Respecta zilnic aceste reguli si vei avea o viata frumoasa

NU MAI CRITICA, OPRESTE IMEDIAT CRITICA.
Critica niciodata nu schimba, pe nimeni. Refuza sa te critici. Accepta-te exact cum esti. Cand te critici, schimbarile tale sunt negative. Cand te aprobi, te schimbi pozitiv.

OPRESTE-TE SA TE MAI TERORIZEZI GANDURILE TALE.
Acesta este un mod teribil de viata. Gaseste o imagine placuta pentru tine (pentru mine este un trandafir galben) si treci imediat de la ganduri infricosatoare la cele placute.

FII GENEROS, AMABIL SI RABDATOR.
Fii generos pentru tine. Fii bun cu tine. Fii rabdator cand stapanesti un nou mod de gandire. Trateaza-te ca pe o persoana cu adevarat iubita.

FII BUN IN MINTEA TA. SCOATE ORICE GAND RAUTACIOS DE ACOLO!
Lauda-te! Critica distruge spiritul interior. Lauda il intareste. Lauda-te cat mai mult posibil. Spune-ti cat de bine lucrezi la fiecare detaliu.

SPRIJINA-TE.
Gaseste modalitati de a te sprijini. Suna-ti prietenii si lasa-i sa te ajute. Este firesc sa ceri ajutor atunci cand ai nevoie de el.

TRATEAZA-TI NEAJUNSURILE CU DRAGOSTE.
Vezi-le ca fiind create pentru a-ti satisface propriile nevoi. Acum cauta noi modalitati pozitive de a-ti satisface nevoile. Deci, scapa usor de vechile stereotipuri negative de comportament.

AI GRIJA DE CORPUL TAU.
Invata sa mananci bine. Ce hrana necesita organismul tau. pentru a sustine energia si vitalitatea optima? Invata sa exersezi. Ce te bucura? Iubeste-te cu blandete si respecta-ti templul in care locuiesti.

LUCREAZA CU OGLINDA.
Uita-te mai des la ochii tai. Arata-ti sentimentele care duc la cresterea iubirii de sine. Privind in oglinda, iarta-te. Privind in oglinda, vorbeste cu parintii tai si iarta-i. Cel putin o data pe zi, spune-ti: “Te iubesc. Chiar te iubesc.

FA-O CHIAR ACUM.
Nu astepta pana cand te vei imbunatati, vei pierde in greutate, vei gasi un nou loc de munca sau vei face noi conexiuni. Incepe acum si fa tot ce poti.

Louise Hay

Related:  7 puncte-cheie pentru a sparge tiparul de victima