Mesaje vindecatoare pe care sa ti le spui zilnic pentru a elibera energia negativa din viata ta

Sa fii in pace nu inseamna sa fii intr-un spatiu in care nu exista haos, necazuri sau realitati dure de care sa te ocup. Sa fii in pace inseamna sa fii in mijlocul futunii si, totusi, sa ramai puternica mental, emotional si fizic.

Aceste mesaje cu care sa iti incurajezi sufletul sa mearga mai departe te vor ajuta sa gasesti puterea de a te ridica de la pamant in momentele dificile, de a elibera negativitatea din viata ta si de a iti focusa mintea pe lucrurile care conteaza cu adevarat, aducand lumina, optimism si energie pozitiva la fiecare pas pe care urmeaza sa il faci de acum inainte.

Salveaza-le pe cele cu care rezonezi cel mai bine, printeaza-le si lipeste-le pe acolo pe unde treci cel mai des – astfel incat sa le poti vedea si sa le poti citi. De cate ori te simti stresata, coplesita sau confuza cu privire la urmatorul pas pe care trebuie sa il faci, opreste-te un minut si citeste-le in liniste… pentru sufletul tau.

  1. Scopul este sa schimb raspunsul la ce nu pot controla. Sa cresc atat de puternica in interior incat nimic din exterior sa nu ma poate afecta fara permisiunea mea constienta.

  2. Cu cat trece timpul, cu atat devin mai sigura pe mine, mai increzatoare in fortele proprii, mai puternica, mai linistita. Universul imi lumineaza calea si ma ajuta sa merg mai departe.

  3. Aleg sa ma concentrez pe lucrurile care conteaza cu adevarat. Nu vreau sa pierd in zadar timpul si peste ani si ani sa imi dau seama cate lucruri minunate puteam face in viata mea.

  4. Imi antrenez mintea pentru a vedea binele din viata mea. Optimismul este o alegere. Fericirea este o alegerea. Pacea vietii mele depinde in mare masura de calitatea gandurilor mele de astazi.

  5. Luptele pe care le duc ma ajuta sa cresc in moduri pe care inca nu mi le pot imagina. Poate ca este greu de inteles acum, insa intr-o zi voi privi inapoi si voi realiza ca lucrurile trebuiau sa se intample asa cum s-au intamplat pentru a ma conduce si a ma ajuta sa ajung unde sunt acum.

  6. Sa fiu in pace nu inseamna sa fiu intr-un spatiu in care nu exista haos, necazuri sau realitati dure de care sa ma ocup. Sa fiu in pace inseamna sa fiu in mijlocul futunii si, totusi, sa raman puternica mental, emotional si fizic.

  7. Am rabdare cu ziua de astazi, insa nu raman in acest punct. Rabdarea in viata nu inseamna sa astepti – rabdarea reprezinta capacitatea de a avea o atitudine pozitiva in timp ce lucrezi  pentru ceea ce iti doresti.

Related:  Viata ta depinde numai de tine