Cum putem sa ne ridicam nivelul de vibratie?

1.Devenind Observatorul neutru al gandurilor tale. Nu este cazul sa crezi tot ce-ti trece prin minte, sa iei de bune toate nebuniile/ nenorocirile la care se gandeste mintea ta.

Este necesar sa ne facem o practica din a ne observa gandurile si din a nu mai lua de bun/ „adevarat” tot ceea ce ne vine in minte.
Eu privesc lucrurile asa: mintea mea 3D/ egoul este ca un post de radio care difuzeaza tot felul de informatii de vibratie joasa. Noi am fost programati sa credem ce ne spune mintea, iar mintea noastra poate fi manipulata.

Noi nu suntem obligati sa luam de bun/ „adevarat” ce spune mintea noastra, insa cei mai multi oameni nu sunt constienti de asta.
Eu sunt constienta si nu iau de bun ce spune mintea mea, nu ascult acel „post de radio” de vibratie joasa.
Asta nu inseamna ca poti „scapa” de mintea ta, pentru ca ea este parte din tine, insa poti alege daca ramai fixat pe frecventa acelui „post de radio” care iti transmite tot felul de mesaje de vibratie joasa sau alegi sa asculti un alt „post de radio”, care are o vibratie mai inalta.
Este decizia ta ce „post de radio” asculti, dar daca asculti unul care iti transmite preponderent „stiri” negative, este evident ca tu nu o sa ai o vibratie inalta.

Faptul ca la un moment dat iti trece prin minte un gand de vibratie joasa cu privire la nu stiu ce lucruri neplacute care o sa ti se intample daca X face ceva sau daca Y ia nu stiu ce decizie, nu inseamna ca acele lucruri o sa ti se intample. Plecand de la acel gand, tu te framanti si te ingrijorezi si te sperii cu privire la ceva ce poate nu o sa se intample niciodata si din ce te gandesti mai mult si „brodezi” mai mult in jurul acelui gand, din aia te ingrijorezi/ sperii mai tare.

Related:  Metamorfoza

Pe de alta parte, tu poti alege sa constati la modul neutru ca ai un gand de vibratie joasa si sa-l lasi sa se duca, stiind ca e doar un gand, nimic mai mult.

2.Practicati recunostinta. Invatati-va sa fiti recunoscatori pentru tot ceea ce aveti in viata voastra, faceti-va un obicei din a inventaria lucrurile/ situatiile/ persoanele din viata voastra pentru care sunteti recunoscatori.
In loc sa va lasati mintea sa se concentreze pe tot felul de lucruri de vibatie joasa, sa-si imagineze ce ar putea merge rau, ce nenorocire vi s-ar mai putea intampla voua sau celor dragi, concentrati-va pe a identifica binecuvantarile din viata voastra.

Daca iti lasi mintea sa faca ce vrea ea, se va concentra pe ce merge/ poate merge rau, fiind ca asa a fost invatata; daca preiei conducerea, iti poti antrena mintea sa caute toate lucrurile pentru care poti fi recunoscator.

3.Puneti-va in slujba Binelui comun. Faceti de cate ori puteti gesturi de bunatate/ generozitate fata de oameni pe care ii cunoasteti sau nu-i cunoasteti. Fiti o persoana care emana optimism, fiti o Lumina pentru cei din jur.
Nu e exagerat sa spunem ca in aceste vremuri, cu tot ceea ce se intampla, mai toti cei din jurul nostru sufera de stres post traumatic, iar rolul nostru este sa ii incurajam/ inspiram pe cei din jur, sa le dam speranta, sa le ridicam moralul.
Va asigur ca nivelul vostru de vibratie va creste foarte mult daca serviti Binele comun.

Cautati moduri in care puteti servi Binele comun, care vi se potrivesc voua. Poate deveniti unul dintre acei oameni care spun la modul public ce se intampla in lume, care vorbeste despre procesul Ascensiunii, care le deschide ochii oamenilor cu privire la Paradigma 3D si la modul in care au fost programati, etc; poate cititi periodic povesti copiilor la biblioteca publica, etc. Faceti ce simtiti ca rezoneaza cu voi si ajuta alti oameni.

Related:  Un samurai invata despre rai...

4.Constientizeaza toxicitatea unor lucruri pe care le accepti in viata ta si fa periodic „curatenie” din acest punct de vedere. Si ma refer la toxicitatea din muzica pe care o asculti, din stirile/ filmele/ inregistrarile pe care le urmaresti, din locurile in care mergi, din relatiile tale, din alimentele pe care le consumi, toxicitatea persoanelor cu care te insotesti, etc.
Observa fiecare dintre relatiile tale si vezi daca acestea iti dau o stare de bine, daca te simti apreciat/ pretuit/ respectat/ iubit, daca acestea iti ridica vibratia sau dimpotriva, simti ca te trag in jos, le simti ca pe o povara/ corvoada/ obligatie.
Atat timp cat tu accepti in viata ta lucruri/ persoane/ relatii de vibratie joasa, vei ramane la un nivel redus de vibratie.
Tu alegi daca vrei sa cresti vibrational sau nu.

(Jen McCarty)