Meditatie de activare a Tubului Pranic

Tubul pranicTubul pranic este un canal de energie subtila, asemanator unui tub care trece prin varful capului (coroana), prin centrul corpului, prin perineu (radacina), ajungand in pamant. Perineul este un punct aflat la jumatatea distantei dintre organele genitale si anus.

Daca atingem varful degetului mare cu aratatorul, vom vedea un cerc care este aproximativ de diametrul tubului nostru pranic. In anumite traditii ezoterice, tubul pranic este numit Stalpul Central, sau Coloana Centrala.

In general, tubul pranic patrunde pana la aproximativ 2 metri in pamant (cu exceptia cuiva care este intr-adevar ne – impamantat) si se ridica deasupra capului, la aproximativ aceeasi distanta.

Este nevoie sa intelegem urmatorul fapt: constiinta se poate extinde instantaneu oriunde in timp si spatiu. Ideal este sa fim simultan in relatie cu nucleul Pamantului si cu nucleul galaxiei.

Deoarece acest tub pranic este format din energie subtila, el nu respecta legile fizicii newtoniene, dar, in schimb, se supune limitarilor mecanicii cuantice. Astfel, este posibil sa extindem tubul pranic foarte adanc in pamant, chiar in nucleul planetei si/sau foarte departe in spatiu.

Daca ajuta, ganditi-va la tubul pranic ca la un dispozitiv imaginar. In acest caz, nu trebuie sa stabiliti daca un asemenea lucru este posibil cu adevarat, sau nu. Puteti explora efectele tubului pranic, in propriile conditii.

Tubul pranic este afectat de gand si intentie. Pentru a extinde canalul in pamant sau in cosmos, este nevoie doar de intentia de a face asta.

Daca este ceva nou pentru voi, ati putea avea doar un gand ca acest lucru se intampla. Pe masura ce lucrati mai mult cu el, la un moment dat, veti avea impresia clara ca se extinde sau se contracta, conform intentiei voastre.

Mult succes!

Liliana Stanciu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă:

Prana (प्राण, IAST prāṇa) înseamnă în limba sanscrită „respirație” (din rădăcina IAST prā – a umple, și termenul latin plenus – plin). Este unul din cele cinci simțuri, alături de vāc „vorbire”, caksus „văz”, shrotra „auz” și manas „gândire” (nas, gură, ochi, urechi și minte).

Related:  „Iar Eu și Tatăl Meu una suntem.”

Prana este menționată prima dată în Upanișade, ca aparținând domeniului lumesc, fizic, susținând corpul și gândul (mintea). În Ayurveda, lumina soarelui reprezintă o sursă de prana.

În filosofia vedică, prana reprezintă forța vitală a ființelor vii (ceea ce chinezii numesc Qi).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.