Sfaturi pentru o minte sanatoasa

1. Faceti baie calda cat mai des! Chiar daca nu doresti sa o faci si ti-e mai comod sa stai in pat, ridica-te si intra sub dus. Te vei elibera de toata energia negativa acumulata peste zi.

 1. Pune-ti parfumul cel mai bun si nu uita de zambet. Asta iti va da incredere in tine.

 2. Folositi hainele cele mai bune. Nu astepta nici o ocazie mai importanta de a-ti pune ceea ce te face sa te simti bine si in armonie cu starea ta interioara.

 3. Paraseste-ti casa indiferent daca nu ai pe nimeni de vizitat.
  Pune lesa cainelui si iesi afara. Nu ai un caine? Nu-i nimic ia o carte si indreapta-te spre cel mai apropiat parc. Sau stai pur si simplu in tacere si binecuvanteaza trecatorii. Asta iti va ridica vibratia corpului

 4. Zambeste in fiecare zi, putin cate putin o vei face fara sa iti dai seama si te vei simti mult mai bine. Iar cei care te inconjoara iti vor raspunde tot cu zambet. Este forma cea mai simpla de a-ti face ziua mai frumoasa.

 5. Fa-ti un capriciu bun si delicos. Rasfatati-va. O pofta nu va ucide pe nimeni.

 6. Iubeste-te! Suna usor, stiu. Priveste-te in oglinda cu respect si seninatate. Daca nu ai nimic placut sa-ti spui, ramai tacut. Aminteste-ti ca vocea ta interioara iti vorbeste si .. vorbeste-ti cu dragoste si blandete.
  Daca nu inveti sa-ti respecti excesul de greutate, inaltimea, dimensiunea bustului, vergeturile, celulita, este usor pentru cineva sa te raneasca in intimitatea ta.

 7. Aminteste-ti ca totul trece. Nimic nu dureaza pentru totdeauna. Lasa-ti lacrimile sa curga, dar nu ramane in durere. Nu ramane ancorat in suferinta. Maine vei incepe sa vezi cum in ciuda ranilor, te vei vindeca.

 8. Elimina din viata ta orice persoana care te-a ranit sau te-a facut sa te simti rau. Nu depinde de ei complet si daca iti afecteaza starea de spirit, invata sa spui NU, si sa iesi din rand.

 9. Ramai cu cei care te fac sa visezi, care te determina sa te perfectionezi, care vad in tine magia pe care o ai si care te fac fericita

Related:  Gândeste-te întotdeauna numai la bine si binele te va urma