Marele secret al pastrarii unor relatii fericite si armonioase in viata ta

Poate ca ai auzit spunandu-se ca daca iti doresti sa intalnesti un nou partener, cel mai bine este sa incetezi sa mai cauti. Acest lucru este adevarat din cel putin doua motive.

Noi suntem ca niste bureti psihici, absorbind toate impulsurile, energia si mesajele celor din jurul nostru. Indiferent daca le numim instincte, al saselea simt sau pur si simplu „un sentiment ciudat”, acestea sunt de fapt impresii psihice pe care ni le transmit ceilalti oameni chiar daca nu ne-au spus inca niciun cuvant si chiar daca nu ii cunoastem inca.

Din pacate, noi avem tendinta de a uita ca si noi transmitem astfel de mesaje, impulsuri si energie catre ceilalti bureti psihici din jur. Nu trebuie sa fii un medium ca sa stii cum va reactiona o prada atunci cand simte apropierea unui vanator. Orice iepure, elan sau gasca salbatica stie despre ce vorbesc, luand-o imediat la goana.

Desigur, asta nu inseamna ca trebuie sa stai si sa bati darabana cu degetele, asteptand ca barbatul ideal sau femeia ideala sa apara din senin si sa ti se aseze in poala. Ceea ce trebuie sa faci este sa iti vezi de viata si sa iti investesti iubirea in tot ce faci, sa te bucuri de familia ta, de prieteni si chiar de animalele tale de casa (daca ai asa ceva), invatand sa ai incredere in planul de viata pe care ti l-ai scris singur si in vointa lui Dumnezeu, care tinde sa il implineasca fara ca tu sa faci vreun efort special. Nerabdarea este o emotie terestra nefericita, iar convingerea ca noi stim cel mai bine decat Dumnezeu ce avem nevoie este naiva si stupida.

Cu cat vei invata sa apreciezi si sa iubesti mai profund sufletul divin dinlauntrul tau, cu atat mai rapid vei invata sa controlezi marele secret al pastrarii unor relatii fericite si armonioase in viata ta:

Related:  Alege intotdeauna iubirea

Nicio relatie de pe acest Pamant nu iti va oferi vreodata o siguranta potentiala, un confort si o pace interioara mai profunde decat relatia cu propriul tau sine divin.

Invata sa iti iubesti propria companie, iar ceilalti oameni se vor simti automat atrasi catre tine.

La urma urmelor, toata lumea adora o persoana care stie sa se simta bine in pielea ei.

  • Sylvia Browne