Intra in conexiune cu inima/ Sinele Superior/ Spiritul si lucreaza cu aceasta

Eu aveam dureri cronice de spate si in urma cu circa 30 de ani cineva mi-a aratat o tehnica holistica de vindecare, la un eveniment la care participam. Acel om m-a intrebat: „Ai cumva dureri cronice de spate?” si eu mi-am spus in gand: „Acum o sa incerce sa-mi vanda cine stie ce medicament…”. El a continuat: „Vino aici, in fata si o sa-ti arat cum sa intri in conexiune cu propria ta energie vindecatoare”.

La acea vreme nu aveam nicio idee despre ce vorbeste, fiindca inca functionam din spatiul mintii, eram omul de stiinta care voia sa inteleaga totul logic. El mi-a spus: „Concentreaza-ti atentia asupra chakrei inimii, pune mana pe chakra inimii, loveste usor cu palma acea zona si cere-i inimii tale: „Te rog, da-mi ce am nevoie ca sa eliberez aceasta durere de spate”. Si eu ma gandeam: „Ce prostie!”, dar acel om mi-a cerut: „Te rog, fa ce ti-am spus. Lasa-ti mintea deoparte, deschide-ti inima, loveste usor cu palma zona chakrei inimii si spune cu voce tare «Te rog, da-mi ce am nevoie ca sa eliberez aceasta durere de spate»”.

Era o multime de lume acolo, in sala, eu eram in fata si toti se uitau la mine. Am facut ce mi-a cerut si apoi acel om mi-a spus: „Nu mai face nimic, stai linistit si asteapta sa vezi ce se intampla”. In cateva secunde corpul meu a inceput sa se miste singur – fara ca mintea mea sa aiba vreo legatura cu acele miscari -, s-a indoit, m-am aplecat pana aproape de pamant si simteam cum valuri de energii circula prin coloana vertebrala. M-am uitam in sus catre acel om si mi-a spus zambind: „Nu-ti face griji, te vei ridica in cateva minute. Lasa-ti corpul sa faca ce vrea el”.

Asta a fost primul meu contact cu vindecarea energetica. Iar cand corpul meu a revenit in pozitia normala, acel om mi-a cerut: „Fa cativa pasi si spune-mi cum te simti”. Ma simteam ca si cum as pluti, nu mai aveam niciun fel de dureri. Si toate astea s-au intamplat pentru ca i-am cerut inimii mele/ Sinelui meu Superior/ Spiritului meu sa-mi arate ce am de facut. Acesta cerere a fost un act de smerenie, un act de capitulare a egoului meu in fata inimii/ Sinelui meu Superior/ Spiritului, caruia i-am cerut, practic, „te rog, arata-mi ce am de facut!”.

Related:  Omul care si-a vazut sufletul

Persoana in cauza mi-a mai spus: „Acesta durere de spate va reveni la un moment dat, pentru ca tu inca ai in interiorul tau acele vechi tipare care te conduc si care reprezinta cauza acestor dureri; desigur, poti alege sa devii din ce in ce mai constient de tiparele tale, de corpul tau si de semnalele pe care ti le da corpul tau”. Atunci am inceput eu sa-mi fac munca interioara, am inceput sa lucrez cu mine insumi. Iar acum, cand lucrez cu clientii mei, ii invat sa intre in conexiune cu inima/ Sinele lor Superior/ Spiritul lor si sa lucreze cu aceasta/ acesta, sa se lase ghidati.

-dr. Joe Delaney…. Traducere Mihaela Dan