Zodiacul coronavirus

fashiondays.ro
Berbec – Depinde cu cine te bați, dar dacă te bați cu doctorii, ești ok, că nosocomialele noastre sunt mai puternice decât un amărât de coronavirus.
 
Taur – La cât / cum / ce mănânci tu, să zici mersi că nu te-au prins când mâncai liliacul ăla de la care a plecat toată epidemia.
 
Gemeni – Una din personalitățile tale sigur va vrea să iasă din carantină și sintagma ”vocile m-au obligat” este bună oricând. 
 
Rac – Ai zero șanse să te îmbolnăvești, tu stăteai în casă și te ascundeai de lume de dinainte să fie jmecherie printre toți hipsterii.
 
Leu – Poate dacă ai tu chef să îl iei pe virus, cine e virus ăsta, al cui e, te știe el de undeva sau cum?
 
Fecioară – Tu ai inventat instrucțiunile alea cu spălatul pe mâini de 365 de ori PE ZI. MULȚUMIM MULT!
 
Balanță – Printre cele trei relații secrete, două concubinaje, patru aventuri și relația oficială, cineva sigur are coronavirus. Dar oare cine?
 
Scorpion – Faptul că știi ce sunt SARS, MERS și COVID-19 nu ne duce deloc la gândul că tu le-ai fabricat în laborator ca să te răzbuni pe nu știu cine.
 
Săgetător – Salut, lumea se confruntă acum cu un soi de răceală și s-ar putea să nu poți să pleci decât în Groenlanda, dar e ok că era pe lista ta oricum. Plus că acolo nu a ajuns coronavirusul. Sau orice altceva.
 
Capricorn – Stai să vezi când se prind masele că urmează altele și mai nasoale, tu adună informațiile și așteaptă momentul bun să le dai vaccinul.
 
Vărsător – Ești în Diablo, pe Hell, Paladin level 78, nu te atinge nimic, ești invincibil.
 
Pești – Doamne ferește! 

Interesant de citit si:
Related:  Secventele numerice . Sincronicitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.