Recunoștința Si Sentimentele Pozitive Pot Schimba Lumea

Recunoștința și sentimentele pozitive pot schimba lumea – Oamenii de știință arată cum

recunostinta

Energia fiecărui individ afectează mediul de lucru colectiv. Mijloacele emoțiilor și intențiilor fiecăruia generează o energie care afectează câmpul. Un prim pas în difuzarea stresului societal în domeniul global este ca fiecare dintre noi să ne asumăm responsabilitatea personală pentru propriile noastre energii.

Putem face acest lucru prin creșterea coerenței noastre personale și creșterea ritmului nostru vibrator, ceea ce ne ajută să devenim mai conștienți de gândurile, sentimentele și atitudinile pe care le hrănim în fiecare zi. Avem de ales în fiecare moment, daca luam în evidență semnificația gestionării intenționate a energiilor noastre, sa folosim recunostinta si sentimentele pozitive pentru a schimba realitatea in care traim.

Aceasta este liberul arbitru sau libertatea locală care poate crea coeziune globală. – Dr. Deborah Rozman, președintele Quantum Intech

De asemenea, este interesant de menționat că un studiu recent a descoperit o rețea de creier care „dă naștere la sentimente de recunoștință”. Studiul ar putea stimula investigații viitoare cu privire la modul în care aceste „blocuri de construcție” transformă informațiile sociale în emoții complexe. ”

În general, acest tip de lucrări sugerează că recunoștința, sentimentele pozitive si conștiința umană, pot schimba lumea

Un studiu, de exemplu, a fost realizat în timpul războiului Israel-Liban din anii ’80. Doi profesori de la Universitatea Harvard au organizat grupuri de meditatori cu experiență în Ierusalim, Iugoslavia și Statele Unite și le-au cerut să-și concentreze atenția asupra zonei de conflict la diferite intervale pe o perioadă de 27 de luni.

Pe parcursul studiului, nivelurile de violență din Liban au scăzut între 40 și 80 la sută de fiecare dată când un grup de meditație a fost instituit. Numărul mediu de oameni uciși în timpul războiului a scăzut de la 12 la trei, iar rănile legate de război au scăzut cu 70 la sută.

Un alt exemplu excelent este un studiu care a fost realizat în 1993 la Washington, D.C., care a arătat o scădere cu 25% a ratelor criminalității atunci când 2500 de meditatori au meditat într-o anumită perioadă de timp cu acea intenție folosind recunostinta ca mijloc principal in timpul acestor meditatii.

Related:  Curiozitati despre corpul nostru

Acest tip de informații este puternic corelat cu fizica cuantică, deoarece multe experimente din acea zonă, precum și parapsihologie (telepatie, vizualizare la distanță, vindecare la distanță) indică descoperiri similare.

Acest lucru este valabil încă din 1999. Profesorul de statistică Jessica Utts la UC Irvine a publicat o lucrare care arată că experimentele parapsihologice au produs rezultate mult mai puternice decât cele care prezintă o doză zilnică de aspirină ajută la prevenirea atacurilor de cord. De asemenea, Utts a arătat că aceste rezultate sunt mult mai puternice decât cercetările din spatele diferitelor medicamente, cum ar fi antiagregantele.

Acest tip de lucrare are implicații semnificative din punct de vedere statistic, totuși este puternic ignorat și etichetat ca pseudostiință, pur și simplu pentru că intră în conflict cu credințele de lungă durată, avem probleme de a da drumul acestor informatii in lume … Dar vremurile se schimbă.

„Mulți ani am lucrat cu cercetători care lucrează foarte atent [în parapsihologie], inclusiv un an în care am petrecut cu normă întreagă la un proiect clasificat pentru guvernul Statelor Unite, pentru a vedea dacă putem folosi aceste abilități pentru colectarea informațiilor în timpul Războiul rece… La sfârșitul acelui proiect, am scris un raport pentru Congres, în care am spus ce cred eu în continuare.

Datele care susțin precognozia și eventualele alte fenomene conexe sunt destul de puternice statistic și ar fi acceptate pe scară largă chiar si pentru ceva mai banal. Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de știință resping posibila realitate a acestor abilități fără a privi vreodată la ce spun datele!

Pe cealaltă extremă, există credincioși adevărați care își bazează credințele doar pe anecdote și experiență personală. I-am întrebat pe debunkeri dacă există vreo cantitate de date care să-i convingă și, în general, au răspuns, spunând „probabil că nu”. Îi întreb ce cercetare originală au citit și, în mare parte, recunosc că nu au citit niciuna . Acum există o definiție a concluziilor pseudo-științifice bazate pe credință și nu pe date! ”- Utts, președintele Departamentului de Statistică, UC Irvine (Dean Radin, Real Magic)

Related:  Subconstientul tau este un servitor credincios

Emoțiile și alți factori asociați conștiinței au puterea de a ne transforma lumea interioară într-un mod în care nu înțelegem pe deplin încă. Aceste constatări arată cum conștiința poate transforma de fapt lumea fizică / materială și este uriașă.

Acest lucru validează ideea că dacă putem schimba lumea noastră interioară prin recunoștință, sentimente pozitive, empatie, compasiune și meditație, putem face lumea noastră exterioară mai liniștită.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.