Cea mai eficienta cale de a invinge frica

dyfashion.ro

Cea mai eficienta cale de a invinge frica este sa te imprietenesti cu ea.

In loc sa consideri frica un dusman, recunoaste mai bine ca iti aduce un dar. De fiecare data cand simti frica, te apropii de marginea zonei tale de siguranta. Dar „zona de siguranta” este doar o mica parte a lumii care iti poate fi accesibila.

Cursul de Miracole ne indeamna sa ne amintim: „Sunt in siguranta in orice loc al universului”. Daca nu ti-ai fi pus vreodata limitele la incercare, nu ai mai fi evoluat deloc. Egoul, vrand sa ramai neinsemnat, rigid si nefericit, striga mereu: „in niciun caz sa nu treci dincolo de aceasta linie!”Dar ceea ce egoul nu iti spune, e ca dincolo de linie nu te asteapta moartea, ci libertatea.

Prezenta fricii iti semnalizeaza faptul ca pui presiune asupra membranei invizibile, pe care micimea te avertizeaza sa nu o traversezi. Fii recunoscator pentru faptul ca ai ajuns pana in acest punct si ca nu ai ramas captiv in mica lume a imperfectiunii. Un timp plin de greutati si intuneric este o initiere. Esti supus unor incercari si esti intarit, pentru a putea sa mergi mai departe, ridicandu-te la un nou nivel.

Pana la urma, cea mai intunecata noapte ii face loc celei mai luminoase zile. Cand privesc in urma, la vremurile mele de mari incercari, imi dau seama ca au fost urmate, destul de repede, de o perioada de intensa dezvoltare. Daca si tu treci printr-o astfel de perioada, nu te da batut. In loc sa-ti blestemi zilele, fii recunoscator pentru ele, pentru ca sunt vestitoare ale zorilor. Nu esti pedepsit; doar te indrepti undeva. Nu esti zdrobit; esti doar fortat sa treci prin constrangerile propriei nasteri. Cealalta fata a fiecarei morti este o noua viata. Cere prezenta binelui si, astfel, tranzitia ta va fi mult mai usoara.

Multumeste-I lui Dumnezeu pentru sansa de a te elibera de frica si de a pasi in Lumina, asa cum meriti. Ajuta-ma sa descopar darul adus de incercarile din viata mea. Toate experientele ma intaresc, pe masura ce evoluez catre lumina.

evomag.ro

– Alan Cohen

vivre.ro

Interesant de citit si:
Related:  Nu puteti folosi oricum energia sexuala

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.