Tu poti stapani orice situatie, daca intai te poti stapani pe tine

1. Credinta pe care o ai cand esti linistit asezat in fotoliu nu va muta niciodata muntii.

 1. Trebuie sa iei obiceiul sa traiesti in cea de-a cincea dimensiune, “in lumea minunata a Iubirii si a Luminii”, cea in care nu se judeca dupa aparente. Obisnuieste-ti ochiul interior sa vada reusita in esec, sanatatea deasupra bolii si abundenta dincolo de saracie.
 2. Dupa ce vom fi inteles ca tot ceea ce proiectam se intoarce la noi, vom incepe sa ne temem de efectul bumerangurilor noastre. Te vei uni cu ceea ce remarci si, daca vei observa mereu ca este un esec si vei considera ca vremurile sunt grele, vei suporta consecintele logice.

 3. Intuitia este o aptitudine spirituala si nu explica, ci indica doar Calea. Daca esti nefericit, aceasta se intampla pentru ca ai neglijat sa urmezi strict ceea ce Spiritul iti revelase prin intuitie.

 4. Nu se poate concepe un magnet care ar putea fi necajit sau ingrijorat. Indiferent si fara griji, el stie perfect ca nimic nu poate impiedica acele sa fie atrase de el.

 5. Opozitiile sunt si ele prieteni, si obstacolele trambuline.

 6. Omul nu poate pierde decat ceea ce nu-i apartine prin Drept Divin sau ceea ce nu este demn de el.

 7. Aceasta lege a asteptarii increzatoare se aplica chiar si superstitiilor. Daca treci pe sub scara si te astepti sa-ti poarte ghinion, aceasta se va realiza. Scara nu este de vina, dar contratimpul survine, pentru ca te astepti la aceasta.

 8. Credinta este elastica. Continuati sa credeti, pana la sfarsitul demonstratiei. Daca cineva doreste succes si se pregateste pentru esec, va ajunge la situatia pentru care s-a pregatit.

 9. Talharii timpului sunt trecutul si viitorul.

 10. Alegeti in aceasta zi pe cine veti sluji : teama sau credinta.

 11. In Jocul Vietii, iubirea si bunele intentii depasesc orice dificultate. Omul gaseste intotdeauna, in calea sa, mesajul sau ghidul care-i este necesar.

 12. A te ruga inseamna a telefona lui Dumnezeu si EL raspunde prin intermediul intuitiei. Tu poti stapani orice situatie, daca intai te poti stapani pe tine.

Florence Scovel Schin

Related:  Copiii invata ceea ce traiesc