Binecuvantari sacre pentru a va lumina calea

binecuvantezMesajul Spiritului
Gratia Divina este cea care ne da puterea sa trecem dincolo de zona de confort si sa traim deplin in acest fel. Gratia lui Dumnezeu ne ajuta sa infruntam temerile care ne controleaza si sa renuntam la rezistenta, acceptand toate invitatiile, sa lasam lucrurile sa curga si sa ne bucuram deplin de experienta vietii. Gratia Divina este cea care departeaza mandria sustinuta de inima noastra si ne conduce in lumina increderii. Rugati-va ca gratia lui Dumnezeu sa va elibereze din inchisoarea pe care v-ati creat-o singuri.

Rugaciunea de dimineata

loading...

Drag si binecuvantat Sfant Dumnezeu Mama-Tata,

Fie ca gratia Ta sfanta sa ma ajute sa-mi parasesc propria cale si sa-mi depasesc ignoranta, teama si rezistenta fata de viata, pe care, constient sau inconstient, le manifest astazi. Cu smerenie, cer ca gratia Ta sfanta sa ma ajute sa spun un „da” din inima vietii, asa cum se desfasoara ea in fata mea. Rog ca gratia sa umple fiecare invitatie pozitiva, fiecare deschidere, fiecare oportunitate pe care o primesc cu dorinta deplina de a ma angaja, de a trai si a ma bucura de viata ca o Fiinta Divina, protejata si luminata. Rog ca gratia Ta sfanta sa-mi permita sa renunt la mijloacele de aparare inconstiente, bazate pe ego, la atitudinile orgolioase si la ideile si convingerile limitatoare si sa ma ajute sa-mi deschid deplin inima pentru a primi mai multa iubire, mai multa lumina, mai mult entuziasm si mai multa incredere, de-a lungul intregii zile.

Te rog ca gratia Ta sa ma ajute sa las deoparte orice iluzie de control pe care as putea sa incerc sa o exercit asupra altora si sa-mi indrept in schimb constiinta catre viata launtrica si sa-mi deschid inima pentru a urma sugestiile Tale subtile, atunci cand apar in fata mea, pas cu pas. Cer cu smerenie sa devin un canal al gratiei Tale sfinte catre toti oamenii pe care ii intalnesc astazi. Rog ca gratia Ta sfanta sa curga neintrerupt prin gandurile, sentimentele, cuvintele si faptele mele, sa ma ajute sa deschid inima celor cu care interactionez prin lumina Ta stralucitoare, plina de iubire, care curge prin fiecare celula a fiintei mele. Te rog, Sfinte Dumnezeule Mama-Tata, revarsa gratia Ta sfanta asupra mea astazi, astfel incat sa pot fi un inger al nesfarsitei Tale iubiri si al pacii Tale pe aceasta frumoasa si binecuvantata planeta.

Imi deschid deplin inima pentru a primi gratia Ta sfanta in aceasta zi. Cu smerita recunostinta si incredere, iti multumesc dinainte pentru ca-mi implinesti rugaciunea.

Mantra zilei

Sfinte Dumnezeule Mama-Tata, cu smerenie Te rog ca gratia Ta sa ma ajute sa fiu complet deschis la toate binecuvantarile acestei zile.

Binecuvantarea personala

Astazi, Eu, Sfantul Dumnezeu Mama-Tata, Creatorul Universului si Sursa Vietii, binecuvantez neincetat Spiritul tau, ___________________(numele dumneavoastra), cu gratia mea binevoitoare, dandu-ti astfel capacitatea de a-ti deschide spontan, liber si deplin inima si de a pasi cu incredere in experientele acestei zile, cu angajare totala, cu entuziasm admirabil si participand cu tot sufletul pentru a primi toate darurile pe care ti le aduce aceasta zi.

Iti binecuvantez Spiritul cu gratia Mea omniprezenta, intarindu-te cu capacitatea sa lasi deoparte orice dorinta a egoului de a controla si orice rezistenta orgolioasa la toate invitatiile neobisnuite, sa treci dincolo de zona de confort si sa inveti din experientele acestei zile ceva nou pentru Spiritul tau si ce va sustine viata. Binecuvantez si umplu Spiritul tau cu gratia Mea in fiecare gand, sentiment, cuvant si fapta, pentru a ramane mereu vigilent si pentru a-ti accepta puterea ca Fiinta Divina si ca adevarat cocreator al Universului, alaturi de Mine.

Te binecuvantez si iti umplu Spiritul cu gratia Mea sfanta pentru a te bucura la maximum de desfasurarea acestei zile, pentru a primi orice provocare cu dorinta din toata inima de a vedea si imbratisa lumina, invatamintele, iubirea si cresterea pe care le ofera. Te binecuvantez si iti umplu Spiritul cu gratia Mea pentru a vorbi cu iubire, a actiona cu iubire si pentru a fi plin de iubire in timp ce interactionezi cu alti copii divini ai Mei, de-a lungul drumului. Te binecuvantez si iti umplu Spiritul cu gratia Mea sfanta pentru a fi liber, pentru a iesi din inchisoarea ideilor limitate, convingerilor gresite si perceptiilor false ale egoului si pentru a te umple in schimb cu iluminarea brusca si cu intelegerea profunda a unei intelepciuni sfinte ascunse mai adanc in tinei, copilul Meu sfant. Prin porunca mea, ca Dumnezeu Sfant Mama-Tata, ca raspuns la rugaciunile tale, te binecuvantez si va umplu Spiritul cu gratia Mea pentru a trai cat mai deplin aceasta zi, cu bucurie si cu pacea mintii.

Si asa sa fie in numele meu, Dumnezeu Sfant Mama-Tata, care te-a creat si te iubeste neconditionat; lumina, iubirea si vindecarea lui Iisus Hristos si puterea Sfantului Duh, care salasluieste in fiinta ta.
Sonia Choquette

Interesant de citit si:
Related:  Despre trezire

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.