Portalul Inimii

Inima este organul gandirii, din forma voastra omeneasca; ea este, cu adevarat, la comanda. Campul energetic al matricei inimii este considerabil mai puternic si mult mai extins decat matricea energetica a creierului. Maestrii si avatarii vostri va ofera aceste invataturi, de eoni. In schimb, fiintele umane s-au deprins, cu mult timp in urma, sa-si zavorasca sau sa-si protejeze circuitul inimii. Aceasta este principala disfunctie de pe planeta , precum si principala sursa de disconfort, suferinta si maladie.

Atunci cand circuitul inimii este ingradit sau protejat, fluxul energetic parcurge o bucla inchisa. Totodata, o platosa de ganduri filtreaza sau supravegheaza atat patrunderea, cat si emisia de energie, cu multa prudenta. Fiintele umane au ingaduit creierului, programelor si credintelor sa monitorizeze si sa strajuiasca centrul inimii. Aceste programe/credinte va fereca, va toropesc si va insensibilizeaza reactiile la mesajele si calauzirea care, fie izvorasc din centrul inimii, fie sunt destinate acestuia.

Aceste credinte referitoare la protejarea centrului inimii sunt transmise, pe cale energetica, de la parinti, la vlastarele lor. Un copil preia atat mesajele nerostite, cat si cele prin viu grai, cu privire la ranile emotionale, iubirea neconditionata si spontana, ceea ce ofera siguranta, cine este demn de incredere, sau dimpotriva. Unele rani sunt transmise de la o generatie, la urmatoarea. Alte rani se ivesc in dinamica structurii familiale, a acestei existente. Anumite rani sunt atrase de catre o fiinta umana, la nivel individual, in decursul unei intrupari.

Centrul inimii este portalul vostru. Insasi Intrarea. E important ca omenirea sa initieze procesul de tamaduire a ranilor purtate de inima. Acest act este esential pentru vindecarea planetei, cate o bataie a inimii – emotie, pe rand; cate un om, pe rand.

Absolut fiecarei persoane ii revine responsabilitatea de a tamadui tiparele vatamate dinlauntrul matricei inimii, la nivel individual, genetic si global. Omenirea paseste intr-o paradigma cu totul noua, in cadrul careia inima ganditoare va fi onorata, va fi teafara, completa si desavarsita, precum si conectata la matricele celorlalte inimi. Portalul inimii a fost menit sa serveasca drept poarta catre stele, ingaduind energiei ce se revarsa din Sursa Divina, sa se pogoare asupra realitatii .

Related:  Frizerul

Instrumentele de importanta vitala in procesul de vindecare si armonizare a portalului inimii sunt vibratiile de bucurie, recunostinta si apreciere. Puterea inerenta acestor vibratii este cea care faciliteaza tamaduirea centrului/portalului inimii, prin transcenderea tuturor ranilor.

Acesta este serviciul divin, aceasta este misiunea nobila pe care orice fiinta umana este rugata sa o indeplineasca, cu scopul de a reintregi si tamadui centrul inimii, al omenirii, intru plenitudine si sacralitate; intrucat, atunci cand fiintele umane sunt ancorate si isi extrag seva dintr-o inima deschisa si vindecata, ele stiu si simt, cu adevarat, ca sunt interconectate.

sursa-net