Algoritmi de deblocare a energiei banilor

Doamne Dumnezeul meu, iti multumesc pentru tot ceea ce mi-ai dat mie aici pe Pamant.

Sunt constient/a ca eu pot sa imi creez propria realitate cu ajutorul Tau Doamne,prin intermediul Tau, spre binele meu cel mai inalt, atat cat imi este ingaduit! De aceea acum, Eu TE ROG sa ma Ajuti pe mine….(numele) Sa ma dezleg de toate legaturile, blocajele, programele pe care le intampin in crearea realitatii si abundentei mele. Vreau sa simt abundenta -bucuria cum curge prin mine, la fel cum curge Lumina Ta prin trupul si sangele meu. Vreau sa simt cum respir abundenta la fel cum simt aerul pur al muntilor care intra si iese in/prin plamanii mei.

Creatorule, dezleaga-ma de toate blocajele , de toate legaturile karmice, de magie, de pierderi,de toate programele de saracie si de rezistentele pe care le intampin in crearea si primirea banilor mei prin drept divin. Dezleaga Tu Doamne, drumurile mele, Sporul meu, Dreptul meu divin in bani, Dreptul meu divin in casa, ingerul sporului meu, sufletul si structurile mele si CURATA-LE IN LUMINA DIVINA si TRIMITE-LE TU DOAMNE , CURATE, PURIFICATE inapoi la mine pentru a ma ajuta sa simt tot ce este divin in mine sa simt abundenta nemarginita care ne înconjoară!

Trimite Tu Doamne ,toate blocajele, legaturile, magia, entitatile negative, programele negative si rezistentele financiare in lumina si transforma-le cum stii TU mai bine. Las in grija ta toate aceste negativitati si imi simt inima libera si usoara.

Permit si binecuvantez ca toate blocajele si rezistentele sa se transforme in iubire si bucurie. Permit banilor/darurilor cuveniti/cuvenite prin Drept Divin sa intre in viata mea Acum si Aici! Permit abundentei sa intre si sa curga prin mine in fiecare moment al vietii mele. Permit oportunitatilor sa vina la mine si sa le atrag din toate directiile cu gandul ca si un magnet.

Related:  Puterea si relatiile

In fiecare moment al vietii mele, Doamne, te rog ajuta-ma sa-mi curat mintea si gandurile pentru a pastra doar energia pură pozitiva ce vine de la TINE, Creatorul Meu Tu cel care mi-ai dat viata si ai pus in mine Esenta Ta Divina, Tu cel care mi-ai ingaduit sa vin aici pe Pamant pentru a-mi face Misiunea mea personala , TE ROG AJUTA-MA, PROTEJEAZA-MA , BINECUVANTEAZA-MA , AJUTA-MA SA AM PARTE DE TOT CEEA CE ESTE MAI OPTIM SI BENEFIC PT MINE AICI SI ACUM!

Elibereaza-ma de tot ce este negativ. Descarca Tu Doamne in mine , toate convingerile pozitive legate de bani si abundenta, toate programele pozitive, activarile si darurile care ma ajuta sa evoluez in Lumina si abundenta absolută! Eu sunt Una cu abundenta, cu energia banilor a darurilor de orice fel, care aici pe Pamant ne sunt necesare pentru a experimenta si a evolua in conditii minunate.

Arhanghele Gabriel , iti multumim ca esti aici cu noi , iti multumim pentru sustinere, iti multumim pentru toate darurile care ni le aduci de la Creator, iti multumim pentru abundenta care o directionezi catre noi! Iti multumim, Te Iubim!

Multumesc Doamne pentru tot ce primesc in fiecare zi in viata mea, de la Tine !