Armonia se afla la baza oricarui succes, oricarei realizari divine

Daca doriti ca familia voastra sa traiasca in armonie, ganditi-va ca intreaga voastra casa pluteste in lumina.

Daca vreti sa fiti bine primiti de prietenii pe care ii vizitati, reculegeti-va mai intai si trimiteti lumina in casa unde doriti sa mergeti si apoi intrati. Cea mai mare parte a oamenilor merg la prietenii lor atunci cand sunt in intuneric, nemultumiti, iritati, nelinistiti. Astfel se pierd prietenii.

Daca vreti sa atrageti dragostea cuiva, sa stiti ca sunt interzise toate mijloacele prin care ati vrea sa reusiti: bani, seductie sau violenta. Singura modalitate permisa, singura cu adevarat puternica, este sa trimiteti fiintelor pe care doriti sa le atrageti cadouri de lumina pe care sa le raspanditi in jurul lor.

Doriti ca cineva sa va iubeasca si sa se gandeasca la voi? Trimiteti-i lumina, sufletul sau va receptiona aceste unde, va va aprecia din ce in ce mai mult si va incepe sa se preocupe de voi.

Meditati in fiecare zi asupra armoniei, iubiti-o, doriti-o pentru a introduce in fiecare din gesturile, privirile, cuvintele voastre. Dimineata, la trezire, ganditi-va sa incepeti ziua acordandu-va cu lumea armoniei universale…

Cand intrati intr-o casa, primul vostru gand trebuie sa fie: „Fie ca armonia si pacea sa domneasca in aceasta casa!” Impregnati-va necontenit de cuvantul „armonie”, pastrati-l in voi ca pe un fel de diapazon si de indata ce va simtiti putin nelinistit sau tulburat, luati acest diapazon, ascultati-l si nu faceti nimic inainte de a va acorda din nou intreaga voastra fiinta.

Armonia se afla la baza oricarui succes, oricarei realizari divine. Inainte de a intreprinde orice, invatati sa va concentrati asupra armoniei si veti putea atunci realiza lucruri care vor da rezultate pentru eternitate.

Omrram Mikhael Aivanhov

Related:  Ce naiba stim noi,de fapt ?