Nicio boala nu se vindeca pana ce nu rezolvi emotia care ti-a creat-o

Nicio boala nu se vindeca pana ce nu rezolvi emotia care ti-a creat-o. Schimba gandirea, schimba mediul, si te vindeci.

Medicamentele nu-ti vindeca emotiile, ci iti trateaza simptomele. Vindecarea iti apartine. Tu te vindeci, nu medicul, nu terapeutul. Ei doar trateaza. Fii constient(a) de puterea creatiei tale: daca ai putut crea una sau mai multe boli, sigur poti crea si vindecarea, sanatatea. E viata ta.\

Nimeni nu te poate afecta decat daca ii permiti tu. Nu poate fi altcineva de vina pentru problemele tale. E viata ta! Cum sa iti pot eu face rau fara permisiunea ta? Aa, permiti tuturor sa iti mazgaleasca viata si sa iti arunce gunoiul lor in sufletul tau? E alegerea ta.

Viata ta e responsabilitatea ta, si doar a ta. Asuma-ti responsabilitatea pentru tine, pentru ceea ce ai permis sa devii, si schimba ceva de azi. Nu-ti mai plange de mila, ci foloseste-ti energia sa cureti si sa reconstruiesti. Cum? Nu mai fa ce ai facut pana acum. Fa invers. Ce ai de pierdut? Boala? Super! Sau ramai acolo si spune-le tuturor ca la tine nu se poate, la tine e greu, nimeni nu sufera ca tine, si ca nimeni nu are boala pe care o ai tu. Plateste-i pe altii sa-ti faca treaba. Felicitari! Alegerea iti apartine. Alege-te. Binete, Om asumat!

  • Edith Kadar
Related:  Afecţiunile provocate de cele sase schimbari climatice