Cum sa ne eliberam de stres – expirati si inspirati

expiratiOri de cate ori simtiti ca mintea este nelinistita, tensionata, ingrijorata si ca rosteste prea multe cuvinte, ca este anxioasa sau visatoare, folositi urmatoarea tehnica: mai intai expirati profund.

Incepeti intotdeauna prin a expira. Expirati profund, cat de mult puteti; aruncati aerul afara. Aruncand aerul in afara, starea in care va aflati va fi aruncata la randul ei in exterior, deoarece totul este respiratie. Aruncati suflul cat mai departe posibil.

Retrageti-va abdomenul spre interior si ramaneti asa cateva secunde; nu inspirati. Lasati aerul sa ramana afara, si nu inspirati timp de cateva secunde. Apoi permiteti-i corpului sa inspire. Inspirati profund – cat de mult puteti. Apoi opriti-va din nou timp de cateva secunde. Intervalul trebuie sa fie acelasi ca atunci cand ati retinut respiratia in exterior. Daca o lasati in afara timp de trei secunde, o retineti inauntru tot trei secunde. Expirati, ramaneti fara aer timp de trei secunde, inspirati si ramaneti cu aerul in plamani tot trei secunde. Insa trebuie sa dati afara tot aerul. Expirati total si inspirati total, facand din aceasta un ritm. Retentie, inspiratie, retentie, expiratie. Si repetati. Veti simti imediat o schimbare in intreaga voastra fiinta. Starea va va parasi, atmosfera din jurul vostru va fi diferita.
Osho

Related:  Program de curatare energetica

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.