Afirmatii pozitive de curatare

Se spune cu voce ferma in fiecare dimineata, inainte de a-ti incepe ziua.

Eu, (numele intreg), sunt una cu Sursa Primara Eterna Absoluta si Infinita a Intregii Creatii. Eu sunt energie, sunt creatie. Eu sunt Totul. Eu sunt un intreg.

Eu dizolv acum din radacini toate stringurile pe care le am cu alte energii nebenefice mie, din toate existentele mele. Eu revin acum si aici in existenta prezenta si imi creez acum existenta viitoare. Eu aleg sa fiu ceea ce sunt. Interzic oricarei alte energii parazite sa intre in energia mea. Eu sunt creatia mea si doar eu am putere asupra mea. Eliberez acum toate entitatile parazite create de mine si de alte energii si le interzic sa se mai alimenteze din energia mea.

Eliberez acum toate persoanele si entitatile care au stringuri cu mine si le ordon sa ma elibereze si ele pe mine. Dizolv acum din radacini toate stringurile energetice cu acestea. Eliberez toate emotiile negative si nebenefice dar si toate emotiile si blocajele care imi iau energia.

Imi aduc acum inapoi toata energia care mi-a fost luata cu voia sau fara voia mea, o curat benefic si pozitiv si o reintegrez in Constiinta mea. Imi curat Constiinta de toate blocajele, temerile si energiile negative. Energia mea este acum curata si intreaga. Eliberez si elimin toate bolile de orice fel si tip din energia mea. Imi ridic acum vibratiile si rezonez doar cu energiile benefice mie. In existenta mea prezenta si viitoare, in existenta infinita, din acest moment vor intra doar energiile persoanelor benefice si pozitive cu care sa rezonez in toate privintele.

Vibratiile gandurilor mele vor oglindi in energia mea doar energii pozitive si benefice si entitatile si persoanele care poarta aceasta energie. Emit acum pe aceste vibratii si materializez instantaneu tot ce am cerut. Sunt puternic(a), sunt vibratie benefica, experimentez de acum doar vibratii si energii pozitive, doar emotii si sentimente pozitive.

Related:  Mandria spirituala

Intrerup acum orice contact cu vibratiile si energiile care imi creeaza emotii negative si suferinta. Refuz sa mai experimentez negativ si nebenefic. Imi eliberez propria creatie nebenefica dar si creatiile nebenefice ale altor entitati si persoane care au fost trimise asupra mea. Le topesc..le decreez acum.

Sunt suveran(a), creator(are)…sunt energie pozitiva si benefica infinita si inepuizabila, atomii mei toti sunt pozitivi si benefici, sunt uniti si rezoneaza cu vibratiile mele, ei receptioneaza si executa orice gandesc pozitiv si benefic. Atomii mei sunt conectati cu energia Constiintei Atotcreatoare. Eu imi primesc imformatiile din Sursa Primara Eterna Absoluta si Infinita a Intregii Creatii, energiile mele s-au eliberat din Matrix-ul terestru, eu traiesc in Spiritul si Sufletul meu conectat(a) cu Constiinta Atotcreatoare. Eu ma vindec singur(a), sunt perfect sanatos/sanatoasa si imi materializez instantaneu orice vibratie, gand si cuvant pozitiv si benefic pe care le emit. Eu imi dezvolt si activez acum toate abilitatile paranormale si extrasenzoriale. Eu sunt ceea ce sunt, vesnic creator/creatoare.