Perceptia Islamica Asupra Legii Atractiei

legea atractiei

Articol de Maha Al-Mutairi, tradus din revista „Saudi Gazette”

Legea atracției este o nouă știință care depinde de puterea magnetică a universului; este atracția situațiilor, indiferent dacă sunt negative sau pozitive. O persoană atrage situații bune sau rele prin gândurile și sentimentele sale. Daca esti pozitiv și optimist atragi circumstanțe bune, iar daca esti pesimist și negativ, vei fi pus într-o situație negativă. Gândurile tale devin destinul tău, viața ta, situațiile prin care treci.

Partea cea mai interesantă a legii atracției este că a fost menționată pentru prima dată în Islam, atunci când Dumnezeu a spus: „Sunt așa cum se așteaptă servitorul meu de la mine, dacă  gândește bine despre mine, atunci asa va avea iar dacă gandeste rău despre mine,  asa va avea. ”

Mai târziu, pe măsură ce știința s-a dezvoltat, teoria legii atracției a apărut si ea, dar, the retinut, a fost menționată pentru prima dată în Islam.

Pentru a atrage lucruri bune, trebuie să urmați 3 pași

1. În primul rând, trebuie să scapi de toate energiile și emoțiile negative, care se invart de obicei in jurul simpatiei, fricii de viitor, presiune, etc. Cel mai important lucru este că trebuie să fii recunoscător pentru tot ceea ce ai.

2. În al doilea rând, țintește-ți un obiectiv în viața ta pe care ai vrea să-l atingi.

3. În al treilea rând, trăiește ca și cum ți-ai atins obiectivul. În acest fel, atrageți energie pozitivă care va aduce  rezultate bune. Iar dacă nu, veți obține o recompensă de la Dumnezeu, deoarece această acțiune este considerată ca si o rugaciune.

Nu lăsați oamenii negativi să vă afecteze și, dacă încearcă, distanțați-vă de ei, deoarece vă vor aduce doar vești proaste. Să fii negativ și nerecunoscător pentru ceea ce ai, va duce întotdeauna la situații proaste.

Dacă sunteți nemulțumit, sau vă este frică de a fi sărac, sau va temeti pentru sănătate, nu veți fi niciodată într-o situație satisfăcătoare, deoarece atrageți energie negativă. În opinia mea, a fi pozitiv te va face să te simți fericit și mulțumit, pe lângă situațiile bune pe care le vei atrage.

Related:  10 legi ale iubirii adevarate , ale unei iubiri sanatoase

Una din partile bune ale positivitatii se învârte în jurul recunoștinței, fericirii, recompenselor de la Dumnezeu; dar cel mai important lucru: atragerea de energie pozitivă. Deci, fii fericit, pozitiv, optimist și răspândește aceste sentimente in jurul tau.

Traducere din revista  „Saudi Gazette”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.