2020 a început deja! Cele 10 porunci ale lui Marte în Scorpion

Marte în Scorpion Din 19 noiembrie 2019 se trag deja clopotele pentru Anul Nou. Tranzitul lui Marte prin Scorpion, în domiciliu, care începe la data amintită și se încheie pe 3 ianuarie, nici nu putea să prefațeze mai bine vibrația anului 2020, an de vibrație 4, acordat chiar pe frecvența acestei planete. Din punct de vedere practic, deja intrăm de pe acum în energia pe care o așteptăm de obicei abia după Revelion.
Marte în Scorpion vine cu directive clare, care seamănă cu o tablă de legi astrală. Iată care ar fi acestea în versiunea celor 10 porunci:
  1. Ia deciziile pe care le-ai tot amânat!
Tot ceea ce era necesar să faci de ceva timp vine acum peste tine cu titlu obligatoriu. Ce nu ai făcut de voie, te trage acum de mânecă să faci de nevoie sau te pune în fața faptului împlinit.
  1. Fii hotărât și mergi până la capăt!
Exclus să te apuci de ceva și să lași neterminat. Ce nu termini o să te termine pe tine, căci te va consuma până la insomnie. Este timpul să nu te mulțumești cu jumătățile de măsură, ci să acționezi pe principiul totul sau nimic. Crezi în tine și în ceea ce faci? Nu renunța!
  1. Eliberează-ți curajul!
Ca niciodată parcă, Marte la el acasă în Scorpion face aspecte nemaipomenite cu planetele din semne compatibile: sextile cu Saturn și Pluto din Capricorn, trigoane cu Nodul Nord din Rac și cu Neptun din Pești. Fricile cele mai mari pot să fie acum paralizate până în punctul în care nu le mai dai nicio putere asupra ta! Frica nu mai e o scuză bună. Tot ce nu ai făcut până acum de frică se cere rezolvat.
  1. Acționează!
Înainte de a ajunge în Scorpion, Marte a trecut prin Balanță și ne-a mai înmuiat, ne-a mai scăldat în așteptare și pasivitate. Dar acum nu mai e cazul să depindem de alții sau să așteptăm după ei. Totul depinde de tine și de implicarea ta activă! Dacă aștepți să ți se întâmple, o să rămi cu așteptarea. Ia inițiativa și fă lucrurile să ți se întâmple! Rezolvarea depinde de tine.
  1. Fii pregătit să întâmpini obstacole!
Marte în Scorpion este recunoscut ca expert în depășirea adversităților. Dacă ceva îți opune rezistență și totuși ai credința că e corect și bine, nu te lăsa! Lasă puțin lucrurile să se așeze, cere Universului să găsească altă cale și ia-o de la capăt! S-ar putea să ai de trecut probe ale eroului, deci teste de anduranță, de compasiune, de istețime.
  1. Fă-ți aliați!
Ingeniozitatea, credința și perseverența sunt darurile neprețuite ale lui Marte în Scorpion. El ne îndeamnă să ne înconjurăm de oameni asemenea nouă, să curățăm anturajul de elemente cu care simțim că nu mai avem ce împărtăși, să ignorăm corul de persoane care se ridică împotriva noastră. Să avem încredere că, dacă suntem pe calea cea bună, iar scopul este unul benefic, atragem de la sine, fără să facem nimic special, ajutoare, protectori, prieteni noi.
  1. Fixează-ți scopuri și muncește pentru ele!
E foarte important în această perioadă să știm ce vrem și să fim angajați pe calea noastră. Permanent să ne trasăm obiective, să nu trăim fără direcție, să știm de unde plecăm, unde ne aflăm și unde vrem să ajungem. Dcă lăsăm lucrurile la voia întâmplării și lăsăm viața să ne aducă ce vrea ea, nu vom primi decât ce am mai primit. E cazul să ne punem intenții și să lucrăm intens la materializarea lor. Nu lăsa lucrurile să vină doar de la sine, pentru că nu iese nimic! Cât Marte e în Scorpion, fă ceva!
  1. Fii pe pozitiv!
Intențiile pe care ți le pui ai grijă să vizeze ceva ce vrei să ți se întâmple, nu ceva ce nu mai vrei să ți se întâmple! Dacă scopul tău devine discreditarea cuiva, folosirea puterii personale, demascarea mizeriei, s-ar putea să fii absorbit de energia pe care o pui în mișcare și să-ți sapi singur groapa sau să te legi singur cu și mai multe lanțuri. Pune în evidență persoanele luminoase și faptele bune ale celorlalți! Nu-ți dori să scapi de cineva, de pildă, dorește-ți să ai tu libertate! Nu-ți dori să te răzbuni, dorește-ți ție binele și cere de la Doamne Doamne bonusuri în compensație pentru ceea ce ai trăit.
  1. Scoate gunoiul de sub preș!
Marte în Scorpion ne interzice să ne mai prefacem că totul e bine acolo unde este ceva dedesubt. Suntem forțați să privim în ochi problemele pe care nu recunoaștem că le avem. E timpul să explorăm conflictele interioare și să nu mai fugim de conflictele cu ceilalți. Conflictul este necesar acum întrucât tranzitul astral încurajează un salt evolutiv al blocajelor. Tot ce încercăm să ignorăm, tot ceea ce negăm, tot ceea ce ne batem cu pumnii în piept cu orgoliu că am rezolvat, dar nu e deloc așa, ne izbește direct peste ochi.
  1. Renunță ca să primești mai mult!
Ni se reamintește, a câta oară, că dacă vrem mai mult într-un aspect al vieții noastre mai întâi trebuie să facem loc. De aceea, pe fondul acestui tranzit fiecare dintre noi trebuie să accepte să dea drumul la ceva. Poate unii au de vindecat un atașament, alții poate trebuie să o lase mai moale cu niște convingeri, în alte cazuri poate fi vorba despre a renunța la o încrâncenare sau la o investiție care se încăpățanează să nu dea roade. Un progres este vizibil în această perioadă numai cu prețul unor ajustări. Altele pot să fie prioritățile, alți oameni ar putea fi mai potriviți, alte soluții ar putea fi mai bune. Să știm ce vrem, dar să nu credem că există o singură cale!
Iată ce domenii influențează Marte în Scorpin fiecare zodie:
Berbec: datorii, relații cu băncile, afaceri, banii partenerului, moșteniri, partaje, viața celorlalți.
Taur: relații, căsnicie, cuplu, asocieri, procese, colaborări, clientelă.
Gemeni: sănătate, muncă, profesie, alimentație, vindecare, rutină zilnică.
Rac: dragoste, relația cu copiii, viață publică, imagine, creativitate, timp liber, hobbyuri.
Leu: casă, familie, viață domestică, patrimoniu, relația cu părinții și cu trecutul.
Fecioară: acte, studii, documente, comunicare, transporturi, deplasări, drumuri, relația cu frații, vecinii și rudele apropiate.
Balanță: bani, valoare personală, stimă de sine, posesiuni, sănătate, timpul în care se întâmplă lucrurile, încheierea unor situații amânate.
Scorpion: decizii radicale, răsturnări de situație, renunțare la încrâncenare, hotărâre, fermitate, individualism, acțiuni pe cont propriu.
Săgetător: împăcare, acceptare, protecție divină, curgere odată cu viața, călăuzire prin intuiție, depășirea unor frici și blocaje.
Capricorn: noi perspective, planurile de viitor, relația cu anturajul și oamenii sus-puși, idealuri, dorințe, aspirații.
Vărsător: viață socială, statut, imagine publică, stare civilă, carieră, vizibilitate, ieșire la rampă, final de ciclu și noi începuturi socio-profesionale.
Pești: înțelepciune, relația cu străinii și străinătatea, aventură a cunoașterii sau prin călătorii lungi, schimbarea convingerilor, depășirea limitelor și a orizonturilor, încălcarea unor principii sau tabuuri.
Related:  Zodiile și prostia

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.