Bunastarea este o stare a mintii

Este normal si natural sa vreti sa obtineti succesul, recunoasterea si prosperitatea in viata voastra. Ar trebui sa aveti toti banii care va sunt necesari pentru a va indeplini orice dorinta benefica. Saracia nu este o virtute. Saracia este o boala mentala care trebuie si poate fi inlaturata de pe fata pamantului. Asa cum bunastarea este o stare a mintii, tot asa si saracia este o stare a mintii. Daca vrem sa infrumusetam toate locurile sordide din lume, trebuie sa scapam mai intai de tenebrele mentale create de oameni inlauntrul lor, prin propria credinta in saracie si lipsuri.

De-a lungul multor ani de consiliere particulara, dar si ori de cate ori vorbeam cu oamenii cand tineam conferinte peste tot in lume, am auzit mereu acelasi comentariu din partea lor: “Tot ce ma tine in loc este lipsa de bani. As putea face totul in viata mea daca as avea 50.000 sau 100.000 de dolari”. Ceea ce nu inteleg acesti oameni este ca focalizarea lor pe ceea ce lipseste, creeaza saracia lor. Bunastarea, ca si saracia, este cu adevarat un tipar de gandire si de imagini din minte. Daca acesti oameni ar incepe sa-si foloseasca subconstientul in mod sanatos, o cascada de bunastare s-ar revarsa asupra lor.

Este dreptul vostru si al familiilor voastre sa va bucurati de prosperitate, de hrana buna, de haine frumoase, de o casa confortabila si de banii necesari pentru a va cumpara tot ceea ce este bun pentru voi. Aveti nevoie de timp in fiecare zi pentru meditatie, rugaciune, relaxare, recreere si locuri adecvate in care sa le puteti realiza.

Adevarata semnificatie a prosperitatii nu rezida in a avea mai multe lucruri. Ea inseamna ca incepi sa progresezi mental, spiritual si intelectual, precum si social si financiar.
Credinta din mintile oamenilor este cea care determina diferenta dintre succes si esec, sanatate si boala, fericire si nefericire, bunastare si saracie. Bunastarea este o stare a mintii, tot asa cum si saracia este o stare a mintii. Sunteti cu adevarat bogati atunci cand ati cunoscut Prezenta infinita si Puterea din voi, pe care oamenii o numesc Dumnezeu.

Related:  Iubește-te femeie

Sunteti cu adevarat bogati atunci cand stiti ca gandul vostru este creator, ca tot ceea ce simtiti aceea atrageti si ca ceea ce va imaginati aceea deveniti. Sunteti bogati atunci cand cunoasteti procesul creator almintii voastre, ceea ce inseamna ca orice impregnati in subconstient va fi proiectat pe ecranul spatiului ca forma, functie, experienta si evenimente.

  • Joseph Murphy