târască în jos. Petreceți-vă timp doar cu oameni care vă fac să vă simțiți mai bine în privința dvs., oameni care cred în voi și sunt interesați să rezoneze la o frecvență ridicată la fel ca voi.

Canalizarea eforturilor pentru a crește  frecvența vibratiilor tale energetice este unul dintre cele mai bune cadouri pe care le poți da lumii. Când te ridici, îi aduci pe alții cu tine. Acesta este singurul mod în care poți contribui la creșterea conștiinței colective a lumii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.