Algoritm de curatare generala

Deoarece din ce in ce mai multe persoane considera ca au probleme de magie si legaturi, redau urmatorul algoritm de curatare generala in 12 pasi. Sa va fie de folos!

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: Bratul meu se umple cu para focului Divin atat de mult cat trebuie pentru a deveni sabia de foc a Sfintei Treimi.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: Sabia de foc a Sfintei Treimi taie toate legaturile care exista intre si entitati de tip: duh necurat, demon, parazit astfel incat ele sa plece acolo unde este voia Tatalui Ceresc.

Se traseaza toate simbolurile reiki cunoscute( nu neaparat, intentia este suficienta)
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se dezleaga tot ce este legat cu lumina sau cu intuneric pe sine, suflet, spirit, destin, soarta, spor, noroc, sanatate, iubire, drumuri, succes, constiinta, memorie, vointa, intuitie, gandire, credinta, succes, potential nemanifestat, daruri de la Sfantul Duh, prieteni, casa, masina, cariera, ascultare, mental, ganduri,… Se dezleaga tot ce este facut cu lumina sau cu intuneric pe organe: creier, stomac, intestine, splina, pancreas, ficat, rinichi, sex, organe sexuale, articulatii, incheieturi.

Se dezleaga tot ce este facut cu lumina sau cu intuneric pe apa din celule, pe toate lichidele din organism sange, limfa, sperma; tot ce este facut pe par, unghii, oase; tot ce ste facut cu parti, organe, fluide, dejectii, de urat, pe animale, pasari sau haine.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se dezleaga si se activeaza aici si acum potentialul divin, nemanifest care a fost legat; capacitatea de a face bani, de a construi, de a conduce, de a invata; capacitatea creativa, imaginativa; puterea de a iubi, de a ierta.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se dezleaga si se elibereaza toate SN-urile captive umane, vegetale, animale, minerale, extraterestre, lunare, stelare, planetare, ingeresti, galactice… si toate elementele de apa, aer, foc, pamant, lemn, metal, gheata, plasma, eter, metale grele si argint viu. (Structura noesica – SN)

Related:  Calităţile aurei şi metodele de a o curăţa

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se anihileaza blestemele personale si de neam, afuriseniile, formele gand, legaturile de magie, descantecele, trimitaturile; legaturile de falsa iubire; celulele si tesutul de tip parazit; spatiile malefice, spatiile cu EBF (Entitati Benefic False) variabil si cele care incalca Liber Arbitru. Se anihileaza programele si subprogramele malefice si de revenire; sferele malefice; stringurile malefice si orice inforenergii sau algoritmi malefici.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se anihileaza toate conditionarile, autoconditonarile, schemele mentale si comportamentale induse si autoinduse.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se reaseaza coaxial toate structurile fizice, biosice, noesice si se refac pe 100% biocampurile fizice.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: se reactiveaza si se energizeaza toti centri energetici, fiecare pe culoarea specifica intens, pozitiv, benefica si toti centri secundari pe culoarea specifica diferitelor organe.

In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: orice SNAdM exista in aceasta fiinta sa vina in palmele mele, se anihileaza programul cu care a fost trimis si programul lui de revenire si se trimit SN-urile la Doamne Doamne.
In numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh: sa vina in palmele mele SN-ul lui Original, pur, curat, stralucitor, de la Doamne Doamne si se implementeaza.
TOT CE-MI APARTINE PRIN DREPT DIVIN SA SE MANIFESTE AICI SI ACUM AMIN!

One Reply to “Algoritm de curatare generala”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.