24 idei motivationale

1.Puterea personala este capacitatea de a lua decizii urmate de actiuni concrete.

2.Cat timp alegi sa actionezi dupa obiceiurile din trecut, vei obtine aceleasi rezultate ca in trecut.

3.Nu ajunge sa stii ce trebuie sa faci, trebuie chiar sa faci acele lucruri. Si facandu-le in mod repetat destinul tau se contureaza.

 1. Decide-te cine iti doresti sa fii si fii fidel alegerilor tale. Ai incredere in tine si actioneaza comform acestor alegeri.

5 Fii constient ca fiecare alegere luata iti decide cursul pe care viata ta il ia.

 1. Daca crezi sau nu crezi ca vei reusi, ai dreptate in ambele cazuri, credintele tale iti contureaza actiunile.
 2. Succesul vine atunci cand actionezi in mod repetat, esti concentrat pe rezultat si determinat sa-l obtii.

 3. Atunci cand contribuim pentru o societate mai buna, ne creste simtul valorii si automat increderea de sine.

 4. Atunci cand ajuti pe altii atunci cand au nevoie, vei primi si tu, la randul tau, ajutor, fara macar sa te mai ingrijorezi.

 5. Scopurile ne pot ajuta sa ne indreptam intr-o directie. Indeplinirea lor nu sunt scopul suprem al vietii noastre, dar ele ne fac mai concentrati si ne pot ajuta sa ne dezvoltam personal.

 6. Cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a-ti indeplini un scop este sa-l notezi in scris, apoi sa nu renunti la el fara sa actionezi in directia indeplinirii lui.

12.Cu cat ai mai multa energie fizica, cu atat mai mult vei putea sa actionezi pentru a-ti duce la bun sfarsit obiectivele.

 1. Totul porneste de la baza celulei, iar atunci cand corpul dau este plin de toxine, el nu va mai putea actiona la capacitatea sa adevarata.

 2. Secretul vietii este sa stim sa folosim ancorele “placere” si “durere” in loc de a simti aceste 2 lucruri. Astfel daca atasam sentimentul de durere fiecarei actiuni care ne aduce dezavantaje, si daca atasam placerea lucrurilor care ne aduc beneficii vom putea avea multe realizari (principiu Nlp)

 3. Daca vei sti sa controlezi aceste doua sentimente “placere” si “durere” atunci vei avea succes si vei rupe cicurile vicioase, ne mai lasand aceste sentimente sa-ti conduca viata.

 4. Definitia lui Tony Robbins despre succes este sa-ti traiesti viata lipsita de durere, plina de placere, si sa faci din asta un stil de viata care sa-i inspire pe cei din jur, adica sa aiba si ei o viata lipsita de durere si plina de placere.

 5. Felul in care comunicam cu ceilalti ne schimba calitatea vietii. Atunci cand comunicam trebuie sa tinem cont ca oamenii sunt diferiti, si au nevoi diferite.

 6. Nu exista esec, exista doar rezultat. Succesul este rezultatul judecatii bune, judecata buna este rezultatul experientei, iar experienta este rezultatul judecatii rele.

 7. Daca nu vedem esecul ca pe o provocare, ci ca pe o problema personala, atunci ne vom simti coplesiti.

 8. Singurii oameni fara probleme sunt cei din cimitir.

 9. Trecutul nu poate egala viitorul.

 10. Nimic nu te poate afecta, in afara lucrurilor carora le acorzi putere cu ajutorul gandurilor tale constiente.

 11. Traieste viata cu intensitate cat timp poti. Experimenteaza tot ce ai ocazia. Ai grija de tine si de prietenii tai. Distreaza-te, fii nebun, fii ciudat. Iesi din casa si nu-ti fie teama sa gresesti. Oricum vei gresi, asa ca macar bucura-te de asta. Invata din greselile tale, gaseste cauza problemelor tale si elimin-o.

 12. Fa din viata ta o capodopera. Imagineaza-te actorul principal si actioneaza din plin!

 • Anthony Robbins
Related:  Reinterpretandu-te pe tine insuti