De azi ma iubesc din toata inima

Exista o mare diferenta intre nevoia de iubire si disperarea de a fi iubit. Atunci cand te simti disperat, inseamna ca iti lipseste iubirea si aprobarea celei mai importante persoane din viata ta: tu insuti. Daca aceasta este vibratia pe care o emiti, este posibil sa intri in relatii de codependenta, care nu iti fac bine nici tie, nici partenerului tau.

Tu nu poti crea iubirea in viata ta atat timp cat vorbesti si te gandesti tot timpul la singuratate. Atunci cand te simti singur si disperat, tu emiti o vibratie care ii respinge pe ceilalti oameni. De asemenea, tu nu poti vindeca o relatie din viata ta daca afirmi si daca te gandesti tot timpul cat de ingrozitoare este. Aceasta atitudine arata ca iti focalizezi atentia asupra laturii ei negative, iar Legea Atractiei va continua sa manifeste in viata ta aceasta latura. De aceea, schimba-ti focalizarea si deturneaza-ti gandurile de la problemele cu care te confrunti. Creeaza-ti astfel ganduri noi, care sa iti prezinte solutii. Verbalizarea propriilor limite nu reprezinta decat o forma de rezistenta, si orice forma de rezistenta reprezinta o tactica de amanare a solutiei. Este ca si cum ai spune: „Nu sunt suficient de bun pentru a obtine ceea ce imi doresc.”

Prima si cea mai importanta relatie pe care trebuie sa ti-o imbunatatesti este cea cu tine insuti. Daca vei ajunge la armonie in aceasta relatie, toate celelalte relatii din viata ta se vor imbunatati. O persoana fericita atrage foarte multi oameni in preajma sa. Daca iti doresti sa primesti mai multa iubire, va trebui sa inveti sa te iubesti mai mult pe tine insuti. Asta inseamna sa nu te mai critici, sa nu te mai plangi, sa nu te mai invinovatesti singur si sa nu optezi pentru a te simti singur. Mai mult decat atat, inseamna sa te simti tot timpul multumit in pielea ta si sa optezi numai pentru ganduri care te fac sa te simti bine.
Lousie Hay

Related:  Obstacole care ne impiedica sa ne implinim visurile