Iarta-ma Sufletul meu iubit!

Astazi iti cer iertare Sufletul meu drag si iubit… astazi este despre tine!

Iti cer iertare Suflet iubit pentru tot ceea ce nu ti-am oferit, pentru toate dorintele pe care nu ti le-am indeplinit si pentru toata durerea pe care ti-am pricinuit-o!

Astazi, iti cer iertare Suflet iubit pentru toata ignoranta, neglijenta mea, si faptul ca am uitat de tine si te-am abandonat!

Iti cer iertare ca te-am privat de atentia si de iubirea mea, ca te-am privat de ceea ce iti lipsea eu fiind in tot acest timp doar in mintea mea si in lumea mea exterioara!

Iti cer iertare Sufletul meu drag ca ti-am ignorat prezenta, ca niciodata nu te-am ascultat si te-am incarcat doar cu pacatele roadelor mele; (temeri, asteptari, invidie, egoism, frustrari, ura si mania mea!)

Iti cer iertare pentru iubirea pe care o cautam in altii pentru a ma simti iubita si importanta!

Iti cer iertare pentru toata neascultarea si nesupunerea mea, pentru ranile adanci si suferinta indurata.., create de mine prin alegerile, experientele si incercarile de a fi; altcineva, ce altii mi-au zis ca sunt, ce altii mi-au spus sa fiu sau au dorit sa devin!

Iarta-ma Sufletul meu iubit!

Pentru ca m-am lasat amagita si folosita!

Pentru ca nu am fost sincera si corecta nici cu mine, nici cu altii, dar nici cu tine!

Pentru ca nu am stiut, sau mi-a lipsit curajul de a spune NU chiar si atunci cand imi dadeai semne ca este important, sanatos, si necesar!

Pentru ca am condamnat si m-am condamnat.., ratacita prin grijile inutile de maine si rezultatele traumelor de ieri!

Iarta-ma Sufletul meu drag ca am pus alti oameni si alte lucruri mai presus decat tine insuti!

Acum stiu, am invatat sa te pretuiesc si sa te iubesc, tu fiind infinita si adevarata mea comoara interioara!
De acum, te voi asculta, iti voi vorbi, iti voi multumi si te voi binecuvanta!
Iti voi simti si tristetile dar si bucuriile atat pentru fericirea ta cat si pentru a mea!
Nu iti promit ca voi reusi sa iti indeplinesc chiar orice vis sau ca nu te voi mai dezamagi.., avem drum lung de parcurs si X lectii in aceasta viata de invatat.., dar iti promit sa iti fiu mereu alaturi de azi incepand si pana la capat..!

Related:  Energia neagra a mintii si cum o putem elimina

Prin propria experienta am invatat ca pe aceasta lume poti pierde orice.., (este ingrozitor, sfasietor de dureros uneori in functie de pierdere) dar si mai dureros si sfasietor este sa te obosesc pe tine si sa ma pierd pe mine!

Daniela Hell