Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei ce va urasc

Relatiile dintre oameni sunt determinate de niste coduri ale campurilor lor. Campul fiecarui om contine cate un set de programe care determina interrelatiile sale cu lumea si cu oamenii. Sentimentele de dragoste, ura, suparare pe care le nutresc cei din jur fata de om corespund cu strictete cu ceea ce-i cladit in karma acestuia.

De aceea sunt oameni care sunt in permanenta jigniti, sunt oameni care sufera traumatisme, sunt oameni invidiati si asa mai departe. In campul omului sunt continute programe ale atitudinilor fata de el si programe, ale atitudinii acestuia fata de alti oameni.

Cand impotriva noastra se intreprinde ceva neplacut nu-i voie sa raspundem in acelasi fel. Ne putem opune numai la nivel fizic, insa la nivelul campului si la nivelul spiritual trebuie sa pastram intotdeauna o atitudine de smerenie, de blandete, sa manifestam iubire fata de oameni si sa tinem minte ca orice neplacere este cauzata de imperfectiunea noastra, acest lucru ne curata karma, ne fereste de boli, amelioreaza destinul si sanatatea copiilor.

Irascibilitatea in raporturile cu oamenii, rautatea constituie o tentativa de atac bioenergetic nu numai asupra unui individ concret ci si asupra Universului, provocand deformatii ale structurii campului. ” Rugati-va pentru cei ce va blestema si binecuvantati-i pe cei ce va urasc.” Aceasta este cea mai puternica aparare impotriva nenorocirilor, bolilor si a ceea ce numim „deochi”.

S.N.Lazarev

Related:  Subconstientul tau este un servitor credincios

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.