Energia relatiilor: De ce este important sa acceptam si sa constientizam vibratiile spatiului

Daca oamenii se plac, atunci intre ei are loc un schimb intens de energie. In acelasi timp, ambii simt placere din comunicare, iar intre aura lor se formeaza canale de-a lungul carora se scurge fluxul de energie in ambele directii. Fluxurile pot avea orice culoare si pot lua orice forma.

Canalele energetice conecteaza aurele partenerilor prin chakre corespunzatoare, in functie de tipul de comunicare:

Muladhara (chakra de baza) – comunicarea cu rudele.

Svadhistana (chakra sexuala) – iubiti, cuplu casatorit, prieteni pentru distractie, rude.

Manipura (chakra ombilicala) – rude, angajati, subordonati, superiori, prieteni in sport si cei cu care concurezi.

Anahata (chakra inimii) – obiectele de interactiune emotionala, acestia sunt oamenii pe care ii iubim. Pentru dezvoltarea armonioasa a relatiei dintre barbat si femeie, trebuie sa fie prezent si canalul pe chakra sexuala (svadhistana).

Vishudha (chakra gatului) – oamenii care gandesc la fel, colegi etc.

Ajna (chakra frontala) – imitarea si adorarea unui idol, lider al sectei etc. Canalele hipnotice, impunerea gandurilor. Comunicarea telepatica cu o alta persoana.

Sahasrara (chakra coronariana) – comunicarea numai cu egregori (colective, comunitati religioase, secte, cluburi de fotbal, ideologie politica etc.)

Cu cat partenerii sunt mai pasionati unul de celalalt, cu atat intre ei se formeaza canale mai active si mai rezistente. In timpul formarii relatiei apropiate si de incredere, toate chakrele treptat se conecteaza prin canale. In acest mod, apare o relatie puternica, care nu se supune distantei sau timpului. De exemplu, o mama isi simte intotdeauna copilul, oriunde s-ar afla si indiferent cati ani au trecut de la ultima lor intalnire.

De asemenea, se intampla ca atunci cand intalniti o veche cunostinta dupa mai multi ani, persoanele se simt de parca s-au despartit ieri. Canalele se pot pastra foarte mult timp – ani, decenii, adica canalele conecteaza nu numai corpurile, ci si sufletele.

Relatiile sanatoase formeaza canale luminoase, curate si pulsante. In astfel de relatii exista incredere, apropiere, sinceritate si suficient spatiu pentru libertatea personala. Exista un schimb echivalent de energie, fara distorsiuni.

Related:  Conştiinţa: calea eliberării de durere

Daca relatia este nesanatoasa, adica un partener depinde de celalalt, canalele sunt grele, stagnante. Astfel de relatii sunt lipsite de libertate, adesea exista iritare reciproca si resentimente. Daca unul dintre parteneri vrea sa-l controleze pe deplin pe celalalt, canalele pot inveli aura din toate partile.

Cand relatia treptat moare, atunci canalele devin mai subtiri si mai slabe. Energia incetineste sa curga prin ele, oamenii devin straini. Daca insa oamenii se despart, dar canalele inca se mai pastreaza, ei continua sa se atraga reciproc. Se intampla ca un partener sa rupa canalele de comunicare si se inchide de la o interactiune ulterioara, iar celalalt partener este inca atasat de el si incearca in orice mod sa treaca prin protectia energiei pentru a restabili relatia.

In procesul de rupere fortata a canalelor, separarea este foarte dureroasa. Recuperarea necesita multe luni sau ani. Aici depinde foarte mult, daca persoana este dispusa sa accepte vointa libera a celuilalt si sa se elibereze de dependenta formata pe parcursul unei perioade mari de timp.

La oamenii care locuiesc mult timp impreuna, campurile de energie (aurele) se adapteaza si lucreaza in unison. Relatiile intime necesita sincronizarea campurilor. Adesea, observam ca oamenii care traiesc impreuna mult timp, devin asemanatori chiar si la exterior.

Atunci cand caracteristicile aurelelor a doua persoane difera foarte mult, le va fi dificil sa comunice. Daca in camp intra fluxul de energie strain, exista o reactie de respingere, frica, dezgust. “Mi-e sila de el.”

Cand o persoana nu vrea sa comunice cu cineva, ea isi inchide campul energetic, iar toate fluxurile de energie provenite de la cealalta persoana se reflecta. In acest caz, celalalt are impresia ca nu este auzit, de parca ar vorbi cu un zid.

Oamenii sunt obisnuiti sa imparta lumea in “rau” si “bun”, sa atraga lucrurile bune si sa le respinga pe cele rele. Acestea sunt proprietatile lumii duale. Dar vremurile se schimba si acum lumea tinde spre unitate, spre fuziunea tuturor partilor.

Related:  O metoda de a ierta

Acceptati si constientizati toate vibratiile spatiului, nu le impartiti, ci observati si simtiti sensul interactiunilor. Suntem obligati sa respectam dreptul la individualitate si la dobandirea diferitor experiente ale fiecarei persoane. Amintiti-va: “Sunt liber, in masura in care recunosc libertatea oamenilor din jurul meu. Inclusiv libertatea de a face greseli!”

Sursa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.