Declaratie de suveranitate, inlaturare a implanturilor si eliberare a matricei 3D

Declaratia de suveranitate este un pas sugerat in procesul de trezire, intrucat multe dintre limitarile noastre sunt create de karma din trecut, care a creat la randul ei contracte inainte de incarnarea noastra. Ne-am dat liberul arbitru si suveranitatea in multe vieti, si acum ni se aminteste sa le luam inapoi. Aceasta declaratie se adreseaza si indepartarii implanturilor care ne sunt nebenefice.

Impartasim astazi cu voi o unealta care sa va asiste, pe masura ce incepeti sa va ancorati pe deplin constiinta la dimensiunile inalt vibrationale ale grilei cristaline 5D, si mai sus.

Ca intotdeauna, mergeti in interiorul vostru ca sa fiti ghidati din inima. Lasati restul in urma.

Eu sunt Sursa, Suverana, Libera.

Eu sunt Iubire.

Pasesc pe deplin in Suveranitatea mea, dupa Legea lui Unu din acest ACUM, si declar, conform cu dreptul meu din nastere in calitate de Gardian al acestui Pamant:

Eliberez toate iluziile 3D care tin de separare, si deconectez in totalitate toata energia mea de la toate axele timpului, matricele, realitatile si grilele de vibratie joasa, intrucat nu mai doresc sa fiu conectat la ele.

Le eliberez in iubire si intelegere deplina, recunoscator pentru minunata experienta a caderii, a separarii si a uitarii.

Imi deschid inima pe deplin, fara frica, pe masura ce ma ancorez la axe ale timpului inalt vibrationale, astfel incat sa imi continui evolutia spirituala.

Anulez toate contractele si/sau acordurile pe care le-am facut cu orice entitate, ghid sau fiinta, in acest timp si in toate timpurile, realitatile si dimensiunile din cadrul a Tot ceea ce este, care nu sunt pentru Binele cel mai inalt al tuturor si in acord cu misiunea sufletului meu din acest Acum.

Eliberez toate contractele si iluziile cu falsul geaman, si ma aliniez in totalitate cu Partenerul meu Divin, pentru a ancora in grile esenta lui Hieros gamos, Casatoria divina.

Fac asta cu bucurie, detasat de orice rezultat.

Related:  A darui este in firea intregului univers

Chem in aliniere deplina toata Familia mea de suflete, Familiile razei si membrii Familiei curcubeu, conform cu Contractele Galactice Divine incheiate, ca sa ma asiste in ancorarea axelor de timp infinite de expansiune si creatie fara interferente, conform Legii Gardienilor si Legii lui Unu.

Eliberez intreaga mea echipa spirituala care m-a asistat pana in acest Acum, cu deplina recunostinta si iubire neconditionata. Namaste.

In puritatea inimii mele, rog voluntari sa mi se alature in inima mea, conectati la Sursa, si sa faca parte din echipa care sa ma asiste in aceasta urmatoare faza a misiunii si scopului sufletului meu.

Nutresc cea mai adanca recunostinta pentru ei, deoarece au ales, in acord cu liberul lor arbitru, sa imi fie alaturi in serviciul binelui pentru toti. Namaste.

Imi setez limitele spirituale. Nimeni din Tot ceea ce este nu poate interefa, pe masura ce pasesc pe deplin in Lumina mea, in serviciul Legii lui Unu, conform liberului meu arbitru.

Pun capat tuturor matricelor false si iluziilor care imi impiedica acest aspect al Sinelui meu din acest Acum de la a pasi pe deplin in Lumina mea si de a ma alinia cu pasiunea, misiunea si scopul sufletului meu de a asista in schimbarea constiintei acestui minunat Pamant.

Am ales sa vin aici si inteleg acest lucru.

Eliberez toate implanturile, toate interferentele din cadrul a Tot ceea ce este, cunoscut si necunoscut, care au intervenit in dreptul meu suveran din nastere la liber arbitru, conform Legilor Divine ale Creatiei care guverneaza acest Univers.

Acest lucru este irevocabil si permanent in Tot ceea ce este.

Chem Familia Inimii mele sa ma asiste, pe masura ce pasec in serviciu.

Orice nu este mentionat in aceasta invocare este acoperit de puritatea acestei rugaciuni, in care imi setez cele mai sincere intentii, amintindu-mi din ce in ce mai mult Cine sunt, si pasind in Lumina mea.

Related:  Învățături de la maeștri

Imi chem toate aspectele din toate timpurile, dimensiunile si taramurile, ca sa se uneasca Aici, in acest Acum, cand aleg, in acord cu Dreptul la Liber Arbitru, sa pasesc in Serviciul Inimii, pentru Binele cel mai Inalt al tuturor de pe aceasta planeta.

Imi vindec si sigilez in totalitate toate aspectele Sinelui meu, cunoscute si necunoscute, de orice intruziuni viitoare, caci sunt un Vas sacru incarnat al Sursei a Tot ceea ce este.

Eu, in puritatea inimii mele, pentru Binele cel mai inalt al tuturor, rog ca aceasta invocare sa acopere tot ceea ce este cunoscut si necunoscut de catre acest aspect al Sinelui meu, elimin toate posibilele fisuri si programe ascunse de interefenta, facandu-le nule si vide.

Eliberez tot ceea ce nu este pentru Binele meu cel mai Inalt, pe masura ce pasesc cu totul in Lumina mea.

Rog ca totul sa se petreaca usor si cu gratie, intelegand ca este dreptul meu din nastere sa traiesc in bucurie si pace.

Orice am omis, rog sa fie completat si inteles.

Sunt Iubire, caci Iubirea e Tot ceea ce este.

Sunt etern recunoscator pentru asta.

Fie ca toti cei care cauta sa isi aminteasca, sa faca intocmai.

Si asa este.