Cum sa sari linii temporale in mod constient

Faptul de a sari linii temporale se refera la mutarea constiintei de la o serie de posibilitati la alta. Daca te afli intr-o linie temporala si nu esti multumit de modul in care se petrec lucrurile, atunci te poti muta in alta, in care visele tale isi pot gasi implinirea. Asta se datoreaza faptului ca viata se foloseste de toate posibilitatile. Pur si simplu, are loc fiecare versiune a unui eveniment. Optiunea pe care nu ai ales-o in aceasta linie de timp se petrece in alta. Fiinta eterna, fara forma si limite care este sufletul nu cunoaste limite pamantene. Sinele spiritual este foarte priceput in arta multilocatiei. Asta inseamna ca existi simultan in multiple linii de timp.

Pentru partea liniara a creierului, aceasta informatie poate fi coplesitoare. Insa sufletul exista in afara timpului si spatiului. Constiinta extinsa poate vedea toate posibilitatile din toate directiile timpului.

Care este scopul acestui lucru?
Sufletul etern are nevoie de lucruri noi, impreuna cu oportunitatile de a invata si de a crea. Natura restrictiva a liniilor de timp liniare prezinta o minunata incercare. Adevarul este ca timpul este artificial. Toate lucrurile se intampla simultan. In dimensiunea a 3-a, noi alegem sa le experimentam intr-o maniera secventiala, liniara. Este ca si cum am umbla printr-un labirint legati la ochi.

Pe masura ce experienta noastra in dimensiunea a 3-a se diminueaza, constiinta noastra se trezeste la existenta unor creatii paralele, simultane. Oamenii care umbla legati la ochi prin labirintul vietii vor putea sa vada in curand. Acest lucru ne va ajuta sa rezolvam puzzle-ul mai repede si sa avansam in alte dimensiuni ale Creatiei. Parte din procesul nostru de trezire este sa ne reamintim cum sa accesam linii de timp paralele.

Exemple de moduri in care se sar liniile temporale
Astfel de exemple pot fi vazute in relatiile interpersonale, cat si in lume. Ati experimentat vreodata o cearta sau o neintelegere cu cineva, doar pentru ca totul sa se schimbe in favoarea voastra in mijlocul conversatiei? Este posibil sa fi schimbat linia de timp pentru a ajunge la o intelegere. Ti se intampla ca uneori versiunea ta asupra unor evenimente trecute sa difere, uneori complet, de cea a prietenilor sau a partenerului? De multe ori punem aceste descrepante pe seama memoriei slabe, insa exista posibilitatea sa iti amintesti evenimente dintr-o alta linie temporala.

Related:  Angajarea in calatorii personale de vindecare

Ne mutam pe o alta linie temporala si in masa, datorita constiintei colective. Priviti doar la evenimente prezise care nu au mai avut loc. Atunci cand suntem pasionati in legatura cu o schimbare pe care vrem sa o facem, in bine sau in rau, trecem intr-o line temporala paralela. Cu cat dorinta de schimbare este mai mare, cu atat mai mare este si saltul.
Avantajele practicii spirituale sunt evidente.

Manifestarea simplificata
Daca esti ca majoritatea oamenilor, probabil ca ai avut dificutati in a stapani arta manifestarii. Acum, in loc sa iti creezi scopul de la zero, te poti alinia cu o linie temporala in care scopul tau este pe deplin manifestat. Acest fapt necesota mult mai putin timp, efort si energie. Odata cu subtierea valului, incepem sa reincorporam multe dintre abilitatile noastre uitate.

Acesta nu este un lucru nou
Stii ca de fapt, in tot acest timp, ai sarit linii temporale? Singura diferenta este ca incepem sa fim din ce in ce mai constienti de adevar. Singurul lucru pe care trebuie sa il inveti este cum sa sari linii temporale atunci cand iti doresti.

Cum sa sari linii temporale in mod constient
Mai intai, asuma-ti puterea. Trebuie sa ceri inapoi aceasta abilitate, recunoscand ca intr-adevar este posibila.
Urmatorul pas este sa-ti dai seama ca totul este facut din energie. Acea energie are o anumita vibratie. Gandurile, sentimetele, cuvintele, actiunile si ceea ce creezi trebuie sa se potriveasca in frecventa cu dorinta ta. Fiecare parte din tine trebuie sa fie concentrata pe intentia ta.
De indata ce vibratia ti se schimba, te vei muta pe o alta linie temporala in mod automat.
Daca iti place ceea ce experimentezi in noua linie temporala, mentine-ti vibratia, continuand sa simti emotiile care te-au aliniat cu dorinta ta.
Pentru a schimba linia temporala, schimba-ti gandurile, cuvintele, sentimentele si actiunile pentru a te alinia noului scop.

Related:  10 metode simple de a creste vitalitatea

Probabil ca vei avea nevoie de mai multe incercari pentru a reusi, dar odata ce ai experimentat succesul, vei fi motivat sa incerci din nou. La final, aceasta practica va deveni o a doua natura.

Sarituri fericite!

Sursa