Scorpionul – cel mai important semn din zodiac. Seamana cu un inger ce danseaza in intuneric…

Scorpionul – unul din cele mai importante semne din zodiac. Seamana cu un inger ce danseaza in intuneric. Lumineaza noaptea si aduce lumii o noua perceptie in situatii de criza. Profunzimea perceptiei si capacitatea de a fi sincer este evidenta pentru toti cei cu care contacteaza.

Adanc, in interiorul sau exista o forta puternica. Insa, aceasta este inconjurata de rani si cicatrici din trecut. Prin el trece un ocean de emotii, intelegand durerea ca nimeni altul.

loading...

Scorpionul – este un semn legat de suferinta oamenilor. In ciuda intunericului care-l inconjoara, Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a iesi la lumina si a incepe totul de la inceput.

Simbolul initial al Scorpionului este Sarpele, ce semnifica reinnoire si renastere. La fel ca si sarpele, Scorpionul isi arunca pielea in diferite perioade ale vietii, subconstient dorind sa se reinnoiasca.

Scorpionul are capacitatea de a descurca bine in toate, pentru ca are vointa, rabdare, perseverenta si capacitatea de a intelege rapid si corect esenta lucrurilor. Indiferent de situatie, Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a se pune din nou pe picioare. Acesta are o putere inegalabila si atasament emotional.

Fiind un semn de apa, impreuna cu Pestii si Racii, Scorpionul e legat de partea sensibila a vietii. Este plin de compasiune si grija, insa e predispus la suferinta, durere si singuratate. Spre deosebire de Pesti si Raci, el este mai dur in situatiile extreme.

Scorpionul merge acolo unde altii pur si simplu nu pot ajunge. Simte oamenii si stie adevarul „murdar“ pe care multi incearca sa-l ascunda. Instinctiv, accepta partea intunecata a tuturor, pentru ca intelege ca aceasta este o parte integranta a firii omenesti.

Scorpionul va gasi intotdeauna o modalitate de a-si pastra secretele, insa dupa ce te va alege, nu va mai avea secrete. Intotdeauna reuseste sa afle totul, asa ca nu vei putea ascunde ceva de acest nativ. Incercarea de a-l insela este imposibila.

Oamenii din acest semn zodiacal de multe ori lucreaza in domeniul sanatatii, inclusiv consilierea si terapia psihologica, pentru ca ei pot cunoaste profunzimea personalitatii umane. Sunt cei mai buni psihologi.

Related:  Convingerile noastre legate de bani

Cand vine vorba de relatii, Scorpionul iti va schimba ideile despre tine pentru totdeauna. Legatura pe care o veti crea, te va face mai constient si te va ajuta sa vezi lucrurile mai profund.

Fiind obiectul pasiunii lui, vei simti control, gelozie si posesie. Dar, pe de alta parte, Scorpionul e atasat emotional si fidel partenerului. Are capacitatea de a intelege oamenii pe care ii iubeste la cel mai profund nivel.

Scorpionul – un semn singuratic care ravneste la o legatura apropiata. Poate fi precaut si discriminatoriu, pentru ca vede ceea ce nu vad altii. In final, putini alesi vor intra in lumea lui.

Interesant de citit si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.