Alege intotdeauna iubirea

Nu vorbi negativ, nu accepta nimic negativ, nu anticipa esecul, nu te teme de nimic. Chiar vrei ca viata ta sa se schimbe? Cerceteaza-ti mintea noaptea si ziua, fara oprire, fara odihna, 100% atentie, 24 de ore pe zi, chiar si in visele tale. Nu-i oferi ragaz, ai grija de starea ta mentala asa cum ai avea grija de un nou-nascut si nu-ti poti lua ochii de la el.

Nu te plange de nimic, nu te supara pe nimeni si, daca o faci, fa-o cu pace si dragoste in inima ta, fara acea stare trista si negativa. Nu te preocupa de dificultatile tale financiare.. Nu crede ca este dificil sa castigi multi bani, nu vorbiti cu nimeni despre situatia ta financiara, nu te gandi in nici un moment la situatia ta economica sau la cea a tarii. Cand cineva te intreaba, spune-i pur si simplu: „totul se imbunatateste”, in timp ce inauntru razi pentru ca stii ca acele cuvinte au ajuns in cele mai indepartate capete ale Universului si le creeaza.

Ai probleme de familie, munca, relatii? Nu te gandi la ele, nu vorbi despre ele, iar daca o faci, vorbeste cu pace si credinta sa se imbunatateasca in inima voastra. Tu le-ai creat si tot tu le vei dizolva. Nu permite stari negative mai mult de 10 secunde. De indata ce descoperi ca nu esti in pace, bucurie sau iubire, fa tot ce trebuie pentru a te intoarce la inima.

Uita-te la cerul frumos, canta un cantec, mediteaza, pretuieste ceea ce ai, dar nu te lasa prins de curentul negativitatii. A fi trist inseamna a fi negativ, nu te cufunda in aceste stari. Emotiile, frica, ingrijorarea si anxietatea sunt si ele daunatoare, deoarece sunt stari de spirit daunatoare. Iesi din mintea sinuoasa, paraseste inchisoarea gandurilor rele. Arata doar pozitiv, vorbeste doar pozitiv, gandeste doar pozitiv. Antreneaza-ti mintea inainte de a fi prea tarziu si ai grija de corpul, si Sinele tau interior! Invitatia mea este sa acorzi atentie si intentie celei mai puternice forte care exista si care misca intregul univers, IUBIREA.. Recuperandu-ne puterea co-creativa, alege intotdeauna iubirea – Exapandeaza-te cat universul si ramai asa!!!! Pacea si iubirea sa te insoteasca pretutindeni!

Related:  Fii recunoscator in fiecare zi

Bianka Luz