Trezirea Spirituala

Trezirea spirituala

Trezirea spirituala este dizolvarea iluziei că ești separat de unitate. În această revelație profundă, energia unei persoane se mișcă și începe să o transforme. Vindecă rănile vechi, dizolvă credințele și iluziile false și te orientează spre cel mai adevărat mod de a te exprima și de a-ți trăi viața.

Trezirea spirituala se realizează în tot corpul, inima, mintea și sufletul tău, cand ești obligat să vezi cât de limitat ai fost în atâtea privințe. Acea lumină strălucitoare, care luceste în cele mai adânci locuri din noi, ne pune o întrebare puternică: „Acum că știm adevărul, ne vom curăța casa, or vom încerca să ignorăm iluziile, durerea și concepțiile greșite?”

Experiențe inițiale de trezire spirituală

Nu există o anume cale prin care oamenii experimentează o trezire. Statutul „trezit” cuprinde toate experiențele și stările de conștientizare. Cu toate acestea, există câteva tendințe comune în trezire. Pentru unii, trezirea spirituală este un moment brusc, pătrunzător, în care ceva este văzut și realizat. Uneori, există multă energie pentru aceasta, si de aceea mulți oameni o numesc o trezire spirituala kundalini. Alteori, o trezire spirituala este un moment profund de claritate cu privire la ceva sau la un aspect al sinelui cuiva. Pentru altii, o trezire spirituala este un fel de prăbușire în care cineva lasă în sfârșit ceva, iar adevărul este dezvăluit.

Oamenii experimentează treziri spirituale în multe, multe feluri și, totuși, apariția adevărului în tine rămâne definitiv. Viața ta este modificată de energia trezită. Această energie preia și, pentru un timp, o persoană se simte mai degrabă scăpată de sub control și chiar pierdută. Dar persoana a fost găsită, iar întrebarea de acum este: îmbrățișați trezirea sau vă împotriviți?

Realitate versus iluzie

Din perspectiva minții, o trezire spirituala vă oferă o înțelegere mai clară a ceea ce este real versus ceea ce este iluzoriu. Percepeți multe dintre lucrurile alcătuite, iar aproape tot ce este format în societate devine iluzoriu.

Related:  Rezolvarea karmei familiei

Trezirea inițială poate să nu fie cutremurătoare pentru toată lumea. Poate fi gradual, deoarece individul începe să vadă cum s-a complacut într-un anumit mod de viață, si a decis că unele lucruri sunt importante și altele nu, etc. Elementele de bază ale vieții devin, de asemenea, foarte simple, deoarece accentul se îndreaptă organic spre lucruri precum iubirea necondiționată, adevărul și integritatea față de ceilalți. Însă, în trezire, înseamnă și renunțarea și eliberarea de tone de credințe false și iluzii despre cine credeți că sunteți și despre ceea ce ați crezut că ar trebui să fie viața.

Amintiți-vă că trezirea va afecta totul – inima, corpul și energia subtilă. Fiți conștienți că înțelegerea intelectuală a unei realizări spirituale în timpul trezirii este doar începutul întruchipării ei.

Înțeleg!

Într-adevăr, o trezire spirituala este un moment uimitor și, așa cum am menționat, vine în toate nuanțele și formele pentru toată lumea. Am avut un prieten care spunea că a mers de vreo două săptămâni spunând „Înțeleg”. Un alt prieten a renunțat să fumeze si s-a lovit de trezire. Cu toate acestea, un alt prieten a avut o experiență puternică în care a întrebat pur și simplu „Cine sunt eu?” În acel moment sincer, paharul s-a spulberat și s-a văzut adevărul că nu știa cine este. Din acel moment al trezirii, adevărul a izbucnit și a început să-i reformeze viața.

Totuși, acest sentiment al „obținerii” este doar începutul. O trezire spirituală seamănă mai mult cu primul pahar de apă al cuiva după ce a trăit, deshidratat în deșert. Pare cel mai bun lucru din toate timpurile! Acest „gust al apei divine” poate fi experimentat ca:

  • O liniște profundă
  • Fericire
  • Un sentiment profund de unitate și inseparare care se simte uimitor
  • O liniște interioară extraordinară și alte experiențe

Dar este doar primul pahar cu apă. S-ar putea să nu fie chiar cel mai bun tip de apă și există o adevărată capcană în modul în care oamenii se pot agăța de experiența lor cu acel prim gust al apei, mai degrabă decât să devină un căutător sincer al vastului ocean curat fără sfârșit al Divinului.

One Reply to “Trezirea Spirituala”

  1. Foarte frumos si adevarat , sunt oameni care se trezesc atunci cand trec prin necazuri si atunci isi pun anumite intrebari , ce este viata ? de ce murim ? unde ne ducem ? care este scopul vietii ? si atunci incep sa studieze , sa citeasca , sa caute , si sunt oameni care se revolta , se inversuneaza contra lui DUMNEZEU , il acuza si nu se trezesc niciodata ; dar nu inteleg ca daca nu accepta situatia si ca aceasta a fost VOIA LUI DUMNEZEU SI CA AU DE SCHIMBAT CEVA IN VIATA LOR , atunci vor veni alte incercari si probleme pana cand isi invata LECTIA DE VIATA , DOAMNE AJUTA .

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.