Procesul de reconfigurare celulara

Procesul prin care trecem cand se activeaza Corpul de Lumina in interiorul nostru ne sperie pe multi dintre noi, pentru ca este diferit de ceea ce simtim cand au loc actualizarile “obisnuite”. Cu aceste actualizari energetice ne-am obisnuit, stim ce avem de facut, dar acest nou proces energetic are efecte mult mai puternice decat cele pe care le stim deja.

Corpul fizic nu mai functioneaza normal, nu mai reusesti sa coordonezi ceea ce vrea mintea ta cu ceea ce face corpul tau. Ti se intampla ca la nivel de minte sa spui: “Vreau sa fac asta!”, dar sa constati ca trupul tau pur si simplu nu te asculta. Mintea ta spune “Da”, iar corpul tau fizic spune “Nu”. Si “Nu” ramane.

 

Unii au ameteli mari, sunt absolut epuizati, simt ca nu mai au nicio picatura de energie; altii au senzatia ca nu mai au aer, respira foarte greu. Multi oameni se confunta cu infectii extrem de puternice (este ca un fel de virus) sau cu simptome de gripa, dar nu e vorba de obisnuita “gripa a Ascensiunii”, ci sunt simptome mult mai puternice.
Are loc o actualizare a sistemului nostru imunitar si de aceea, pentru o perioada, acesta nu mai poate functiona “normal”.

Acum nu mai este vorba doar despre schimbari energetice; corpul nostru trece literalmente printr-o schimbare majora la nivel celular si unii vor spune ca “mai rau ca acum nu le-a fost niciodata”.
Intelegeti, insa, ca toate aceste stari prin care treceti sunt spre Binele vostru: ajuta sistemul imunitar sa se recalibreze. Nu e deloc placut, dar este ceva prin care va trebui sa treceti.

Nu doar cei treji din punct de vedere spiritual vor trece prin acest proces tulburator; li se intampla si celor „adormiti”. Acestia din urma nu stiu insa despre ce este vorba si cred ca pur si simplu s-au imbolnavit din cauza stresului, ca au probleme cu inima sau ca au muncit prea mult si de aceea sunt epuizati.
Este un proces care li se intampla tuturor, pentru ca datorita energiilor actuale, de vibratie foarte inalta, corpul tuturor oamenilor trece printr-o schimbare majora la nivel celular. Doar ca atunci cand nu esti treaz si nu ai idee ce se intampla esti mult mai speriat de ceea ce simti.

Related:  Binecuvantari sacre pentru a va lumina calea

Sunt o multime de oameni in lume care trec chiar acum prin acest proces de reconfigurare celulara si au dureri mari si nu stiu ce anume li se intampla.

Vera Ingeborg