Curatarea subconstientului

EU (prenumele) cer Sursei atocreatoare si Spiritului intregii creatii sa-mi curete subconstientul, sa-l purifice si sa-l indrepte NUMAI spre ganduri, decizii si actiuni benefice mie si celor aflati in sfera mea de influenta.

Rog sa-mi fie aduse din subconstient in constient tot ceea ce pot rezolva prin puterile mele, in asa fel incat subconstientul, constientul si supraconstientul sa fie armonizate deplin, chiar si cand dorm, ma relaxez sau muncesc. Multumesc.

-VREAU sa mi se arate clar si pe intelesul meu urmatorul pas pentru mine din planul Constiintei infinite. Rog ca Spiritul intregii creatii sa faca mereu conexiunile dintre mine sufletele si oamenii cu care realizez acest plan. Multumesc.

-ALEG ca Sinele meu superior sa aduca in viata mea prezenta, activate si permanent active, toate drepturile divine, talentele, informatiile necesare, capacitatile telepatice si de clarviziune, de autocontrol al propriilor emotii, ganduri, cuvinte, decizii si actiuni, pentru functionarea la capacitate maxima a intregului meu creier, atat a corpului meu fizic cat si al corpurilor mele astrale.

Cer si obtin, puterea si stiinta de a vindeca suferintele fizice, emotionale, sufletesti sau spirituale, cat si capacitatea de decizie si actiune (vointa si infaptuirea) pentru vindecare completa a mea si a celor care imi solicita ajutorul. Multumesc.

  • CER si obtin orice informatie, ajutor, energie, benefice, venite de la Sursa, Constiinta si Spiritul intregii creatii, stocarea lor in constientul, subconstientul si supraconstientul meu, atat in alpha cat si in beta sa sa se materializeze in tot ce gandesc, decid si fac. Multumesc
Related:  Intra in contact cu iubirea ta