Creeaza miracole in fiecare zi

Miracolele se intampla atunci cand miscam energia care ne inconjoara. Energia este directionata prin gandurile, intentiile si credintele noastre. Cu toate ca avem tendinta sa consideram miracole lucrurile „bune” care ni se intampla, de fiecare data cand ne concentram pe ceva bun sau rau si primim rezultatul asteptat, acest fapt este un miracol.

Asa ca, sa primiti o amenda pentru viteza excesiva, imediat dupa ce ati spus ca o veti primi, sau sa gasiti bani in cont atunci cand aveti nevoie de ei sunt, in aceeasi masura, miracole. Invatand cum sa cream miracole, putem sa ne concentram pe abilitatea de a misca energia in moduri care sa ne fie benefice si care sa ne imbogateasca viata.

Sunt anumite reguli simple de urmat atunci cand cream miracole, astfel incat sa obtinem exact rezultatul dorit. Sa fii recunoscator pentru ceea ce exista deja in realitatea ta, indiferent ce inseamna asta, este foarte important. Aceeasi energie folosita pentru a crea ceea ce nu vrei va fi folosita pentru a crea ceea ce vrei – numai concentrarea si intentia vor fi diferite. Si mai e ceva: nu putem crea miracole pentru altii, oricat de mult gandim noi ca le-ar trebui. Fiecare dintre noi avem puterea de a crea miracole si trebuie sa invatam, fiecare dintre noi, sa folosim aceasta putere in propria noastra viata.

Toate gandurile noastre dirijeaza energia in Univers, asa ca toate gandurile noastre sunt importante. Nu putem cere un miracol cu un gand si apoi sa afirmam ca nu il vom primi cu gandul urmator. Daca o facem, sa nu fim surprinsi ca nu se intampla nimic. Credinta si increderea sunt importante in acest proces, asa cum este si credinta ca vom primi intotdeauna ce cerem. Universul este foarte creativ, asa ca miracolele noastre ne pot veni pe cai neobisnuite. Cand ramanem detasati de rezultat, permitem Universului sa lucreze in mod perfect si sa furnizeze miracolul in cel mai bun si cel mai frumos mod.

Related:  Atac emoţional . Alege să nu fii o ţintă!

Miracolele nu sunt numai pentru oameni „speciali”, ele nu sunt magice si nu sunt limitate. Universul nu judeca miracolele noastre si fiecare lucru pe care il cerem primeste aceeasi consideratie. Totul ne este disponibil daca o cerem. Daca nu primim, probabil ca nu cerem destul sau nu cerem ceea ce vrem cu adevarat. Fiecare dintre noi creeaza miracole in fiecare zi, miracole mici si mari. Este un proces care necesita practica si, cu cat cerem mai mult, cu atat este mai usor sa o facem. In saptamana aceasta exersati sa creati miracole si vedeti-va miscand energia care este pretutindeni in jur astfel incat sa manifestati exact ce vreti in realitatea voastra. Aveti credinta, fiti rabdatori si, mai presus de orice, amintiti-va ca traim intr-un univers binevoitor care asteapta numai sa cerem pentru a ne raspunde.

Tranzitia Adevarului
Am observat un lucru in saptamanile trecute si anume numarul oamenilor care fie ies din situatii in care nu pot accepta adevarul aratat de altcineva, fie nu mai pot ramane in situatii in care adevarul lor este compromis. In ambele cazuri, fie ca cineva pleaca, fie ca este parasit, sunt facute alegeri importante si energia tranziteaza. Aceste tranzitii ne pot face sa ne simtim foarte inconfortabil deoarece reprezinta decizii la nivelul sufletului si multi oameni fac alegeri privind calatoria lor spirituala si modul de acceptare a adevarului.

Fiecare accepta atat adevar cat poate gestiona si nimic mai mult. Este imposibil sa arati cuiva adevarul asa cum il vezi – ar trebui sa se gaseasca pe acelasi palier de intelegere cu tine pentru a vedea lucrurile asa cum le percepi tu. Vindecatorii stiu ca ii pot tamadui doar pe aceia care sunt pregatiti pentru vindecare. Adevarul este o forma de vindecare si, atunci cand oferim adevarul celorlalti sau ne este oferit, primim o vindecare la nivel sufletesc. Atunci trebuie sa alegem cum si daca o acceptam.
Cu aceasta tranzitie a adevarului, multi oameni iau decizii legate de ceea ce cred ca sunt in stare, atat daca vor sa continue pe aceasta cale, cat si daca vor sa isi opreasca calatoria aici. Pentru a accepta adevarul despre ei insisi, despre puterea lor spirituala, ei trebuie sa doreasca sa renunte la teama. Si, cateodata, chiar atunci cand pot vedea potentialul viitorului, ei nu pot renunta la teama de trecutul pe care tocmai l-au depasit. Sau, altii au atins un punct in care sunt dornici sa renunte la teama si sa faca un salt al credintei pentru ca nu au de ales. Teama lor de viitor este mai mica decat frica de a repeta trecutul.

Related:  Adevarul care ne face liberi

Acesta este un moment minunat pentru schimbare si pentru a descoperi de ce suntem capabili cand ne luam in primire forta. Este de asemenea un timp al confuziei si nestatorniciei, cand vietile noastre se pot schimba intr-o secunda. Aparent, nu mai avem nici o sursa de stabilitate, dar depinde unde cautam stabilitatea. Intotdeauna ne putem baza pe binecuvantarea abundentei, fericire si dragoste neconditionata atata timp cat ne amintim ca sursa tuturor acestora nu sunt alti oameni; ele vin din noi si din felul in care le manifestam in realitatea noastra.

Sa ne folosim lectiile
Fiecare dintre lectiile voastre a fost stabilita pentru a va aduce mai aproape de Sursa si pentru a va invata despre propria voastra putere. Fiecare lectie are acelasi scop, indiferent la ce se refera. Acele lucruri sunt greu de retinut cand esti in miezul lectiei, in special daca ti-e frica si lectia iti pune la indoiala tot ce crezi despre tine, puterea ta si controlul pe care il detii asupra realitatii. Cu cat e lectia mai dificila, cu atat este mai capabila sa isi atinga telul. Dar lectiile noastre mai au un scop, si acela este de a le folosi pentru a ne crea realitatea intr-un fel nou.

Odata lectia incheiata, puteti fi mandri ca ati reusit si fericiti ca s-a terminat. Cum puteti folosi ceea ce ati fost invatati in etapa urmatoare a calatoriei voastre spirituale? Cu cat e lupta mai apriga, cu atat veti fi mai fericiti ca s-a terminat. Tineti minte: s-a terminat pentru ca ati reusit. Ce puteti face cu aceste informatii? Lectia isi pierde valoarea cand nu folositi ceea ce ati invatat. Nu este necesar sa repetati lectiile intr-una. Asta se intampla cand nu folositi cele invatate pe parcursul drumului.

Cateodata lectiile noastre sunt menite sa ne ajute sa luam decizii sau sa ne concentram intr-o anumita directie. Scopul lor nu este sa ne faca sa ne simtim incompetenti, ci acela de a ne ajuta sa luam hotarari. Ocaziile care nu se materializeaza sau situatiile care se incheie ne dau confirmarea ca trebuie sa ne focalizam energia in alta directie. Asa folosim lectiile sau simtim ca, inca o data, am ales calea gresita si am ratat cumva? Cateodata trebuie sa experimentam o anumita situatie pentru a invata ca nu este benefica pentru noi.

Related:  Meditatie pentru asimilarea energiei

Folosirea lectiilor si a tot ceea ce va invata ele va ajuta sa luati hotarari referitoare la etapa urmatoare a calatoriei voastre spirituale. Aveti posibilitatea de alege sa folositi cele invatate si sa mergeti intr-o alta directie sau sa stati pe loc si sa reluati lectia. Cat despre restul din realitatea voastra, voi alegeti gradul de dificultate si lungimea lectiilor, precum si cat de des le veti repeta. Folositi cele invatate pentru a face alegeri mai puternice si mai pline de dragoste pentru voi insiva. Calatoria voastra poate fi una plina de abundenta usor de atins, de dragoste neconditionata si bucurie atunci cand veti invata sa va folositi lectiile pentru a crea oportunitati noi si diferite pentru voi.

Jenniffer Hoffman