Mantre puternice pentru vindecare

Tot ce este in univers poarta o vibratie, inclusiv cuvintele pe care le rostim.
De secole, oamenii au folosit cuvintele pentru vindecare. Cuvintele pot fi folosite pentru a spune o poveste, pentru rugaciune sau pentru a exprima un adevar profund.

Un al mod in care cuvintele pot fi folosite pentru vindecare, il reprezinta mantrele. Mantrele sunt fraze pozitive scurte, ce poarta o puternica vibratie de vindecare, si te pot ajuta sa-ti eliberezi trupul, mintea si sufletul de stres.
Cuvantul ”mantra” in traducere libera inseamna ”instrumentul mintii”. Sunt numite astfel deoarece, au puterea de a-ti transforma gandirea, si o pot reface prin intermediul modelelor si sistemelor de credinte ce sunt pastrate adanc in subconstientul tau.

In practicile traditionale, se credea ca este nevoie sa reciti mantra de 125 000 de ori pentru a putea ajunge in cel mai adanc nivel al sufletului tau. Desi poate suna indoielnic, recitarea ei chiar si de cateva ori in decursul unei saptamani, iti poate schimba viata.

De fapt, mantrele sunt atat de simple si totusi atat de eficiente pentru tot soiul de vindecari. Iata 11 mantre simple ce iti pot schimba viata.

 1. Stiu ca sunt iubit si sprijinit pe tot parcursul zilei
  Recita aceasta mantra de trei ori, cu voce tare sau in gand, dis de dimineata exact cand te trezesti sau oricand simti nevoia. In timp ce reciti aceasta mantra, incruciseaza-ti bratele si prinde-le in jurul tau ca si cum ti-ai oferi o mare si incurajatoare imbratisare.
 2. Si asta va trece
  Recita aceasta mantra de sapte ori cu voce tare sau in gand, in timpul perioadelor mai dificile din viata sau atunci cand lucrezi cu emotii puternice.

 3. Imi predau grijile in fata Universului
  Recita aceasta mantra de trei ori cu voce tare sau in gand, atat de des cat este nevoie. Vizualizeaza cum iti dai jos haina grea a poverilor si o predai Universului pentru a se ocupa de ea, in timp ce reciti aceste cuvinte.

4 .Aleg sa ma simt bine cu mine in fiecare zi
Recita de trei ori aceasta mantra, cu voce tare sau in gand, in timp ce te uiti in oglinda.

5 .Sunt exact acolo unde trebuie sa fiu
Recita aceasta mantra de teri ori, cu voce tare sau in gand.

6.Ma eliberez de trecut si ma iert
Recita aceasta mantra de cinci ori, cu voce tare sau in gand, in timp ce iti pui mainile in dreptul inimii.

7 .Tot ceea ce trebuie sa vindec este deja in mine
Recita de trei ori aceasta mantra, cu voce tare sau in gand.

 1. Lucrurile se aranjeaza mereu in favoarea mea
  Recita de trei ori aceasta mantra, cu voce tare sau in gand.

9 .Creez fara efort viata pe care o iubesc
Recita de sase ori aceasta mantra, cu voce tare sau in gand.

 1. Imi este mereu aratat urmatorul pas perfect
  Recita de trei ori aceasta mantra, cu voce tare sau in gand, avand mainile in pozitie de rugaciune.

 2. Folosesc dragostea pentru a lua toate deciziile in viata
  Cel mai bine este sa reciti aceasta mantra in timpul meditatiei. O poti incorpora in practica ta sau poti folosi dupa cum urmeaza: Inspira adanc de trei sau patru ori cu mainile in dreptul inimii. Recita de 11 ori mantra in minte. Cand ai terminat, incepe meditatia cu trei sau patru inspiratii adanci.

Related:  Rezonante