Legea manifestarii

Cum se intampla ca unele persoane obtin totul foarte usor, iar altele trebuie sa faca eforturi drastice pentru a-si achizitiona aceleasi lucruri?

Persoanele pentru care este usor, aplica cu siguranta legea manifestarii. Iata care sunt etapele:

  1. Sa stii ce vrei
  2. Sa vizualizezi rezultatul sau dorinta ca si cum s-ar fi realizat deja, cu consecintele sale sau tot ceea ce implica.

  3. Verifica cum te simti vizualizand rezultatul. Daca nu te simti bine inseamna ca fricile tale sunt prea puternice. In acest caz, nu insista deoarece ar fi mult prea greu fie sa obtii acel lucru, fie sa faci fata consecintelor. Totusi, acorda-ti dreptul de a avea aceste frici asa cum esti acum, fara sa te critici sau sa te judeci. Ai incredere in tine, stii ca este ceva temporar. Daca te simti bine, acorda-ti timp sa simti pe deplin toata bucuria pe care o simti vazand ca dorinta ta s-a implinit.

  4. Actioneaza, adica fa orice crezi ca este potrivit, respectandu-ti totusi limitele. Prin etapele pe care le-am mentionat pana acum, pui in functiune corpul mental, corpul emotional si corpul fizic. Acestea sunt conditiile pentru a manifesta ceva in lumea materiala.

Totusi, iti sugerez sa mergi si mai departe si sa faci urmatoarea etapa, care va deschide planul spirirual. Spune-i Dumnezeului tau interior ca faci tot ce este posibil pentru a manifesta ceea ce vrei, dar ii incredintezi lui misiunea de a te indrepta spre directia cea mai buna pentru tine. Aceasta etapa suplimentara te va ajuta sa descoperi idei noi pentru a ajunge sa obtii ceea ce doresti, idei pe care poate nu le-ai fi avut daca ai fi avut incredere numai in planul mental. Mentalul, fiind doar memorie, nu te poate indruma decat cu ceea ce ai invatat deja. Se poate ca Dumnezeul tau interior sa stie ca ceea ce vrei nu este ceva bun pentru tine. In acest caz, te va indruma spre altceva, mult mai minunat.

A te incredinta Dumnezeului tau interior este modalitatea ideala de a fi productiv, fara sa fie ceva dificil. Persoanele care au dificultati in a obtine ceea ce vor au una sau mai multe din urmatoarele atitudini: – Vor sa controleze totul asa cum vor ele – Sunt nerabdatoare – Sunt invidioase pe cei care reusesc – Cred ca trebuie sa suferi pentru a merita ceva – Sunt victime, adica vor sa capteze atentia celorlalti cu problemele lor. Ramane sa alegeti ce atitudine vreti sa adoptati.

  • Lise Bourbeau
Related:  Gandurile iti deseneaza viata