Afectiunea oricarui organ uman inseamna un inceput al dizarmoniei

Afectiunea oricarui organ uman inseamna un asemenea inceput al dizarmoniei. Sa luam de exemplu articulatiile. Cand omului ii scade nivelul energetic incepe depunerea sarurilor si se diminueaza functiile articulatiilor, iar energia este absorbita de dorinte. Daca exista agresiune fata de iubire, datorata dorintelor , atunci cantitatea de energie nu creste. Astfel incep problemele cu articulatiile. Azi, acest fenomen se observa nu numai la varstnici, ci si la tineri. Este legat de neinfranarea sexuala, pretentii fata de lume si indopare cu alimente. Ca rezultat, energetica este epuizata si intervine suferinta fizica.

Deseori organul nu este distrus si nici functiile nu sufera, dar cu toate acestea, durerile sunt puternice. Omul se duce la medic, iar el nu descopera nimic. Insa dupa cativa ani, terapeutul gaseste o perturbare a functiilor, iar inca peste cativa ani, chirurgul cioparteste organul cu probleme. Cat de mare este totusi energia obisnuintelor!

Eu am inceput sa mananc de trei ori mai putin decat inainte. dar problemele cu genunchii au persistat. Am judecat Iogic. Daca la cele peste o suta de kilograme ale mele mananc mai putin decat altii. inseamna ca motivul nu consta in mancare. ci in supraincarcare. in consultatii sau in problemele nerezolvate. Apropo. acest lucru rn-a ajutat mult sa inteleg si sa ma schimb. Apoi am trecut la alimentatia o data pe zi. adica am incetat sa mai mananc cina si micul dejun. Dupa aceasta nu numai ca am simtit o usurare. adica o energie crescuta. dar si o imbunatatire a starii articulatiilor. Am inteles un lucru simplu. Nu trebuie sa te compari asa de mult cu altii. Unuia ii este bine sa manance numai cina. altuia sa manance cate putin dar de trei ori pe zi. Fiecare isi are destinul sau si un regim al sau de alimentatie. Acesta trebuie sa corespunda nazuintei interioare. Un lucru stiu cu claritate: in nici un caz nu trebuie sa te ghiftuiesti. nu trebuie sa te obligi sa mananci ca sa-ti faci provizii. Cu atat mai mult cand nu ai pofta.

Related:  Semne care iti arata ca nu esti pe drumul bun

Primavara. cand se formeaza dorinte noi. in organismul omului au loc transformari puternice. Si daca nu te limitezi la mancare. atunci si dorintele vor fi siab dezvoltate si paguboase si va fi mai putina energie. Cu cat sunt mai ample dorintele. cu atat mai multa energie contin ele. Astfel. posturile religioase nu sunt nici pe departe fenomene intamplatoare. Conceptia noastra insuficienta despre lumea inconjuratoare poate duce la imbolnavire.

Sufletul este de asemenea un organ ca si corpul si destinul. iar tratamentul trebuie inceput tocmai cu sufletuI. La fel ca si un instrument muzical. care periodic trebuie acordat. si sufletul nostru in valtoarea vietii de zi cu zi uita de Divin si. pe neobservate. se indreapta spre interesele sale. Cea mai ampla informatie se obtine de catre intestin si de structurile de camp legate de organele de digestie. In aceasta perioada intestinul trebuie sa fie gel. Inainte de lectii sau de consultatii deseori incepea un clocot in stomac si aparea senzatia de ghiftuire. desi nu mancasem nimic. De indata ce are loc conectarea la planurile superioare. corpul si creierul nostru trebuie sa fie pregatite pentru aceasta. Daca stomacul este plin. noua informatie nu este perceputa. De aceea. nu intamplator. asçetii. calugarii au tinut post In timpul rugaciunii permanente.

Acum sa ne inchipuim urmatoarea situatie. Pentru sufletul omului este necesara o acordare. o . El isi pierde pofta si incepe un clocot In stomac. La televizor el vede o reclama larg mediatizata de tratament si incepe sa inghita tablete. Intestinele „se regleaza”. iar organismul. intre timp. incearca sa iasa din situatie in feluI sau. Se diminueaza activitatea schimbuIui de substante si incepe acumularea sarurilor in articulatii. Este necesar sa se treaca la un post mai indelungat. In acelasi timp. publicitatea propune cu amabilitate un urmator mijloc de „salvare” pentru afectiuni ale articulatiilor. Omul le foloseste si se produce o minune. durerile dispar. Dar numai pentru un timp. Cu cat se trateaza mai mult omul. renuntand sa-si puna in ordine sufletul. cu atat mai greu va fi sa se intoarca la armonia lumii. iar mecanismul de renuntare la uman printr-un post obisnuit si infometare poate sa nu mai functioneze. Omul capata o boala grava si se accelereaza procesul imbatranirii. El va muri mai devreme de termenul stabilit. Si totul pentru ca nu exista intelegerea adevarului urmator. Procesele informationale si energetice, la care participa sufletul care cunoaste universul, sunt tot atat de importante ca si procesele fiziologice care au loc In corp. Noi ne-am obisnuit sa avem grija de corp si nu stim sa ne ingrijim de sufletul nostru. Dar notiunea de suflet cuprinde nu numai ziua de azi, ci si trecutul nostru indepartat si viitorul indepartat. Gandurile mele devin tot mai usoare si mai haotice. La un moment dat logica gandirii dispare. Inteleg ca incep sa adorm. „Accept vointa Divina si ma supun ei”, – reusesc sa ma gandesc in cele din urma si ma cufund in inconstient. – S.N.Lazarev