Gratia este aparitia personala a lui Dumnezeu in viata voastra

Gratia ne duce intr-un loc in care sa fim mai cinstiti cu noi insine si cu altii, ne elibereaza de minciunile pe care egoul nostru ni le spune si care ne impiedica sa ne traim manifestarea deplina, autentica, a naturii noastre divine, pure. Gratia aprinde lumina in mintea intunecata si ne arata ca nu exista intr-adevar nimic de care sa ne temem, in ultima instanta. Cereti gratia lui Dumnezeu pentru a pasi catre propria inima, in loc sa fugiti de ea. Gratia este aparitia personala a lui Dumnezeu in viata voastra. Este o forta brusca, eliberatoare, care ne ajuta sa scapam de teama, de atasamente, de control si de orice ne domina intr-un anumit moment. Gratia ne deschide inchisoarea egoului si ne reaseaza pe tronul constiintei universale si al adevaratei puteri superioare.

Rugaciunea de dimineata

Drag si binecuvantat Dumnezeu Sfant Mama-Tata,

Cu smerenie rog sa reversi asupra mea gratia Ta atotputernica, astazi, pentru a deveni mai cinstit cu altii si, mai presus de orice, cu mine insumi. Iti cer gratia pentru a inceta sa mai dau vina pe altii sau pe mine insumi pentru lucruri care au fost grele sau dureroase in viata mea si pentru a putea incepe sa-mi traiesc viata eliberat de atacuri, de minciuni, de rusine, de vina si de furie, pe care egoul meu le arunca asupra evenimentelor vietii mele. Te rog ca gratia Ta iubitoare sa lumineze gandurile mele intunecate si furioase si sa ma elibereze de iluzia starii de victima, care ma separa de Tine, iubit Creator si Sursa.

Te rog ca sfanta si binevoitoarea binecuvantare a gratiei sa-mi dea curajul de a pasi in directia dorintei inimii mele, fara ezitare sau teama. Ajuta-ma sa nu cedez in fata valului neincetat de scuze si motive pe care egoul meu mi le ofera pentru a ocoli adevarata mea cale. Te rog ca gratia Ta sa ma ajute astazi sa nu mai vorbesc despre ce voi face si mai degraba despre ceea ce fac. Te rog ca gratia Ta iubitoare si milostiva sa ma ajute sa raman constient si atent la prezenta Ta iubitoare in viata mea, la binecuvantarile neincetate cu daruri pline de iubire. Te rog ca gratia Ta preasfanta sa ma ajute sa am incredere in altii si sa le cer ajutor si sprijin, in loc sa incerc sa ma port arogant, ca si cum as avea totul „sub control”. Te rog ca gratia Ta sfanta sa ma ajute sa duc o viata integra, sa gandesc, sa simt, sa vorbesc si sa actionez in armonie cu adevaratul meu Spirit si sa nu cedez influentelor negative ale altora sau ale egoului meu cel plin de teama, care ma indeamna sa actionez in opozitie cu adevarul meu.

Related:  Ceea ce cauţi cu adevărat, te caută pe tine

Te rog ca gratia Ta sfanta sa-mi permita sa fiu constient de adevaratul meu loc in univers, in calitate de copil si de slujitor sfant si iubit al Tau si sa raman credincios muncii mele launtrice si omenesti, ca lucrator spiritual cu lumina, care am venit aici sa aduc mai multa iubire si mai multa pace acestei frumoase si binecuvantate planete, in aceasta zi. Multumesc dinainte ca-mi implinesti rugaciunea.

Mantra zilei

Doamne Dumnezeule, daruieste-mi, Te rog, gratia de a fi autentic in aceasta zi.

Sonia Choquette

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.