Vindecarea chakrelor – afirmatii

PRIMA CHAKRA: Sunt dispus să eliberez toate temerile, preocupările și situațiile legate de bani, cariera, securitatea și protecția mea. Știu că sunt perfect protejat și că toate nevoile mele sunt acoperite din belșug.

A DOUA CHAKRA: Îmi eliberez toate dorințele și poftele către lumină. Eliberez orice frică și gânduri negative care mă împiedică să simt pace, armonie și echilibru pur. Toate gândurile și emoțiile mele curg armonios. Toate dorințele mele sunt perfect echilibrate.

A TREIA CHAKRA: Sunt dispus să eliberez toate temerile și situațiile care au legătură cu puterea și controlul. Îmi accept în întregime puterea, este bine că am control asupra puterii mele și îmi permit să folosesc puterea pe care mi-a dat-o Sursa pura atotcreatoare,în slujba iubirii și a luminii pure.

A PATRA CHAKRA: Voluntar eliberez toate temerile și preocupările legate de a da și primi iubire. Inima mea este deschisă și curge liber cu dragoste pentru mine și pentru ceilalți. Îmi permit să dau și să primesc dragoste cu ușurință.

A CINCEA CHAKRA: Voluntar eliberez orice frică și negativitate care mă blochează să-mi exprim adevărul. Îmi vorbesc cu drag  și îi permit Sinele meu superior să vorbească prin mine adevărul pur. Îmi folosesc cuvintele pentru a crea frumusețe în această lume.

A ȘASEA CHAKRA: Voluntar eliberez toate temerile de a vedea trecutul, prezentul și viitorul. Eliberez toată frica ca să pot vedea ființe iubitoare de Lumină pura. Este bine pentru mine să-mi văd adevăru pur. Viziunea mea este perfect ordonată și iluminată de Iubire pura.

A ȘAPTEA CHAKRA: Îi permit luminii pure să dizolve orice barieră care mă împiedică să primesc înțelepciune și îndrumare divină. Eliberez orice frică și ascult de Sinele meu Superior.

Se fac 21 zile la rand, o data pe zi, seara la culcare.

Mariam Capbun

 

Related:  Gandirea pozitiva in vindecarea naturala